עור פנים אדמומי ומגרד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור פנים אדמומי ומגרד
    ענבל
    08/12/2010

שלום,
    אני חיה בלונדון וסובלת בימים האחרונים מאדמומיות וגירוד באוזניים לחיים והאף. רציתי לדעת כיצד אוכל לטפל במצב,האם יש משחה בה אוכל להשתמש וזו תוכל להקל עלי?
    האם יתכן שהמצב נובע ממעברים בים הקור שבחוץ לבין בית מחומם? יתכן שזה רק יובש, למרות שאני מקפידה למרוח קרם פנים בוקר וערב?
    יש לציין שאני אלרגית לתרופות המכילות אנטיהיסטמינים (כן, אני יודעת- יש את זה במליון תרופות), גורם לי לקוצר נשימה....

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור פנים אדמומי ומגרד

הוספת תגובה

• עור פנים אדמומי ומגרד - תגובה

דוד פרלה
    08/12/2010

עינבל שלום,
    גשי לרופא עור שיראה ויאבחן, לפי התאור שלך יכול להיות שמדובר בתגובה אלרגית האופינית לאטופיק דרמטיטיס -אסתמהשל העור, המחריפה בשינויי מזג אויר,
    יש מגוון משחות טבעיות רחב לתופעה תשאלי בבית הטבע הקרוב לביתך, משחות של אדרמה וולדה מומלצות ויתכן שיש אותם גם באנגליה,

טיפול פנימי ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו