מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוי בטבורגלה23/11/2010
שלום,
לפני כחצי שנה הופיע אצלי גירוי בתוך הטבור, שעיקרו הפרשה בעלת ריח לא נעים ומעט גלד שמתקלף. זה אדום ומגרד. הופיע לפני שינוי דרמטי בחיים (מעבר למדינה אחרת) שכלל הרבה מתח אבל מאז כבר עברתי והמתח ירד (לפחות המתח המודע). חשוב לי לציין שגירוי זה הופיע אצלי בעבר פעם אחת לאורך זמן רב, לפני 20 שנה בעקבות פטירת אמי (הייתי בת 10). כך שאני משערת שיש רקע רגשי לחזרת הסימפטום.
ניסיתי דברים שונים, הדבר היחידי שעזר לאורך זמן מה (שבועיים או שלושה)היה טיפול במוקסה ע"י רופאה סינית, אך זה חזר וכעת אני כבר שוב לא בארץ ולא יכולה להמשיך את הטיפול אצלה.
ניסיתי שמן עץ התה, הוא גורם להתייבשות מהירה והגלדה אבל מיד חוזרת ההפרשה.
ברור לי שרפואה קונבנציונלית אינה הפתרון כי הגורם הוא פנימי.
אנא - יש משהו שאני יכולה להעזר בו??
הרבה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי בטבור - תגובה
דוד פרלה24/11/2010גלה שלום,
תנסי טופיק מדיס ריץ גל של חברת קמדיס מבוסס על צמחי מרפא סיניים ויכול להקל,
טיפול יותר בשורש הבעיה הוא פנימי ,וכולל צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון ויכולים להקל במצב זה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)