טוסיק נורא אדום כמו כוייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טוסיק נורא אדום כמו כוייה
    הילה
    23/09/2010

שלום שמי הילה אמא של ילד בן שנה וארבעה חודשים רציתי לשאול הילד עבר ניתוח סגירת סטומה ומאז הילד מוציא שילשולים רבים עם חומציות והטוסיק מאז לא מפסיק להיות אדום כמו כוויה ניסתי כל משחה אפשרית לטוסיק רציתי לדעת עם יש משהו שממש יוכל לעזור לי אני ממש עובדת עצות לגבי הטוסיק של בני במשך חצי שנה עם טוסיק אדום אשמח עם תעזרו לי !!! תודה הילה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טוסיק נורא אדום כמו כוייה

הוספת תגובה

• טוסיק נורא אדום כמו כוייה

דוד פרלה
    24/09/2010

הילה שלום,
    ישנם מיגוון משחות [ דוגמאת ביבי פאסטה ] ,מה שחשוב שהמשחה תיהיה שמנונית וסמיכה ליצירת חיץ מעודף החומציות הגורם לגרוי העור,ולמרוח מספר פעמים ביום,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוסיק אדום

הילה
    24/09/2010

המשחה והאנטיביוטיקה לטוסיק נוסו שוב ושוב ללא הצלחה יש טיפות או משחה שעוזרת בצורה דרסטית לטוסיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוסיק אדום

דוד פרלה
    25/09/2010

הילה שלום,
    לא ידוע לי על משחת פלא כזו,קיימים מיגוון משחות צריך להתנסות לראות למה הוא יגיב טוב יותר,
    ברפואה סינית טיפול פנימי המורכב מצמחי מרפא למניעת שלשולים והורדת החומציות ,וטיפול בדיקור [ שלא כואב ] יכולים להקל במצבים אלה,כמובן שהטיפול מותאם לגיל התינוק ומצב העור,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו