מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה (וטיפל'ה דחופה)לירון16/12/2007
אהלן, אני לירון, בן 21.
לפני כשנה הרגשתי מעין בלוטה מוזרה בראש בין השיערות, לא ייחסתי יותר מדי חשיבות אבל חודש חודשיים לאחר הגילוי מיששתי אותה שוב והרגשתי שהיא גדלה ורצתי לרופא עור. הייתי אז חייל בסדיר ואחרי שחיכיתי חודשיים בתור הרופא אמר לי שזה גוש שומן קטן וחסר חשיבות ואין דחף להוריד את זה ובעצם אין סכנה כלל ואפשר בכלל לא להוריד את זה אף פעם. ניסיתי לשכנע אותו שיחתוח את זה במקום אבל אין מצב, זה צבא..
בכל אופן לאחרונה השתחררתי מהצבא. בעוד חודש אני אמור לעבור לארצות הברית למשך 3 שנים למטרות עבודה. ניסיתי לקבוע לעצמי תור להסיר את זה ה"גוש" הזה אז הלכתי לרופאת עור, משם קיבלתי הפניה לייעוץ - כירורגיה פלסטית. ה"ייעוץ" הזה ייתקיים רק בעוד כחודש וחצי - שלא לדבר על לחכות בתור ל"ניתוח".. ניסיתי את כל הרופאים ברדיוס של שעה נסיעה מהבית..
קשה לי להאריך/למדוד את הגודל/צבע של הגוש הזה.. אבל הוא בצבע לבנבן כזה.. קוטר של מקס' ס"מ ומתנשא לגובה של חצי ס"מ עד ס"מ שלם.
בכל אופן לאחר הסבר מפרט כל כך
הייתי רוצה לדעת מה ההשלכות שיש למצב בו אני לא מטפל בזה כלל במשך 3-4 שנים?
יש אפשרות לעשות את הטיפול במכון פרטי ? (כסף לא מהווה מכשול כאן)? אם כן אשמח מאוד להמלצה?
יום אחד לפני כמה שבועות ממש גירד לי בראש באזור של ה"גוש" הזה.. חשבתי לקחת ספר או קרש חיתוך ופשוט לשטח את הגוש הזה.. לסבול כאבים אבל לפחות זה יעבור ? - טיפה פרימיטיבי ודפוק.. אבלאין לי את האפשרות לחכות חצי שנה לטיפול דרך קופת חולים..
אשמח לעזרה
יום טוב ושבוע מצוין :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה (וטיפל'ה דחופה)
אמיר קלי16/12/2007שאלתך מיועדת לפורום כירוגים או פורום רופאי עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)