דחוף בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף בבקשה
    דנה
    19/11/2007

שלום אני לקחתי לפני 4 חודשים רואקוטן כי היו לי פצעונים קטנים אך לקחתי במיניון נמוך כי היה לגוף שלי קשה עם זה. לקחתי אותם 7 חודשים במינון 10 מ"ג ליום, אך זה לא עזר הפצעים גם בזמן רואקוטן לא עברו קצת פחתו אך כשסיימתי עוד פעם חזרו אני מתכוונת לפצעים מאוד מוזרים הם קטנים ממש כמו נקודות מרובות ורופא עור אומר שזה אקנה בצורה קלה אך שום משחה לא עוזרת לי הפצעים נמצאים על כל הפנים לא כל כך הרבה כמו נקודות קטנות על מה זה יכול לנבוע אני בת 24 לוקחת גלולות גם ושום גלולות לא עוזרות לי מה לעשות ממה זה יכול לנבוע ?אני לא חושבת שיש בעיה הורמונלית עכשיו כי אני לוקחת גלולות לפני שלא לקחתי גלולות היו לי פצעים בגלל טסטוסטרון גבוהה אבל עכשיו אני לא יכולה לעשות בדיקת דם בגלל שלוקחת גלולות תעזור לי בבקשה אני כבר מיאואשת אני גרה במרכז האם אני יכולה להגיע אליך?שמעתי על טיפול פוטודינמי האם הוא יעיל לאקנה, חוץ מזה שכחתי לציין שעור שלי לאחרונה נהיה מאוד יבש מאוד ואני שמה קרמים וזה לא עוזר הרבה יש קשקשת בעיקר איפה שגבות ומסביב הפה האם זה סבריאה לעומת שאף פעם לא היה לי סבוריאה והאם זה סבוראה האם זה לצמיתות עכשיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף בבקשה

הוספת תגובה

• דחוף בבקשה

אמיר קלי
    20/11/2007

הטיפולים הקונבנציונלים לא הועילו ויש לנסות טיפול אלטרנטיבי.
    גם הומיאופטיה וגם רפואה סינית יכולות לעזור.סבוריאה ואקנה מופיעות הרבה פעמים בו זמנית אבל גם סבוריאה ניתנת לטיפול.תפני אלי בבבקשה למייל ואשלח לך רשימת מטפלים שיוכלו לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו