אקנה ועור יבש , מסתבר שגם זה קיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה ועור יבש , מסתבר שגם זה קיים
    אנונימית
    28/04/2011

שלום אני בת 16 והמון זמן אני סובלת מאקנה קלה ,שתיתי כדורים שמתי משכות ניסיתי תרופות סבתא סבונים מי פנים פילינגים עדינים , בקיצור ניסיתי הכל.

לאחרונה לאחר שימוש בסבון יום יומי לטיהור ומי פנים העור שלי נהיה מאוד מאוד יבש ומתקלף ונקודות אדומות שלאחר פצעונים שלא מסרבות לרדת (אני לפעמים מפוצצת/מקלפת את הפצעונים ואני יודעת שזה אסור אני מנסה להגמל) והפנים שלא נראות ממש נורא וגםם כשאני מנסה להסתיר זאת בעזרת מייקאפ איכותי כמובן שמתאים לעור הפנים שלי להפך הוא מבליט את הקילפים והיובש המגעילים ששוררים על הפנים שלי בעיקר על המצח ובין הגבות.

מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לעור שלי להיות חלק ולא יבש ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אקנה ועור יבש , מסתבר שגם זה קיים - תגובה

דוד פרלה
    29/04/2011

שרון שלום,
    שימי לב אם הסבונים שאת משתמשת לא מייבשים את העור יתר על מידה,באופן כללי למים השפעה מיבשת על עור הפנים.
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא דיקור ושינוי תזונתי הניתנים לאחר אבחון יכולים לעזור במצב זה,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את צריכה לשים קרם לחות

נועה
    02/05/2011

שמתאים לעור שלך, כי זה לא טוב רק לייבש את הפנים, צריך גם לשים לחות. יש כל מיני קרמים שונים, את צריכה לנסות ולראות מה הכי מתאים לך אבל זה צריך להיות קרם שהוא לא שומני מדי ומבוסס על מים. יש את הקרם של פייס איט ויש עוד כל מיני אחרים שאני לא זוכרת את שמם, כנסי לסופר פארם ותראי שם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו