פריחה בעור הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה בעור הפנים
    אורטל
    08/02/2011

היי, אני משתמשת בקרם פנים כבר 4 חודשים , לפני כשבוע בערך התחילו להופיע לי אדמומיות בכל עור הפנים , מאז ניסיתי להחליף 2 קרמים אבל המצב רק מחמיר .
    כרגע המצב לאחר יומיים מהקרם האחרון שניסיתי שכל הפנים אדמות מלאות פצעים פנימים , ושורפות מאוד ומגרדותתתתת.
    אשמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו שיוכל להרגיע את הפריחה כי זה פשוט בלתי נסבל , מעבר למראה כל הפנים שלי שורפות.
    אשמח לקבל תשובה בהקדם .
    תודה והמשך יום טוב:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה בעור הפנים

הוספת תגובה

• פריחה בעור הפנים - תגובה

אמיר קלי
    08/02/2011

אני מציע שתשתמשי בקרם היפואלרגני.נסי את סבוקלם קרם לחות או קליניק לעור רגיש או ROC לעור רגיש.אם עדין יש בעיה את צריכה ייעוץ אישי קונבנציונלי או ברפואה סיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי לה רוש פוזה

אמה
    17/02/2011

יש מותג חדש בישראל שנקרא לה רוש פוזה. הוא מיועד לעור רגיש ויש בו מוצר שאני משתמשת שנקרא טולריאן - מוצר לעור רגיש במיוחד. לי גם יש עור רגיש וזה ממש עזר לי. ממליצה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו