צריכה עזרה ממומחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה ממומחה
    דניאל
    25/01/2011

היי, קוראים לי דניאל ואני בת 17.
    את ההודעה הזאת כתבתי לפני כמה שבועות בפורום שיער פה באתר, אבל קיבלתי תשובה שלא ממש הייתה קשורה ולא עזרה לי, אז חשבתי לנסות ולכתוב את ההודעה גם כאן כי ידוע לי שבריאות השיער קשורה גם לקרקפת..

אני מאובחנת ברמה הנמוכה ביותר של לבקנות - כלומר צבע השיער שלי הוא בלונד יחסית כהה, עיניים ירוקות ויש לי נקודות חן.

השיער שלי יבש ופגום מהרגיל. לא משנה כמה מסיכות אני שמה לו, מרככים - הוא תמיד יבש.
    לאחרונה גיליתי שיש קשר בין הלבקנות שלי לבין היובש בשיער.
    בגלל שאין פיגמנטים אז השערה לא נעימה, לא רכה ויבשה.

יש לי תלתלים מאוד יפים אבל איך שהם מתחילים אפילו טיפה להתייבש אחרי המקלחת - הם מאבדים מצורתם, נהיים לא נעימים למגע, וכשהוא יבש לגמרי, השיער שלי הופך להיות "מחושמל" כולו.

רציתי לשאול אם יש משהו שאפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת, אולי איזו תרופה, אולי מסיכת קראטין, או משהו אחר...
    אני כבר ממש חסרת אונים!

תודה רבה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה ממומחה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה ממומחה - תגובה

דוד פרלה
    26/01/2011

דניאל שלום,
    הפני את השאלה גם לפורום רפואת עור אסתטית,
    במידה ויש יובש בקרקפת [לא רק בשיער ]את יכולה להשתמש בסבומדיס תחליב לחות לקרקפת של חברת קמדיס המבוסס על צמחי מרפא סיניים,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו