מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בנזופינוןיערה10/05/2009
שלם קנית קרם הגנה ובמרכיבים כתוב שיש את החומר הנ"ל...ראיתי שהוא עלול להיות מסרטן, אף שבאתר מסויים..כתבו שהו אינו מסרטן ובדקו אותו היטב.וכיום לא מוכרים מוצרים שיש בהם חומרים שעלולים להזיק? מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנזופנון
ד"ר קובי שמיר10/05/2009לגבי שאלתך את צריכה לברר מול היצרן שממנו רכשת את התכשיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיקומית לטיפול בפטרת הציפורןיפית08/05/2009
לד"ר שמיר שלום,
אני שוקלת לנסות את "שיקומית" של חב' תפוח לטיפול בפטרייה בציפורן.
שאלותיי הן: 1. האם תכשיר זה יעיל רק במקרים קלים של פטרת בציפורן ?
2. האם יעילות המוצר בטיפול בפטרת הציפורן מוכחת מחקרית?
3. איך ניתן לשמור על היגיינת המברשת שבעזרתה מורחים את הלק, על- מנת למנוע את כניסת הבקטריות אל תוך הבקבוק והישארותן על המברשת?
בתודה מראש,
יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקומית לטיפול בפטרת הציפורן
ד''ר קובי שמיר09/05/2009יפית שלום
התכשיר יעיל לפטרת הציפורניים ומבוסס על חומר טבעי בשם טימול.
תוכלי להיכנס לאתר שלהם ולמצוא מאמרים בנושא.
החומר עצמו אנטיבקטריאלי ולכן אין בעיה בשימוש במיברשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם הגנה מיואשתנתי08/05/2009
שלום אני בחורה צעירה בת 21, מחפשת קרם הגנה מחומרים טבעיים ומאד מתקשה למצוא. כל קרם אחר אני מוצאת בו חומרים שקראתי שעלולים להיות מסרטנים. פשוט לקנות ד"ר פישר? כולם ממליצים עליו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם הגנה
ד''ר קובי שמיר09/05/2009נתי שלום
קרם הגנה של ד"ר פישר לשמש יעיל מאד לא לשכוח למרוח גם קרם הרגעה לאחר חשיפה לשמש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמיםאורטל06/05/2009
היי, אני בת שלושים ואמא לילדה בת שנה.
מאז שנולדה נוצרו לי כתמים מכוערים מאוד בברכיים, תחילה קישרתי לזה שאני יותר על הברכיים כעת ולכן, הפסקתי להיות על הברכיים. אבל, הכתמים לא נעלמים... מה עליי לעשות על מנת להעלים אותם? בבקשה עזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בברך
ד''ר קובי שמיר07/05/2009אורטל שלום
ניתן להבהיר את הכתמים משמעותית אבל כדי לעשות זאת הינך צריכה לעבור איבחון עור כדי שיהיה אפשר להתאים לך תכשירים מתאימים להבהרה וחידוש העור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליקוליטיסחגית05/05/2009
שלום,
לאחרונה אבחרנו אצלי פוליקוליטיס.
הפצעים מתרכזים רק באזור הרגליים מהברכיים מטה.
אני סובלת מהם בערך מחודש נובמבר האחרון. חלקם עדיין אדומים וחלקם כבר כמעט ונעלמו ומה שנשאר זה רק כתמי פיגמנטציה.
האם יש טיפול שיכול לעזור לי לזרז את הבראת הפצעים?
האם ישארו לי צלקות לתמיד?
איך אני יכולה לטפל בצלקות/ כתמי העור החומים?
זה נורא מטריד אותי..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליקוליטיס
ד''ר קובי שמיר07/05/2009חגית שלום
במיקרה שלך פני לטיפול אם תיבחרי בתחום הטבעי אפשרי לעזור לך ביותר לאחר איבחוני עור יסודיים ניתן לעזור מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי כדוריםאושרי05/05/2009
שלום
רציתי לשאול האם שמעת על הכדורים "vital-rezV"
האם ניתן להשיג אותם בארץ? להזמין מחו"ל זה מסובך בשבילי.
ומה אתה אומר עליהם?
אודה לך מאוד באם תענה בהקדם האפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים מחו"ל
ד''ר קובי שמיר07/05/2009אושרי שלום
הכדורים שהזכרת אינם מוכרים לי
נסה מנוע חיפוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך...
אושרי07/05/2009אוקיי, זה כנראה משהו חדש שטרם הכרת
קיוויתי שאתה אולי תחפש במנוע החיפוש , אני נחשפתי אליהם בבאינטרנט, בגלל זה אני שואל אותך כאדם שמבין בקוסטיקה טבעית ורפואית
הכדורים מכילים רסברטרול , בהנחה שאתה מבין את ההשפעה מבחינה קוסמטית
היכן ניתן להשיג כדורים שמכילים רסברטרול??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרזברטרול
ד''ר קובי שמיר08/05/2009החומר הנ"ל מופק מענבים ונחשב כנוגד חימצון.
לגבי הכדורים שאל בבתי מרקחת אולי שם יוכלו לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אושרי08/05/2009אילו עוד חומרים נקראים אנטי אוקסדנטים?
אתה יכול להמליץ לי על בית מרקחת או תחום מסויים או כל בית מרקחת?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר09/05/2009ישנם מאות חומרים אנטי אוקסידנטים(מונעי חימצון)
תוכל לשם כך להישתמש בויקפדיה או במנוע חיפוש.
כנ"ל לגבי בתי מרקחת שמיתמחים בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסיכת בוץנועם02/05/2009
שלום
אז ככה אחרי הרבה זמן שלא פינקתי את עצמי
החלטתי לנקות את עור הפנים עם פילינג גרגרים ואחרי זה
שמתי מסיכת בוץ של החברה הזאת מים המלח
אלא שאחרי יומיים יצאו לי כמה פצעים אחרי המווווון זמן
שלא היו לי... כשמתי את מסיכת הבוץ לכמה דקות הרגשתי
צריבה קלה בפנים
האם יכול להיות שהבוץ אחראי להוצאת פצעים?
האם זה בסדר להמשיך ?
תודה ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסיכת בוץ
ד''ר קובי שמיר03/05/2009נועם שלום
מסיכת בוץ מיועדת כעיקרון לעור בעיקר שמנוני ולא רגיש
צריך לבדוק את מרכיבי המסכה ואת סוג עורך ולאחר מכן תתאים באמצעות טיפול מיקצועי תכשירים שיתאימו לסוג העור שלך.
כרגע אתה צריך להפסיק את השימוש במסכה ואת השימוש בפילינג ולהרגיע את העור למספר ימים עם קרם לחות בתוספת ג'ל לחות.(לא לשכוח קרם הגנה אלא אם כן קרם הלחות מכיל הגנה 15 ומעלה ולשים לב שהקרם הינו הידרופילי(על בסיס מימי),
לאחר מכן אפשר להתאים לך תכשירים מיקצועיים לשיקום וחידוש עור פניך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נועם04/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן שקדיםעינת02/05/2009
שלום ותודה,
אני נוהגת למרוח את עור פני בשמן שקדים מדי בוקר או בשמן זית עם תמצית לבנדר כתחליף לקרם הפנים המסורתי.
האם עלי להסתפק בכך או להוסיף מרכיב כלשהו?[אני בעשור השלישי לחיי].
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה סוג עור מדובר?
ד"ר קובי שמיר02/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר בעור רגיל
עינת03/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן שקדים ושמן זית לטיפול בפנים
ד''ר קובי שמיר03/05/2009עינת שלום
שמנים כגון שמן שקדים וזית לא מומלצים ישירות על העור גם לא בתוספת לבנדר פורמולה זו מיועדת לשיקום שיער קשה ופגוע עם עוד מרכיבים נוספים.
מומלץ שתירכשי לך קרם טבעי טוב ומיקצועי כי זול יכול לפעמים לעלות ביוקר.
המרכיבים שציינת הינם בנוסף מאד שמנוניים יכולים לגרום לפיצעונים ולמנוע מהעור לנשום ולנקז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפוח טבעי כחול לבןעינב28/04/2009
אשמח אם תפרסמו רשימת צרכנות של מוצרי קוסמטיקה, טיפוח, בישום (טבעי כמובן) כחול לבן.
אני בקושי מוצאת חברות ישראליות בתחום הזה כך שאם יש לך אינפורמציה שיכולה לעזור מאוד אודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כחול לבן
מאיה28/04/2009מוצרי טיפוח ישראלים טבעים- יש חיה כזאת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה קוסמטיקה
ענת28/04/2009בכלל מיוצרת בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפוח כחול לבן
ד''ר קובי שמיר29/04/2009אני יכול להמליץ עקב היכרות אישית על חברת תפוח טכנולוגיות טבעיות שכל מוצרי החברה מפותחים ומיוצרים בישראל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי
מאיה29/04/2009איפור? גם את זה יש לתפוח? בישום?
יש בכלל בשמים טבעיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לילך30/04/2009כן, גם אני בעיקר מתעניינת באיפור ובישום. בהחלט יש מחסור בכאלו נראה לי. אם יש לך מידע אשמח מאוד!
אגב, מוצרי הקוסמטיקה של דב קליין הם טבעיים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות
מאיה30/04/2009אבל יש לו בושם אחד לא? וגם הוא לא נמכר מה שכן הבנתי שהוא עשוי מצמחים בעלי השפעה משהו כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לו בושם?
ענת30/04/2009ממתי הוא מייצר בשמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלוליטיסS26/04/2009
שלום
האם יש תכשיר טבעי/רפואי/קוסמטי שיכול לעזור לי בעניין הצלוליטיס?
בתודה מראש
ש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלוליטיס
ד''ר קובי שמיר26/04/2009שלום
יש טיפולים חומרים טבעיים ושיטות שונות לשיפור צלוליטיס וסימני מתיחה בעור.
לשם כך הינך צריך לפנות למומחה בתחום כדי להתאים את הטיפול וחומרים לשימוש יומי בבית
כל זה יעשה לאחר בדיקה מקיפה של הבעייה בעור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוסמטיקאית פגעה לי בפנים עזרה !!!אלעד25/04/2009
שלום רב הלכתי לקוסמטיקאית בקשר לכתמים ... היא הביאה לי במשך כמה חודשים פילינגים למינהם וקרם הבהרה..
הבתברר שמה שהיה לי זה בכלל לא כתמים אלה ספיידרים (בלוטות אדומות כאלה).ובכדי להוריד אותם אתה ממש לא צריך פילינגים והבהרות.
עכשיו נוספו לי צלקות חדשות והמצב של הפנים שלי הלך והחריף.
מה לקוסמטיקה הטיבעית יש להציעה בנושא הזה כדי להעלים את מה שמכונה ספיידרים? ובאיזו דרך? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פנים
ד''ר קובי שמיר26/04/2009אלירן שלום
מה שחשוב כרגע שהינך זקוק לטיפול מיקצועי ויעיל לבעייה .
ישנם עשרות חומרים טבעיים שיוכלו לעזור אבל במיקרה שלך הינך זקוק לאיבחון עור מיקצועי.
אם ברצונך הפניה צור עימי קשר טלפוני ואראה איך אוכל לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. עזרה
אלעד26/04/2009השאלה שלי היא כזו...
באיזה אמצעים הקוסמטיקה הטבעית יכולה לעזור לי??
אפרט:פילינגים והבהרות?? לייזר?? מכשיר iPulse?? מכשיר בשיטת קואגולציה??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול פנים
ד''ר קובי שמיר26/04/2009כמו שהשבתי קודם
צריך לבדוק לגופו את הבעיה שציינת ולאחר מכן אפשרי לאבחן אם את זקוקה לחומרים מרגיעים או טיפולי פילינג או המסות עור שטחיות לשיקום העור.אפשרי לעזור מאד אבל לא לפני בדיקת העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
אלעד27/04/2009או.קי..
מה טווך המחירים של טיפולים אצלך בקליניקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר27/04/2009צרי קשר טלפוני אני זקוק ליותר פרטים.
הטלפון בפתיח הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
אלעד27/04/2009אני בן , לא בת!!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
אלעד27/04/2009בכל אופן תודה.אצור קשר במהלך השבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציה בפנים דחוף!!א19/04/2009
שלום
אני סובלת מפיגמנטציהבעור הפנים כנראה בגלל נטילת גלולות. כיצד אוכל להפטר מהכתמים ביעילות (ובמהירות) עם תכשירים טבעיים שאפשר לרחוח בבית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה בפנים
ד''ר קובי שמיר19/04/2009שירה שלום
רקיחה חובבנית ביתית לא תניב תוצאות ואפילו יכולה להחמיר את המצב.
גשי לטיפול וייעוץ מיקצועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות בפניםאלון09/04/2009
שלום ד"ר
לפני כמה שנים (בערך 9 שנים) היה לי אקנה ממש רציני. לצערי לא התאפקתי ונגעתץי בעור, קילפתי ופוצצתי . מאז נשארו לי צלקות שמפריעיות לי מאוד. הצלקות שאני מדבר עליהן הן גם כתמים בגוון אדום-חום וגם מין חורים בעור הפנים. כאמור , העניין מאוד מפריע לי.
הרפואה הקונבנציונאלית לא מציעה משהו שיכול לעזור לבעלי עור כהה.
האם יש איזשהו טיפול טבעי לכתמים ולחורים האלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות בפנים
ד''ר קובי שמיר11/04/2009אלון שלום
כדי לשפר באופן דרסטי הינך קודם זקוק לייעוץ והתאמת פילינג טבעי לעור וכן מערכת תכשירים שתותאם לכתמים ולצלקות לפיכך חלק מהייעוץ שאני ממליץ הוא לעבור בדיקת מדדי עור מקיפה ולאחר מכן התאמת טיפול ותכשירים נילווים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפנים שורפות אחריפילינג בלייזרמיכל07/04/2009
שלום רב, לפני שבועיים עברתי טיפול פילינג בלייזר ואני עדיין סובלת נורא. הפנים אדומות נפוחות ונראות מצולקות, נראה כי כל כמתי הפיגמנטציה של אקנה מלפני 40 שנה צצו ועלו והכל שורף מאד...מה עושים בסך הכל רציתי להראות צריכה בכמה שנים. האם יהיה שיפור, כיצד אפשר לזרז את ההחלמה? ומה יש לקוסמטיקה הטבעית להציע בתחום?
מחכה נואשות לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפנים שורפות אחרי פילינג בלייזר
ד''ר קובי שמיר08/04/2009מיכל שלום
את אמורה היית לקבל תכשירים להרגעת העור באופן מיידי.
המלצתי לך לגשת לייעוץ בהקדם כדי לא להחמיר את המצב.
מישחת הממליס אלווורה ,ארניקה וקלנדולה בינתיים יכולים להרגיע את העור.
(כל בית מרקחת שמיתמחה בנושא יכול להכין לך את המירקחת חשוב שבסיס המישחה יהיה בשמן נשא זרעי ענבים או נבט חיטה).
אם לא תימצאי את המישחה הנ"ל תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני לעי"ל ואראה איך אוכל לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לפנים פגועותליאת03/04/2009
שלום
יש לי בפנים צלקות... מסתבר שהייתי סדיסטית פעם ונהנתי לקלף לעצמי פצעים... נשארו לי צלקות בפנים, צלקות קטנות אך מעצבנות.
איך מטפלים בהן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לפנים פגועות
ד''ר קובי שמיר03/04/2009ליאת שלום
רק טיפול מיקצועי
חבל להיסתפק בטיפים זה לא מישתלם בטווח הארוך.
טיפול פילינג והמסת העור ותכשירים מותאמים לך ספציפית לאחר בדיקת עור יסודית יכולים לפתור לך את הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)