מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירודים מנעלייםנטע28/11/2010
מקווה שאני פונה בפורום הנכון (היחיד שהיה נראה קשור יותר לעניין).
יש לי בעיית גירודים ברגליים שנובעת מנעליים מסויימות.
לפני כחצי שנה נעלתי מגפיים נמוכות והכל היה בסדר. לאחר מספר חודשים פתאום התחילו גירודים נוראיים. לאחר מס' ימים היה ברור לי שזה מהנעליים.
בדיוק הגיע הקיץ והפסקתי ללכת איתם.
השבוע חזרתי לנעול אותם - הגירודים חזרו. יום למחרת נעלתי עם גרביים גבוהות יותר כך שלא היה כל מגע ישיר בין הרגל לנעל - אך זה לא עזר. יש גירודים נוראיים עד זוב דם. הדבר המוזר שהגירודים מתמשכים כבר לאורך כל הגוף.
אני מניחה שיותר לא אנעל אותם - אבל שאלתי היא - למה זה קורה? האם אוכל לעשות טיפול כלשהו לנעליים שבכל זאת אוכל להשתמש בהם?
בתודה מראש
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודים מנעליים - תגובה
דוד פרלה28/11/2010נטע שלום,
בנעליים גבוהות האיורור פחות טוב,חום ולחות הם סביבה להיוצרות פטריות הגורמות לגרד,הקפידי לשים טלק אנטי פטריאתי בנעל ובאצבעות הרגליים ,זה יקל, יתכן שגם מדובר בתגובה אלרגית לעור הנעל [ בגלל שהגרד גם בשאר הגוף ]ואז אין ברירה אלה להימנע מלנעול אותם,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)