פורום קוסמטיקה טבעית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה קרם הבהרת כתמים טבעי ובטוח????
    נואה
    26/08/2009

רוצה קרם הבהרת כתמים טבעי ובטוח????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרם להבהרת כתמים טבעי ובטוח

ד''ר קובי שמיר
    26/08/2009

נואה שלום
    פני למעבדות תפוח 039304986
    הם ימליצו לך היכן ניתן להשיג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    מישהי
    26/08/2009

כיצד אפשר להסיר באופן טבעי את העור שמסביב לציפורניים כפי שעושים בפדיקור ומניקור?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה

ד''ר קובי שמיר
    26/08/2009

הפני שאלתך לפורום שעוסק בציפורניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרעים בעור לנער בן 14 כתוצאה מריקוד
    אורנה
    25/08/2009

בני בן 14 רוקד ברייקדנס. ישנו תרגיל שבו הוא נשען על יד אחת מקופפת, עם כל הגוף. המקום הפיזי שנשען על המרפק הוא המותן, שכנראה דוחס את העור בגב. וכתוצאה מכך יש לו קרעים בעור. איזה טיפול ניתן לתת על מנת לטפל בקרעים וכיצד ניתן למנוע אותם.
    תודה אורנה

הוספת תגובה

• קרעים בעור כתוצאה מריקוד.

ד''ר קובי שמיר
    25/08/2009

אורנה שלום.
    טיפול בסימני מתיחה בעור/ צלוליט/העלמת צלקות
    סימני המתיחה הנם קווים הנוצרים בעור כתוצאה מקרעים בשכבה התחתונה של העור. בתקופת ההיריון, או בעקבות עליה משמעותית במשקל, הגוף גדל במהירות והעור אינו מספיק לייצר רקמות עור חדשות, כתוצאה מכך, נוצרים קרעים בשכבה התחתונה של העור.
    בתחילה הקרעים נראים כפסים אדומים כחולים, ומאוחר יותר, נוצרת בין הקרעים רקמת עור (קולגן) שונה במבנה ובצבע מהרקמה המקורית שהייתה, רקמת עור זו צבעה לבן.
    המונח המקצועי לרקמה הזו הוא STRIEA. ה STRIEA מופיעה גם אצל העוסקים בפיתוח גוף.
    מי שיש לה כבר סימני מתיחה, סביר שיופיע לה סימני מתיחה נוספים במהלך היריון או עליה המשקל.
    סימני המתיחה יכולים להיווצר בכל אזור הגדל בגוף: בטן חזה, מותניים, רגליים וכו. הטיפול משלב:
    1. קרמים המיועדים למניעת סימני מתיחה ולא להזנה של העור, קרמים אלו חודרים לשכבה התחתונה של העור ומגמישים אותו ובכך מונעים את סימני המתיחה.
    2 שיטות המסות עור וחידוש הקולגן והאלסטין במקביל נעשה ע"י שימוש בחומצות טבעיות בריכוזים שונים.
    3. רקיחת משחות לשימוש ביתי למניעת תופעות לוואי לתחזוקת הטיפול ולשימור ושיפור התוצאות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נואשת לעזרה!!
    ...(:
    23/08/2009

אוקיי יש לי 2 בעיות אשמח מאד עם תעזור לי (:

1. בתחילת כיתה ז' התחלתי להשתמש במחליק לאחר כחצי שנה השיער שלי נהיה יבש פגום עם קצוות שרופים ומפוצלים פשוט שרוף.
    זה מדכא אותי כלכך ואני לא יודעת מה לעשות כדאי שיראה שוב טוב .
    יש לך הצעות?
    בעיה 2:
    לפעמים יש לי פצעונים על האף ועל המצח לפעמים גם על הלחיים ובנוסף לכך הפנים שלי שומניות בזמן מחזור הפנים שלי מגיעלות כלכך עם כול הפצעונים האלו יש לך פתרון בשבילי?
    תודה רבה רבה ואשמח לעזרה !(:

לקביעת תור
    סגירה
    נואשת לעזרה!!

הוספת תגובה

• בעיות עור .

ד''ר קובי שמיר
    24/08/2009

מעייני שלום
    לגבי שאלתך הראשונה פני לפורום שעוסק בשיער.

לשאלתך השנייה.

אקנה- "פצעי בגרות"
    האקנה, כידוע, מהווה מטרד וגורם לסבל רב בכל גיל. הפצעים המוגלתיים על עור הפנים או הגב מכאיבים, מציקים ויוצרים מראה לא אסתטי המשפיע על הדימוי העצמי והביטחון האישי של כל אחד. חשוב להבין כי אקנה אינו נגרם ע"י זיהום. התופעה קשורה בפעילות יתר של בלוטות הגוף, שנובעת מכמה גורמים. אצל נערים ונערות בגיל העשרה (14-18), ומאוחר יותר, בגילאים 35-40, בעיקר אצל נשים, התופעה קשורה לרמות שונות של הורמונים, לתורשה, לתזונה לקויה ולמתח נפשי.

תופעת האקנה קשורה למספר גורמים:
    1. הפרשת חלב מוגברת ובלוטות מוגדלות.
    2. סתימה בנקבוביות העור.
    3. התרבות חיידקים.
    4. דלקת הנובעת מהתרבות חיידקים. התפתחות הדלקת קשורה בהרס הנקודות השחורות ובשחרור תוכן בלוטות החלב אל הרקמה שמסביב. בדרך כלל, החיידקים המעורבים באקנה הם חלק מהאוכלוסייה הטבעית של העור.

הטיפול הינו בעל חשיבות קריטית. חוסר טיפול נכון בזמן הנכון יותיר אחריו צלקות וכתמים. יש להקפיד על טיפולים בתדירות של פעם בשבוע בהתחלה ולרווח אותם בהתאם לשיפור. הטיפול מתרכז בהמסת שכבות העור הקשה ובייבוש נקודתי של פצעים. ההמסה חשובה במיוחד באקנה ציסטי (פצעים עמוקים וללא ראש מוגלתי). חשובה ההקפדה על ניקוי נקודות שחורות והחדרת חומרים מרפאים. יש לסיים במסכות מחטאות ומרפאות. כשהעור נרגע יש לחזור על סדרת ההמסות כתהליך מאיץ ריפוי.
    טיפול ההמשך בבית הוא חשוב לא פחות ומהווה גורם משפיע בהצלחת הטיפול.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרחת
    אריאל
    17/08/2009

אני בחור צעיר (25) ומתחיל להקריח וזה מדאיג אותי
    שאלתי היא האם יש דרך ללא ניתוח אלא בצורה טבעית לגרום לשיער לנשור פחות?

לקביעת תור
    סגירה
    קרחת

הוספת תגובה

• קרחת

ד''ר קובי שמיר
    17/08/2009

אריאל שלום.
    נשירת שיער זו בעיה מאוד מוכרת ועם זאת אין ממש פתרון אידיאלי. אתה יכול לנסות לדחות את הנשירה ברקיחה של שמן זית ,רוזמרין אבץ סיליקה ,וארניקה במישחה בבסיס שמן זרעי ענבים.עוזר לחיזוק השיער ומניעת נשירה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    אורית
    13/08/2009

שלום, קניתי ג'ל ניקוי מטהר של חברת "roc" המשלב חומצה סליצילית ומרכיבים פעילים מאזני סבום. הסבירו לי בחנות שאין בזה חומרים שפועלים על ההורמונים, או בכלל מרכיבים הורמונליים כי אני חוששת מזה [אני סובלת משיעור יתר ואקנה מוגלתית], איך אני אדע בוודאות במרכיבים שכתובים אם זה נכון?
    [לא הצחלתי למצוא תשובה באתר שלהם]

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• רכיבים

ד''ר קובי שמיר
    14/08/2009

אורית שלום.
    אין באפשרותי לענות לך היות ואיני מכיר את הרכיבים בתכשיר.
    תוכלי לדעת לפי רשימת המרכיבים ולהעזר במנוע חיפוש.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום, אני רוצה לשאול על מלפפון
    פרח
    06/08/2009

שלום ד"ר
    אולי תוכל להסביר לי בקצרה על הירק הזה ששמים על העיניים כדי למנוע שקיות
    או להפחית את נפיחותם?
    נאמר לי בעבר ששמים על עיניים עצומות אבל תהיתי אם בעצם אמורים לשים
    על השקיות עצמן מתחת לעיניים
    אודה לך מאוד על התשובה

פרח

הוספת תגובה

• מלפפון להורדת נפיחות סביב העיניים.

ד''ר קובי שמיר
    07/08/2009

פרח שלום.
    בקוסמטיקה משתמשים בפרוסות מלפפונים המונחות על העיניים להורדת נפיחות סביב העיניים (שקיות). המלפפון המכיל 96% מים עשיר בלחות, וזו יחד עם אפקט הקירור מורידים את הנפיחות. תכונות אלו מנוצלות כיום במספר מוצרים קוסמטיים המכילים תמציות מלפפון לשמירת לחות העור.

ברפואה הסינית חשיבותו של המלפפון כירק מקרר ולכן משתן, מרווה ועוזר לנקות רעלים מהגוף וכירק מתוק מסייע לאברים האחראים על עיכול והטמעת מזון ונוזלים בגוף.

הנטורופתיה מייחסת לזרעי המלפפון תכונות קוטלות תולעים והם משמשים כתרופה ביתית כנגד תולעי מעיים.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול פנים בבחור בן 33
    אוה
    05/08/2009

שלום ד"ר,
    ארוסי בן 33, והוא לא נוטה להשתמש בקרמים בפנים, והופיעו לו המון קמטים בפנים, באיזור המצח והלחיים בעיקר. כיצד אפשר לשכנע אותו לשים קרם? ואיזה סוג של קרם אתה ממליץ לי לקנות לו כדי לעזור לו בהיעלמות הקמטים?
    מחכה לתשובתך,
    יום טוב,
    אוה

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול פנים בבחור בן 33

הוספת תגובה

• טיפול פנים

ד''ר קובי שמיר
    06/08/2009

אוה שלום.
    מה שמומלץ באופן מיקצועי לטיפול בקמטים הוא טיפול מיקצועי.
    טיפולי פנים פילינגים טבעיים להצערת עור הפנים .
    קמטי העור נובעים מפגיעה מצטברת בסיבי הקולגן והאלסטין שבעור, ועל מנת לשמור על עור בריא. יש להקפיד ולשמור על רמת לחות נכונה, שימוש בסרום לאחר ניקוי העור, שימוש בקרם הגנה בעל מקדם יעיל המנטרל רדיקלים חופשיים, וכן להימנע ככל האפשר מחשיפה לקרינת השמש.
    על מנת לתחזק את העור ולשמור על צעירותו, מומלץ להשתמש בפילינגים טבעיים, המעניקים פעילות מחודשת לתאים היוצרים סיבים בעור.

המסת הקמטים מתאפיינת בזירוז תהליכים טבעיים ומחדשים בגוף, המאפשרים חידוש אמיתי של עור הפנים. תכשירי המסת עור אינם משווקים לצרכן הסופי, אלא מותאמים באופן פרטני לכל מטופל או מטופלת על ידי מומחים, לאחר סדרה של בדיקות ואנליזות.
    התהליך אורך בין ארבעה לשמונה טיפולים המתמשכים כ-שעה בכל פעם, מידי חודש, והוא מיועד בעיקר לאלו הסובלים מהזדקנות מוקדמת של העור המלווה בפיגמנטציה והתקמטות יתר של העור.
    התכשירים מורכבים מחומרים טבעיים, המאפשרים את המסת קרטין בעור הישן ומחומרים האחראים על זירוז של התחדשות עור צעיר תחתיו.
    חומרים לרקיחה במישחות.
    . חומצה היאלורונית- הגורם למתיחה וחיוניות
    2. פפטידים- עובד על פעילות סיבי קולגן ואלסטין, מונע היווצרות קמטים ופועל על עומק הקמטים הקיימים.
    3. ויטמינים ומינרלים
    4. חומצות אלפא ובתא הידרוקסיות- ממיס את הדבק הבין תאי, מזרז תהליכי חידוש ושיקום העור, מבהיר ומאפשר ספיגה מוגברת של חומרים לעור.
    5. חומצה רטינואית- נגזרת של רטינול מבהיר ומחדש את העור.

שוב קמטים דורשים ייעוץ איבחון וטיפול מיקצועי ונכון.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים והגנה
    אמא
    03/08/2009

שלום,
    בת 42 ,המחזור הפסיק כבר 5 חודשים.
    אתמול רכשתי מייק אפ של חברת לנקום ולעצבות ליבי ריאיתי כמה כתמים חומים בהירים
    כנראה מהשמש.
    ד"ר איך להגן על העור על מנת שלא יתווספו מהר לפי הגיל כתמים נוספים ואו כיצד
    למנוע או שלא יחמירו.
    קרם הגנה לפנים קרם נגד השיזוף איזה לקנות והאם להשתמש בו גם לצוואר וזרועות
    וכף הידיים.
    קודם למרוח סרום-קרם פנים עם הגנה-ואח"כ קרם נגד שיזוף
    האם קרם נגד השיזוף של החברות המובילות קרם לא שומני ודביק(דקלאור,אסתי ל,קליניק,
    לנקום)
    יעשה את העבודה ולהוסיף כובע מצחייה.
    איזה קרם באמת לקנות כמה אחוזי הגנה
    הצילו זיקנה קפצה פתאום!!ו

לקביעת תור
    סגירה
    כתמים והגנה

הוספת תגובה

• כתמים והגנה.

ד''ר קובי שמיר
    04/08/2009

שלום.
    אנטי איי'גינג
    פנים צעירות נמדדות על פי גוון העור, מוצקות ומרקם. עור חלק מוצק ויפה הוא חלומה של כל אישה בכל גיל. אולם ישנם גורמים המסבים לעור פנינו נזקים שונים וקמטים: שמש, שינויי מזג אויר, אימוץ שרירים מסוימים והחשיפה לרדיקלים חופשיים. נוסיף לכך תרופות ואת העור הדק במיוחד באזור הפנים הטיפול – פילינגים בהתאמה אישית להמסה ו/ או קילוף העור- מסיר ומחייה עור עייף ורפוי, ממצק את העור, מעורר את העור לחידוש ורענון, מבהיר את גוון העור וכתמי פיגמנטציה, מאפשר החדרה יעילה של חומרים פעילים לעור שילוב הטיפולים עם מרכיבים המאפשרים חידוש אמיתי, מיצוק והזנה לעומק .

1. חומצה היאלורונית- הגורם למתיחה וחיוניות
    2. פפטידים- עובד על פעילות סיבי קולגן ואלסטין, מונע היווצרות קמטים ופועל על עומק הקמטים הקיימים.
    3. ויטמינים ומינרלים
    4. חומצות אלפא ובתא הידרוקסיות- ממיס את הדבק הבין תאי, מזרז תהליכי חידוש ושיקום העור, מבהיר ומאפשר ספיגה מוגברת של חומרים לעור.
    5. חומצה רטינואית- נגזרת של רטינול מבהיר ומחדש את העור.
    כעיקרון המלצתי לך טיפול וייעוץ מיקצועי עדיף.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיזוף עצמי טבעי
    מריה
    31/07/2009

שלום רב !
    שמי מריה בת 24,השתזפתי במשך שנים רבות במכון שיזוף,אך לאחרונה הגעתי למסקנה שזו דרך מסוכנת לאראות שזופה.
    האם קיים מכון שיזוף בהתזה אשר משתמש בחומרים טבעים? אם כן איך אוכל להיות בטוחה שהם אמינים.
    תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    שיזוף עצמי טבעי

הוספת תגובה

• שיזוף טבעי

ד''ר קובי שמיר
    02/08/2009

מריה שלום
    את אמורה לפנות למכונים האלה וליבדוק מולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסוריאזיס וקרם לחות..
    נעמה
    31/07/2009

שלום רב אני חולה בפסוריאזיס ומעונינת למצוא קרם לחות שיקל ככל האפשר ויתרום להקלת המצב.. אשמח גם אם זה יהיה משהו שמבוסס על חומרים טבעיים. יש לציין גם שאני משתמשת במשחה טיפולית בשם דייבובט שמסייעת העלמת הנגעים אך אני מעונינת להוסיף לטיפול זה גם קרם לחות כלשהו שיהווה גם טיפול מונע..
    האם יש המלצות?

לקביעת תור
    סגירה
    פסוריאזיס וקרם לחות..

הוספת תגובה

• פסוריאזיס וקרם לחות.

ד''ר קובי שמיר
    01/08/2009

ענת שלום.
    פסוריאזיס-ספחת
    פסוריאזיס היא מחלת עור כרונית בה תאי העור מתחלפים בקצב מוגבר. המחלה מתבטאת ברבדים עוריים לרוב בצבע אדום- סגול המכוסים בקשקשת. הסיבה לפסוריאזיס אינה ידועה אך נמצא קשר ישיר בין לחץ נפשי להופעת הסימפטומים.קצב המחלה משתנה מאדם לאדם ,יכול להעלם לתקופה של מספר שבועות עד שנים לאחר טיפול ולחזור. זו היא מחלה כרונית שעדיין לא נמצא לה ריפוי מלא.
    חשוב להימנע מאלכוהול המחמיר פסוריאזיס.
    -כדאי להימנע מלגרד את הנגעים.
    -חשוב להימנע מתכשירים מבושמים, קרמים ושמנים.
    -ניתן להשרות בשמן בסיס (שמן שקדים, ענבים שומשום או זית) פרחים של קלנדולה- פרח אנטי דלקתי ומרפא רקמות, ויטמין D ושן הארי.
    תוכלי לבקש שירקחו לך את המישחה הנ"ל באופן כללי אבל יש לזכור שיש כל מיני סוגי פסוריאזיס ולכן הרקיחה חייבת להיות ספציפית.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

יעלי
    24/09/2009

ד"ר שלום, קראתי שכתבת שניתן לבקש שירקחו את המישחה שהצעת. איפה עושים את זה? והאם זה בסדר למרוח בשילוב עם הדייבובט (גם אני משתמשת בזה..).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר קובי שמיר
    25/09/2009

יעלי שלום
    בכל בית מירקחת שמיתמחה בנושא.
    אפשרי לשלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסוראזיס

שרה
    04/10/2009

ים המלח עוזר לפסוראזיס, באים לשם מכל העולם כדי להרפא (ללכת לפני שהוא נעלם) וכן פיטריה יוגית (חפשי בגוגל) למרוח על האזור. מקל מאוד. שווה בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על טיפול קוסמטי
    לי
    26/07/2009

בס"ד
    שלום
    אני בת 21 ויש לי עור נעורב מגיל 13 יוצאים לי פצעים
    היום בגיל 21 יש לי כתמים רבים שנשארו ופצעים בעיקר במצח סנטר ובלחיים
    כיום אני מטופלת אצל קוסמטיקאית 3 טיפולים
    השאלה שלי היא
    אחרי הטיפול אצל קוסמטיקאית אני חוזרת יותר פצועה אדומה ואיפה שהיא טיפלה יוצאים אחרי יומיים שלושה פצעים
    האם זה נורמלי?
    אחרי כמה זמן ניתן לראות שיפור
    כי אחרי 3 טיפולים העור שלי עדיין דלקתי ויוצאים פצעים
    אני יודעת שזה לוקח זמן אני רק רוצה לדעת אינדקציה כמה זמן לראות אם הטיפול מועיל או לעזוב אותה...
    ועוד שאלה:
    יש כדורים טבעיים לאזן את ההורמונים בגוף בלי גלולות אני פשוט מפחדת מתופעות לוואי בעתיד
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על טיפול קוסמטי

הוספת תגובה

• טיפול קוסמטי

ד''ר קובי שמיר
    27/07/2009

לי שלום.

תופעת האקנה קשורה למספר גורמים:
    1. הפרשת חלב מוגברת ובלוטות מוגדלות.
    2. סתימה בנקבוביות העור.
    3. התרבות חיידקים.
    4. דלקת הנובעת מהתרבות חיידקים. התפתחות הדלקת קשורה בהרס הנקודות השחורות ובשחרור תוכן בלוטות החלב אל הרקמה שמסביב. בדרך כלל, החיידקים המעורבים באקנה הם חלק מהאוכלוסייה הטבעית של העור.

הטיפול הינו בעל חשיבות קריטית. חוסר טיפול נכון בזמן הנכון יותיר אחריו צלקות וכתמים. יש להקפיד על טיפולים בתדירות של פעם בשבוע בהתחלה ולרווח אותם בהתאם לשיפור. הטיפול מתרכז בהמסת שכבות העור הקשה ובייבוש נקודתי של פצעים. ההמסה חשובה במיוחד באקנה ציסטי (פצעים עמוקים וללא ראש מוגלתי). חשובה ההקפדה על ניקוי נקודות שחורות והחדרת חומרים מרפאים. יש לסיים במסכות מחטאות ומרפאות. כשהעור נרגע יש לחזור על סדרת ההמסות כתהליך מאיץ ריפוי.
    טיפול ההמשך בבית הוא חשוב לא פחות ומהווה גורם משפיע בהצלחת הטיפול.

בכל מיקרה תוכלי ליצור עימי גם קשר טלפוני וניראה איך לשפר את מצב העור.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטמה של העור
    שאלה
    26/07/2009

לד"ר שלום! הילדה שלי בת 5 סובלת מאסטמה של העור שהיא מגרדת העור נעשה לבן,האם הכתמים הלבנים עוברים,כי זה מכער.טופלה במשחת דרמסילק המצב החמיר,הסבתא סובלת גם מאסטמה של העור האם זה יעבור ומה ניתן לעשות בנידון?

לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה של העור

הוספת תגובה

• אסתמה של העור

ד''ר קובי שמיר
    26/07/2009

לידיה שלום.
    דלקת עור אטופית, או בשמה המוכר "אטופיק דרמטיטיס" (אסתמה של העור), היא מחלת עור דלקתית כרונית, הפוגעת בכ-10%-20% מכלל התינוקות והילדים ברחבי העולם. המחלה גורמת לגרד חזק ולאזורים יבשים ואדומים המופיעים על פני אזורי גוף שונים.
    • חומרים מגרים - לדוגמא צמר ובדים סינטטיים, סבון וחומרי ניקוי הגורמים לייבוש העור, חשיפה לבשמים וחומרי טיפוח, אבק, חול, עשן סיגריות ועוד.

• חומרים אלרגניים - מזונות כגון ביצים, בוטנים, חלב, דגים, סויה וקמח. בנוסף, חומרים אלרגניים הנמצאים באוויר, כגון: קרדית האבק, אבקנים, עובש ועוד.
    קרמים המשמשים כנוגדי דלקת, מפחיתי גירוד, נוגדי חימצון, מוסיפי לחות ומכווצים יכללו מיצוי של שוש קרח, כוכבית, קלנדולה, נזמית לבנה, קומפרי, קמומיל, ערבה לבנה ופרופוליס וכן לבנדר קלנדולה ארניקה שמן פשתה שמן גלעיני משמש ושמן שקדים.
    כמובן שצריך איבחון ספציפי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    טלי
    24/07/2009

ערב טוב,
    אני קוסמטיקאית בתחילת הדרך,שבונה טיפולים רק מחומרים טיבעיים.
    אז ככה,האם שמעת על חברת לוידו?אים אתה ממליץ לעבוד איתם?לגבי עור רגיש איזה מוצר טוב לי לשלב עים סרום חוץ מאלוורה,לעיסוי הלקוחה?מחכה לתשובה, טלי גור .

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• קוסמטיקה טבעית

ד''ר קובי שמיר
    25/07/2009

אישית אני ממליץ על מעבדות תפוח מהכרות אישית והם מיתמחים בקוסמטיקה מיקצועית
    תוכלי לפנות אלייהם או להיכנס לאתר שלהם תקבלי מענה מיצועי ותכשירים ברמה גבוהה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור יתר
    רחל
    17/07/2009

יש דרך טבעית לטפל בשיעור יתר בקרב נשים?נגיד תזונה ודברים כאלה?

לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר

הוספת תגובה

• הפני שאלתך לפורום שעוסק בשיעור יתר.

ד''ר קובי שמיר
    19/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה