עקיצות ותגובה אלרגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקיצות ותגובה אלרגית
    מאיה
    09/08/2010

מזה כחודש אני נעקצת ברגליים בעיקר (אבל גם בזרועות ובבטן). אין לי מושג ממה העקיצות, לא יתושים, פרעושים או עכבישים. עשיתי הדברה בבית לאחר שאמרו שיש סיכוי שזה כיני יונים. בן זוגי שגר איתי לא נעקץ בכלל.
    חלק מעקיצות מתנפחות נורא ושורפות אין להם צורה מוגדרת והם פשוט מתפשטות על הרגל, זה מתחיל בעקיצה קטנה ולאט לאט כל הרגל מלאה עקיצות קטנות שמנפחות לאחת ענקית הגעתי למיון פעמיים לאחר שהתנפחה לי כל הרגל.אמרו שזו תגובה אלרגית לחרק כלשהו נתנו לי טלפסט ופניסטיל. בקיצור לא חידשו לי כלום. אחרי 24 שעות העקיצות נעלמות כמעט לחלוטין.יש לציין שאני אלרגית מאוד לחתולים, כלבים, אבק, דשא, מתכות וחרקים. כיבסתי את המצעים והבגדים, הוצאתי את המזרון לשמש אבל העקיצות עדיין נמשכות. אני כבר לא יודעת מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקיצות ותגובה אלרגית

הוספת תגובה

• עקיצות ותגובה אלרגית

דוד פרלה
    12/08/2010

מאיה שלום,
    טיפול הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון טיפול ברפואה סינית להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף הקטנת התגובה האלרגית ולהטבת מצבו של העור
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו