מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פתריה בקרקפתמוגרבי עלאא14/03/2011
בן שלי הוא בגיל שנתים ושלושה חודשים
משלושה חודשים נפגע בפטריה רטנה בקרקפת
הלכתי לרופה משפחה בנתן לי ניזוראל 500 גרם ואמר למשיך בטיפול הזה לחודשיים
ורשם לני ספריי למסיל ושמפו ניזוראל
אחרי חודש מטיפול הוא נפגע בעד 4 פטריות במקומות אחרות בקרקפת גם המקום הרשון הוכפל גודל
שלחנו הילד למבחן ושם נראה שיש פטריות ויצא שם !
רופא עור אמר שתרופות ניזוראל ישן בהוא החלף הסוג ל ( גריסיופולבין ) למשך עד 3 חודשים
רופה המשפחה אמר שהטיפול הזה לא יפה ואני פטוח מניזוראל
עכשיו עבר עד חודש הם הניזוראל והרוש של ילד מלה בפטריות
חזרתי לו אמר רק תמשיך אין מה לעסות
הלכתי לרופא עשבי טיפול ואמר : רק תפסיק החלב ובננה ותפוח וקמח ופול<< נתו לי רשימה גדולה< בסןף מכר לי ספריי בסכום גדול והמשכתי על זה חודש נוסף ואין שיפור בכלל
מה לעסות ? לתן לא ( גריסופולבין ) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתריה בקרקפת - תגובה
אמיר קלי15/03/2011פטרת היא בעייה עקשנית שמחייבת מנסיוני לעתים קרובות שילוב של טיפולים קונבנציונליים עם צמחים נגד פטרת.טיפול משולב נכון בהחלט עשוי להביא להצלחה. פנה למומחה בעור לרפואה סינית לצורך טיפול משלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה בקרקפת עם חמור ודלקת
מוגרבי עלאא26/03/2011רוציתי לדעת אם הטיפול הסיני של טיפול כזה במקרה וכירורגי או אקטואלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה בקרקפת עם חמור ודלקת - תגובה
אמיר קלי28/03/2011בהחלט אקטואלי פטרת היא עקשנית ויש למנוע הופעתה מחדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)