מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר למוצרי קוסמטיקה טבעיתורד18/10/2009
אני מעוניינת לעבור לשימוש במוצרי קוסמטיקה טבעית - הן עבורי והן עבור ילדיי.
מרב ההיצע לא יודעת מאיפה להתחיל, מי מוכר מוצרים טבעיים באמת ומה מומלץ.
אודה לך אם תוכל להמליץ לי על חברה אמינה , טובה ומקצועית או כל המלצה אחרת , כדי שאפנה למוצרים הטובים באמת.
כ"כ, אני בהריון וכמובן שהמוצרים צריכים להתאים גם לתקופה זו.
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר למוצרי קוסמטיקה טבעית
ד''ר קובי שמיר18/10/2009ורד שלום
מהכרות אישית אני ממליץ תמיד ובמיוחד לתקופת ההריון ולאחריה על מעבדות תפוח טכנולוגיות טבעיות
מספר הטלפון שלהם 03-9304989.
הם ישמחו לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כהות מסביב העינייםsharon17/10/2009
שלום
רציתי לדעת אם קיים שמן אתרי או שמן בסיס או צירוף של שמנים לטיפול נגד כהויות בעיניים??
ואם כן מה? כמה? מתי????
ואם אפשר שמן אתרי של לימון ושמן בסיס שקדים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כהות סביב העיניים
ד''ר קובי שמיר19/10/2009שרון שלום
ג'ל על בסיס הממליס אלוורה ארניקה וויטמין C ישפרו מאד את המצב באזור העדין סביב העיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכהות סביב העיינים
צוף19/10/2009איך משיגים את הג'יל??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר20/10/2009מכינים לך את הפורמולה בבית מירקחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיצעונים ב זרועות היידיםטובי15/10/2009
יש לי מעין פיצעונים קטנים ואדומים בזרועות ,זה לא אסטטי ומציק לי האם יש לזה פיתרון ?איך מטפלים בזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצעונים בזרועות הידיים
ד''ר קובי שמיר16/10/2009טובי שלום.
פיצעונים באזור הידיים דורשים איבחון מעמיק יותר למקור הבעייה.
גשי לייעוץ מיקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהnhev13/10/2009
שמעתי שיש דרך טבעית לעיבוי והארכת הריסים והיא מריחת שמן זית עליהם או שמן דגים, האם זה נכון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר קובי שמיר14/10/2009ממש לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רקיחת שמניםדניאל13/10/2009
היי
אילו שילובים של שמנים עוזרים לרפא צלקות טריות בפנים?
שמעתי על :
היפ- רוז, שמן נר הלילה, דם המכבים,
במה ניתן לשלבם על מנת לרקוח בבית את הסרום לריפוי צלקות?
ואילו חברות של שמנים מומלצות למטרה זו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רקיחת שמנים
ד''ר קובי שמיר14/10/2009דניאל שלום.
תוכל להוסיף גם רטינואיל למישחה.
שלב בשמן פישתן.
לגבי חברות תוכל להעזר במנוע חיפוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
דניאל14/10/2009התכוונת לשמן פשתן כזה שגם נועד למאכל?
ומה המינונים כדי שהחומרים יהיו אפקטיביים ופעילים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר14/10/2009פישתן קוסמטי.
3-4 טיפול מהשמנים האתרים שהבסיס פישתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דניאל16/10/2009תודה
אבל אני רוצה להבין בדיוק מינונים ויחסים
מה המינון של השמן פישתן הקוסמטי אל מול 3-4 טיפות שמן נר הלילה ?
והאם אפשר לשלב מספר סוגי שמנים כמו שמן נר הלילה, ורוז היפ יחד?
אודה על תשובותיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר16/10/2009זה המינון
וכן אפשר לשלב ביניהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה טוב גם
יעלי03/11/2009לצלקות לא טריות( בפנים ) ואחרי כמה זמן רואים שיפור וכמה פעמים ביום צריך למרוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר03/11/2009השיפור יהיה איתי ויכול להימשך מספר חודשים לשיפור חלקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות עוררוני13/10/2009
שלום,
1. מזה שנים אני סובלת מדלקת זקיק השערה ברגליים, שלא עוברת. רופא עור בזמנו אבחן את זה כדלקת זקיק השערה והביא לי איזשהי משחה, שלא עזרה. אז בתקופה האחרונה אני לא מורידה שיער בכוחניות (שעווה, מכונה חשמלית) אלא רק גילוח בעדינות או קרם להסרת שיער... ובכל זאת , לא נראה שהנקודות האדומות בכוונתן לעבור.
2. ביד האחורית יש לי מין נקודות אדומות כאלו , נראה כמו פריחה עם גבשושיות קצת.
הדבר מפריע לי ללכת עם גופיות ושרוולים קצרים. אני שומרת על הגיינה, שוטפת, מאווררת.
וגם כן זה מסרב לעזוב אותי...
מציינת שבשני המקרים ניסיתי כל מיני קרמים ושמנים אתריים , שמן עץ התה, קלנדולה, סבונים מיוחדים, וכלום לא עוזר...
האם יש מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עור
ד''ר קובי שמיר14/10/2009גשי לייעוץ לטיפול באור לעור.
פוטודינמי וכ"ו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לצבע שיעראורנה 111/10/2009
בת 35 צובעת בשחורשנים. מזה שנה פיתחתי אלרגיה לצבעי שיער מתבטא בפצעים נפיחות מאחורי האוזנים ואודם כמו כוויה. עברתי איבחון והתברר שאני אלרגית לחומר פנאל דיאמין phenylenediamines .ניסיתי צבע טיבעי הרביטיט גם רגישה ויש בו את החומר.ספרים מקצועיים מוכרים לא יכולים לייעץ לי מה לעשות כי אין חברות צבע בארץ ללא החומר הנ"ל . אודה לכם על עזרתכם., ואם תוכלו להפנות אותי לאדם או למצוא פתרון לבעייתי כי כך לא אוכל להשאר עם לבן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לצבע שיער
ד''ר קובי שמיר11/10/2009פני לפורום שעוסק בשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לצבע שיער
זילי אורבך13/06/2010שלום אורנה,
ישנם צבעי שיער על בסיס טבעי, אפשר לרכוש אותם ברשות הסופרפארם, בבתי טבע ובבתי מרקחת.
נסי לרכוש את הצבע המתאים לך. כמו כן, את יכולה לנסות להשתמש בחינה שהיא גם טבעית.יש חינה שחורה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי...שרוני08/10/2009
יש כזה דבר סומק טבעי (שלא מכיל חומרים כימים)? אם כן, היכן ניתן למצוא אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר קובי שמיר11/10/2009פני לפורום איפור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיער טבעי באמת - היכן משיגים?ש.06/10/2009
בתודה מראש על כל המלצה והפנייה לבתי טבע.
שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע שיער טבעי
ד''ר קובי שמיר06/10/2009פני לפורום שעוסק בשיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש באזור העינייםהודיה06/10/2009
שלום
האם יש משהו שניתן לעשות למי שיש יובש מתחת לעיניים ?
תודה וחג שמח
הודיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש באזור העיניים
ד''ר קובי שמיר06/10/2009הודייה שלום.
תכשיר שמבוסס על שמן שקדים והממליס יפתור את הבעייה.
מהכרות אישית תוכלי לפנות למעבדות תפוח יש להם תכשיר כזה.
הטלפון שלהם-039304989
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך:)
הודיה13/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חורים בפניםנועה04/10/2009
אני בת 17 ויש לי חורים קטנים כאלה בפנים בעיקר בלחיים..רופאת העור אמרה לי שהיא לא יכולה לעשות כלום. יש משהו שאני יכולה לעשות בשביל להוריד אותם?..כי זה ממש מפריע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חורים בפנים
ד''ר קובי שמיר05/10/2009נועה שלום.
ישנם מספר אופציות לטיפול בחורים בעור לאחר אקנה.
1. חומצה היאלורונית- הגורם למתיחה וחיוניות
2. פפטידים- עובד על פעילות סיבי קולגן ואלסטין, מונע היווצרות חורים ופועל על עומק החורים הקיימים,חומצות אלפא ובתא הידרוקסיות- ממיס את הדבק הבין תאי, מזרז תהליכי חידוש ושיקום העור, מבהיר ומאפשר ספיגה מוגברת של חומרים לעור.
חומצה רטינואית- נגזרת של רטינול מבהיר ומחדש את העור.
חשוב ביותר עקב גילך
הפילינגים חייבים בהתאמה אישית .
ההקפדה על ניקוי נקודות שחורות וכשהעור נרגע יש לחזור על סדרת ההמסות כתהליך מאיץ ריפוי.
טיפול ההמשך בבית הוא חשוב לא פחות ומהווה גורם משפיע בהצלחת הטיפול.
בכל מיקרה טיפול ואיבחון מיקצועי מומלצים ביותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויות מטיפול אינפרא אדוםעדרי אסתר04/10/2009
שלום רב, לפני כארבעה חודשים עברתי טיפולי הסרת שיער באינפרא אדום. הטיפול ביד הראשונה עבר בשלום ואילו על היד השנה נוצרו כוויות איומות. עד היום נותרו כתמי צלקות על זרועי. זה נראה נורא ובגלל סימניהם הסימטריים של הכוויות זה מאד מושך תשומת לב. הייתי מאד שמחה להיפטר מהצלקות. האם יש לך הצעה כל שהיא. על העור נמרחו כבר תערובות שמנים רבות, אך דבר לא עזר. אשמח מאד לשמוע תשובתך. אסתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כויות מטיפול אינפרא אדום
ד''ר קובי שמיר04/10/2009אסתר שלום.
נא לגשת לאיבחון וייעוץ בכדי למנוע החמרה.
טיפים במיקרה הנ"ל לא מומלצים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, יש לי שאלה דחופההייהיי03/10/2009
לפני כמה ימים קיבלתי מהציפורן החדה של חברה שלי שריטה קטנה ליד העין, ירד לי קצת דם אחר כך נישאר לי סימן.
ואני לא יודעת מה לעשות.
שמתי כמה פעמים את המשחה הזאת אקנה. וזה לא ממש שיפר. איזה עוד משחות אני יכולה לשים? בבקשה תייעצי לי.
וגם אתמול שמתי את המשפחה אקנה ליד העין כמה שעות אולי 6 שעות ואחר כך שישבנתי בלילה שמתי שוב.
ושקמתי בבוקר נהיה לי יותר גרוע וגם נהיה לי צבע אדום בסימן (צלקת).
מה את מייעצת לי בבקשה?
תודה מראש וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
ד''ר קובי שמיר03/10/2009שלום.
מישחת אלוורה ארניקה וקלנדולה יחד בבסיס שמן זרעי ענבים תעביר לך את האדמומיות הדלקתית.
כל בית מירקחת שמיתמחה בנושא יוכל לרקוח עבורך את המישחה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי.......
הייהיי03/10/2009יש לי בבית פפילינג לכ סוגי העור ניראה לך שזה עיזור?
וגם אם נכנסים לסאונה רטובה, זה ייעלם לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר04/10/2009התשובה שלילית ל2 שאלותייך.
כמו שכתבתי קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרוני02/10/2009
מישהו יכול להגיד לי מהם הרכיבים האוורגניים במוצרי איפור שכתובים על המוצר?
ד''ר קובי שמיר03/10/2009יעל שלום
על איזה תכשיר מדובר
בכל מיקרה פני לפורום שעוסק באיפור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיזוף ללא שמשסיון01/10/2009
שלום, אני מושתלת כליה וברצוני להשתזף, שמעתי על כל מיני סוגים של קרמים, ספריי, קצף, ג'ל שמורחים לשיזוף . שאלתי היא מה יותר מומלץ לשימוש ושל איזו חברה.
אגב, רופאת העור שלי אמרה לי שיש לי עור בריא סוג עור 4 [שמה זה אומר?]
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיזוף ללא שמש
ד''ר קובי שמיר03/10/2009סיוון שלום
את צריכה להיתייעץ במיקרה שלך עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)