אסטמה של העור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטמה של העור
    דפנה
    23/08/2010

אני סובלת מאסטמה של העור. כתוצאה מכך מתפתחת לי אקזמה בכל מיני איזורים בגוף, בעיקר במרפקים ובפרקי הידיים. האם קיימת תרופה המטפלת באקזמה או אפילו באסטמה של העור ובתסמיניה שאפשר לקנות אפילו ללא מרשם רופא?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה של העור

הוספת תגובה

• אסטמה של העור

דוד פרלה
    25/08/2010

דפנה שלום,
    ללא מרשם רופא יש מיגוון רחב של משחות לחות המקילות [ בכל בית מרקחת יתנו לך ] ,מה שחשוב יותר ברפואה סינית הינו טיפול פנימי הניתן לאחר אבחון ,
    טיפול בדיקור שלא כואב בצמחי מרפא ומשחות טבעיות הניתנים לאחר אבחון ומותאמים לגיל ולמהלך המחלה עוזרים מאוד מנסיוני במצבים אלה, למחלה מהלך גלי של הפוגות והחמרות ,מושפעת ממזג אויר-עונות מעבר בד''כ קשות יותר, מגע עם אלרגנים,תזונה ומתח , . הרפואה הסינית עוזרת מאוד למתן את התופעות ולזרז את ההחלמה. במזון הקפידי לא לאכול חריף,מטוגן,אלכוהול,וקופאין-כל אלה מחממים באופיים ומעלים גרד, באתר שלי תראי מחקרשעשיתי בנושא,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו