מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה ועור יבש , מסתבר שגם זה קייםאנונימית28/04/2011
שלום אני בת 16 והמון זמן אני סובלת מאקנה קלה ,שתיתי כדורים שמתי משכות ניסיתי תרופות סבתא סבונים מי פנים פילינגים עדינים , בקיצור ניסיתי הכל.
לאחרונה לאחר שימוש בסבון יום יומי לטיהור ומי פנים העור שלי נהיה מאוד מאוד יבש ומתקלף ונקודות אדומות שלאחר פצעונים שלא מסרבות לרדת (אני לפעמים מפוצצת/מקלפת את הפצעונים ואני יודעת שזה אסור אני מנסה להגמל) והפנים שלא נראות ממש נורא וגםם כשאני מנסה להסתיר זאת בעזרת מייקאפ איכותי כמובן שמתאים לעור הפנים שלי להפך הוא מבליט את הקילפים והיובש המגעילים ששוררים על הפנים שלי בעיקר על המצח ובין הגבות.
מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לעור שלי להיות חלק ולא יבש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה ועור יבש , מסתבר שגם זה קיים - תגובה
דוד פרלה29/04/2011שרון שלום,
שימי לב אם הסבונים שאת משתמשת לא מייבשים את העור יתר על מידה,באופן כללי למים השפעה מיבשת על עור הפנים.
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא דיקור ושינוי תזונתי הניתנים לאחר אבחון יכולים לעזור במצב זה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צריכה לשים קרם לחות
נועה02/05/2011שמתאים לעור שלך, כי זה לא טוב רק לייבש את הפנים, צריך גם לשים לחות. יש כל מיני קרמים שונים, את צריכה לנסות ולראות מה הכי מתאים לך אבל זה צריך להיות קרם שהוא לא שומני מדי ומבוסס על מים. יש את הקרם של פייס איט ויש עוד כל מיני אחרים שאני לא זוכרת את שמם, כנסי לסופר פארם ותראי שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)