אטופיק דרמטיטיס בתינוקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטופיק דרמטיטיס בתינוקות
    תמרה
    19/07/2010

בתי בת חודש וחצי והיא סובלת מאטופיק דרמטיטיס בדרגת חומרה בינונית (אובחנה ע"י רופא עור מומחה). ביומיים האחרונים יש החמרה באיזור העפעפיים וסביב העיינים, העור יבש מגורה מאוד אדם ומעט נפוח וישנה הפרשה צהבהבה
    היא מטופלת ע"י ניזורל רק באיזורים שפיתחו דלקת ואני מורחת אותה במשחת אדרמה מספר פעמים ביום ע"פ צורך.
    כיצד ניתן לטפל באיזור העפעפיים שהינו אזור רגיש מאוד, אני חוששת למרוח אותה באדרמה באזור זה מחשש לצריבה בעיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטיס בתינוקות

דוד פרלה
    22/07/2010

תמרה שלום,

יובש אדמומיות וגרד הם מאפינים של אטופיק דרמטיטיס המכונה אסתמה של העור, סוג של אקזמה עם רקע אלרגי השכיחה מאוד בתינוקות וילדים ,וחולפת במרבית המקרים עם הגדילה.
    הטיפול במשחות המכילות קורטיזון חשוב למקומות מאוד מודלקים שאינם מגיבים לטיפולים אחרים -בכדי למנוע זיהום משני.
    הטיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור המותאמים לאחר אבחון מאוד עוזרים מנסיוני להגיע למצב בוא אין צורך במשחות חזקות עם תופעות לוואי. גם באזור רגיש כמו העפעפיים [ שכיח באטופיק ] בגישה הסינית הטיפול הפנימי יותר חשוב מהחיצוני ,להביא למצב בו יש פחות דלקת במקום ,באתר שלי תמצאי מחקר שערכתי בנושא.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו