גירודים בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירודים בגוף
    חסומה
    22/05/2011

שלום יש לי בעיה עשיתי שעווה ברגליים ובידיים ולאחר יומיים בערך התחיל לגרד לי הגוף וניהיו לי נקודות לסנות כאלו ונוצר לי פצעיים קטנים ברגל ואני תוהה אם זה מחלת הפסוריאזיס מפני שאבא שלי חולה במחלה ורק רציתי להיות בטוחה שזה מהשעווה ולא המחלה הזאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירודים בגוף

הוספת תגובה

• גירודים בגוף - תגובה

אמיר קלי
    22/05/2011

בגלל סמיכות ההופעה להורדת השיערות סיכוי רב שזהו גירוי מקומי שנוצר כתוצאה מהורדת השיער.למרות זאת ישנם דיווחים על הופעת פסוריאסיס במצבים כאלו מה גם שיש מרכיב גנטי אצליך.מומלץ ליתר ביטחון לאבחן אצל רופא עור אלא אם כן תוך 3 ימים נעלמים הפצעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירודיים בגוף

חסומה
    22/05/2011

האם זה תלוי בזה שנולדתי לפני שנוצרה לו המחלה או שהמריב גנטי בה בכל מקרה אפילו אם לא נולדתי לפני שנהייתה לו המחלה ואני רוצה לציין ויש לי כמו נקודות של פצע רגיל בלי קשקשים ופסקו לי הגירדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו