מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתמים בהיריםדניאל27/05/2009
אני בת 20 כבר כמה שנים עובדת בסביבת שמש ולמרות קרם הגנה משתזפת בפנים כי אני בהירת עור (וגם מדי פעם משתזפת בים בכוונה)
אז הבעיה שלי היא שכבר מלפני משהו כמו 8 חודשים נשרפתי בפנים כמה פעמים ואז נוצר לי קילוף בפנים, קילוף עגול באמצע המצח בגודל2 -3 ס"מ בערך ובתוכו נוצרו לי 2 נקודות חן
אני יודעת שזה מקילוף של השיזוף כי אני זוכרת שזה התקלף לי אחרי שנשרפתי ואז כמו בקילוף נוצר צבע בהיר וסביב הכל כהה
לצערי כשזה קרה לי לא ייחסתי לזה חשיבות גדולה והמשכתי להחשף לשמש בלי הגנה
ומה שקרה זה שעד עכשיו המשכתי כל הזמן להיות בשמש וזה פשוט עוד לא ירד לי!.
ועד עכשיו לא ממש התייחסתי לזה כי חשבתי שזה יעבור עם הזמן אבל עדין בגלל שהעור שלי לא חוזר לצבע הטבעי שלו הוא כל הזמן שזוף כזה והכתם יותר בהיר..
ועוד משהו יותר גרוע שקרה זה שלפני שבועיים הייתי בים והשתזפתי ואז שהגעתי לבית שטפתי פנים וניגבתי עם מגבת ופאום ראיתי שנוצרו לי עוד 2 קילופים בערך בגודל של 1 סמ" או חצי סמ" ליד הקילוף שכבר יש לי למרות שהוא כבר נראה פחות בולט מפעם אבל עדין אפשר לראות את זה ועכשיו לי יש 3 כתמים בהירים יותר מהעור שלי והם פשוט לא יורדים!
גם שאני בשמש הקילופים האלה בכלל לא תופסים צבע! כאילו הם לא מסוגלים להשזתף,!
וניסיתי גם לא להחשף לשמש בכלל במשך שבועיים וחצי וזה עדין לא עבר הקילופים פשוט נהיו לבנים ממש והעור שלי נהיה גם בהיר יותר אבל הקילופים עדין נראים לעין הם פשוט יותר בהירים מהעור
ניסיתי לקבוע תור לרופא עור אבל התור רק לעוד חודש- השאלה אם בכלל הוא יוכל לעזור לי או שיש מקום אחר? לאן לפנות ? אני מפחדת לפנות לקוסמטיקאית אחרי כל הסיפורים שהם הורסות את הפנים ואני לא רוצה לקחת סיכון
יש איזה משהו אולי שאני יכולה לעשות למרוח על זה אולי קרם משזף שלא יראו תהבדל ? (למרות שהמשזפים האלו יורדים אחרי כמה זמן) יש משהו שיכול לטפל בכתמים שנראים כמו חוסר פגמנט? שלא יהיו בהירים יותר מהעור או משהו שיצבע את העור איכשהו קבוע?
מה אפשר לעשות עם זה? יש עצות או משהו שנראה לך שזה ושכדיי לעשות?
מקווה שיעזרו לי כאן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בהירים
ד''ר קובי שמיר27/05/2009יערה שלום
תוכלי לפנות אליי טלפונית(נימצא בפתיח)ליותר פרטים וניראה מה נוכל לעשות, ייתכן ואלו פטריות עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דניאל28/05/2009מי שראה את זה עד עכשיו לא חושב שזה נראה כמו פטריית שמש...
ושמעתי שאם יש לאנשים מסויימים כתמים בהירים יותר מהעור (כמו אנשים עם בהרת) יש מכשיר מיוחד שמקרין קרינה לא מאוד מזיקה אבל שמעוררת תפיגמנט באותו מקום ואז הכתם נהיה בצבע של העור- האם כדיי גם לעשות טיפול כזה זה נשמע לי ממש טוב כי תמיד העור שלי מקבל צבע מהשמש וככה העור והכתמים יהיו בערך באותו צבע אחרי הטיפול אם זה אפשרי לעשות תטיפול הזה אז נראה לי שזה פיתרון טוב מה אתה חושב? או שאתה מכיר טיפול אחר שיכול להיות יעיל וגם קבוע ושלא חס וחלילה יחמיר את המצב...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר28/05/2009יערה שלום
גשי לרופא עור או לטיפול אחר שתיבחרי מה שחשוב הוא האיבחון של מה שאת מתארת ולאחר מכן תוכלי לגשת לטיפול באור או בתכשירים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם אלוורהורד27/05/2009
שלום
לאחרונה לאחר שאני מסירה שיער בשעווה אני רואה קרחות וצמיחה יותר איטית אני משתמשת בקרם אלוורה שמכיל אלכוהול ומורחת אותו על העור
האם זה באמת יכול לגרום לפחות שיער?
והאם יש נזק שיכול להיגרם לעור למרות שזה קרם שמיועד לעור?
בתודה ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם אלוורה
ד''ר קובי שמיר27/05/2009את צריכה לבדוק את הקרם יתכן ואת אלרגית אליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא אלרגית
ורד31/05/2009תודה אבל רציתי לדעת תאורתית האם זה יכול להגרם בגלל שהאלכוהול נכנס לשורשים ושורף או מחליש אותם אשמח לקבל תשובה נוספת בתודה
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר01/06/2009ורד שלום
ייתכן וטיפול השעווה אינו יעיל או לחילופין הינך אלרגית לשעווה או לחומרים אחרים.
בדיקה יסודית מומלצת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור שמןשלי26/05/2009
שלום לך,
איזה מסיכה טבעית להכנה בבית אתה מציע לעור שמן בעל נקבוביות פתוחות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסיכה טבעית לעור פנים שמן
ד''ר קובי שמיר27/05/20091. כף קמח שיבולת שועל עדינה
1 כף יוגורט אורגני חלק ולבן
1 כפית דבש
4 טיפות שמן לבנדר
5 טיפות שמן מרווה.
לערבב את היוגורט עם שיבולת השועל. לחמם מעט את הדבש בסיר קטן . ליצוק לתוך התערובת הנ"ל ולערבב היטב. למרוח באופן מיידי את התערובת על הפנים (כמובן כאשר את במצב של שכיבה) ולשהות עימה במשך 10-15 דקות. לאחר מכן לנקות את הפנים עם מים חמימים או פושרים ולמרוח לאחר מכן קרם לחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוסמטיקה רפואיתדניאל26/05/2009
שלום רב
רציתי לדעת האם מוצרי החברות של 'הולילנד' ושל 'מדבר יהודה'
הם מוצרים טובים ?
אני מעוניינת להשתמש בתכשיר ספציפי שלא קיים בחברת 'תפוח' זה תכשיר לשיקום פגמים וצלקות בעור .
מה אתה אומר על התכשיר של החברות הללו? והאם בכלל אתה ממליץ על החברות האלה?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוסמטיקה רפואית
ד''ר קובי שמיר26/05/2009דניאל שלום
לצערי איני מכיר את התכשירים הנ"ל
מציע שתיפני ישירות אליהם ותישאלי שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרים טבעייםר21/05/2009
הבנתי שאתה הטכנולוג הראשי של מוצרי חברת "תפוח"
אז מי כמוך ידע לתת לי תשובות כנות ומקצועיות, אני מקווה.
העור שלי נורא רגיש, עור שמן שנוטה להתייבשות אולי עקב חומרים סינטטיים ומלאכותיים שמכילים החומרים בשוק. לכן רציתי לשאול לגבי מוצרי חברת 'תפוח'
האם הם יעילים לעור כמו שתיארתי? כתוב עליהם שהם טבעיים וגם כתבת שהם טבעיים,
האם הם טבעיים ב100%? טהורים? ללא חומרים משמרים, מבשים למינהם מכל מני חומרים מפוקפקים? ללא כל חומר שיזיק לעור?
יש בכלל חברות שמוכרות מוצרים טבעיים או אנשים יחידים שמפיקים תכשירים טבעיים במאת האחוזים, פשוט כל החומרים האלה הורסים לי את העור,
על אילו חברות אתה ממליץ???
אודה לך מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרים טבעיים
ד''ר קובי שמיר21/05/2009לפי תאורך במיקרה שלך היות והינך אולי אלרגי לתכשירים סינטטים הינך זקוק לאיבחון עור מיקצועי
תוכל ליצור עימי קשר טלפוני ליותר פרטים,(נימצא בפתיח)ואראה במה אוכל לעזור להפנות אותך קרוב למקום מגוריך.
גם חומרים טבעיים אם לא מתאימים אותם לסוג העור יכולים לגרום לתופעות לוואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרי תפוחר21/05/2009
הבנתי שאתה הטכנולוג הראשי של מוצרי חברת "תפוח"
אז מי כמוך ידע לתת לי תשובות כנות ומקצועיות, אני מקווה.
העור שלי נורא רגיש, עור שמן שנוטה להתייבשות אולי עקב חומרים סינטטיים ומלאכותיים שמכילים החומרים בשוק. לכן רציתי לשאול לגבי מוצרי חברת 'תפוח'
האם הם יעילים לעור כמו שתיארתי? כתוב עליהם שהם טבעיים וגם כתבת שהם טבעיים,
האם הם טבעיים ב100%? טהורים? ללא חומרים משמרים, מבשים למינהם מכל מני חומרים מפוקפקים? ללא כל חומר שיזיק לעור?
יש בכלל חברות שמוכרות מוצרים טבעיים או אנשים יחידים שמפיקים תכשירים טבעיים במאת האחוזים, פשוט כל החומרים האלה הורסים לי את העור,
על אילו חברות אתה ממליץ???
אודה לך מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרי תפוח
ד''ר קובי שמיר21/05/2009ראה תשובתי הקודמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות מתחת לעינייםג'ניה20/05/2009
שלום,
יש לי נפיחות מתחת לעיניים, ואני בת 22 אז היא לא אמורה להופיע שם.
איך אני יכולה להיפתר ממנה?
תודה מראש,
ג'ניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות מתחת לעיניים
ד''ר קובי שמיר21/05/2009ג'ניה שלום.
כיום יש קרמים שמכילים תמציות , אלוורה והממליס, מרכיבים צמחיים שמכווצים את כלי הדם ומונעים הצטברות נוזלים. קומפרס מרגיע של מים חמימים ותה קמומיל יעיל כעזרה ראשונה.עיגולים כהים,נגרמים עקב ייצור מוגבר של מלאנין, כתוצאה ממתח, גיל וחשיפה לשמש. העור הדק שמתחת לעיניים וכמות כלי הדם הגדולה מושפעים בקלות מתהליך הפיגמנטציה. הזדקנות העור והידלדלות שכבת האפידרמיס מבליטים עוד יותר את נימי הדם התת עוריים. חשוב להימנע מחשיפת האיזור לקרינת השמש. יש להרכיב משקפי שמש ולמרוח תכשירים עם מקדם הגנה גבוה.יש להשתמש בקרם עיניים עשיר בחומרי לחות והזנה בלילה ובג'ל לא שומני בבוקר. אל תלכי לישון בלי להסיר את איפור העיניים.. בערב יש להקפיד על עיסוי עדין בקצות האצבעות בזמן מריחת הקרם, ועל התעמלות עלידי סיבוב מלא של העין מצד לצד, דרך העפעף העליון ואחרכך התחתון, עד עשרה סיבובים פעם ביום..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן עץ התה וסגולותיורונית19/05/2009
שלום רב,
ברצוני לשאול, האם שמן עץ התה מסייע לפתרון בעייות פטרת בציפורניים וכמו כן מהי יעילותו בספיגת נימי דם מפוצצים באזור הפנים.
אודנ מאד לתשובתך,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן עץ התה
ד''ר קובי שמיר19/05/2009רונית שלום.
השם העממי "עץ התה" ניתן לצמח על ידי קפטן הוק אשר היגיע לאוסטרליה בשנת 1770 ואנשיו השתמשו בחליטת עלי העץ, להכנת תה.
שמן עץ התה המופק מעלי הצמח, צבעו שקוף והוא בעל ריח דומיננטי , צבעו שקוף .השמן מכיל רכיבים רבים, אך הרכיב האחראי לתכונותיו הייחודיות של שמן עץ התה בהשוואה לשמנים אתריים אחרים, הוא ,Terpinen-4-ol המצוי אך ורק בשמן עץ התה.
סטנדרטיזציה זו: מגבילה את ריכוז החומר, Cineole ל-1%-3% (כדי למנוע גירויי עור).
השימוש בשמן עץ התה הוא חיצוני בלבד. השמן אסור לשימוש פנימי, בבליעה.
שמן עץ התה המרוכז 100% טהור הוא מאוד פעיל, מומלץ להשתמש בו רק בצורה נקודתית ממוקדת .
ישנו חומר נוסף ויעיל מאד לפטרת הציפורניים והוא חומר שניקרא טימול הוא חומר אנטי פרזיטי ומופק מאורגנו ונימצא יעיל ביותר לפטרת הציפורן התכשיר ניקרא "שיקומית" וניתן למצוא אותו בבתי המירקחת.
בשני המיקרים איין למרוח על הפנים ישירות ולא על נימי דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בעור בעייתי ושמןסיגל18/05/2009
יש לי עור שומני ועם קצת פצעים והמון שחורים באיזור האף. שגרת הטיפוח שלי כוללת שימוש בסבון פנים דרמקס של ד"ר פישר, סרום וקרם לחות לפניח איפור. עכשיו קניתי את החימר ואשים אותו פעמיים בשבוע.
אני רוצה לרכוש סרום וקרם לחות, האם ניתן להמליץ לי על מוצרים טובים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בעור שמן ובעייתי
ד''ר קובי שמיר19/05/2009פני למעבדות תפוח הם יפנו אותך לקוסמטיקאית טובה באזורך לתכשירים
039304989* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המסת עוראור16/05/2009
באיזה אחוז חומצות אתה מישתמש בפילינג שלך.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסת עור
ד''ר קובי שמיר16/05/2009בריכוזים ו PH שונים בהתאם לבעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימר ירוקטלי16/05/2009
שלום,
רציתי לשמוע את דעתך לגבי השימוש במסיכה לפנים של חימר ירוק.
בנוסף גם רציתי לדעת כמה זמן צריך להשיאר איתה- יש לי עור שנוטה לשמנוניות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימר ירוק
ד''ר קובי שמיר16/05/2009החימר מכיל מספר רב של מינרלים החיוניים לבריאות העור כצורן המסייע לבנייה תקינה של הקולגן המהווה את המרכיב העיקרי בעור. הסידן המצוי בחימר, הברזל, האשלגן, הנתרן ועוד, הינם בעלי חשיבות נכבדת לבניה ותפקוד תאי העור.החימר פעיל רק כאשר הוא מצוי במגע עם מים,מומלץ לצרכים קוסמטיים הינו בעיקר החימר הלבן , המסייע בין השאר גם להזרמת הדם וחילוף חומרים טוב יותר של העור ניתן להשתמש גם בחימר חום עם מים .
עד 15 דקות על העור לשטוף במיים חמים ולמרוח קרם לחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג "להמסת העור"אלמוג15/05/2009
רשמת שאתה משתמש בפילינג להמסת העור ורופא מסויים אמר שאין דבר כזה. פילינג הוא מקלף את השכבה העליונה של העור, תסביר בבקשה באיזה פילינג אתה משתמש בדיוק? תוכל לפרט את מרכיביו? הוא גם טבעי? האם הפילינג ניתן לשימוש על כל הפנים כולל עפעפיים תחתונים ועליוניים ועל האף?
איך אפשר להעלים "סימני מתיחה" מהגוף? והאם הזמן הוא קריטי?
אודה על תשובותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג להמסת עור
ד''ר קובי שמיר15/05/2009המסת עור הינה טכניקה של שימוש בחומרים טבעיים בשיחרור מושהה כדי למנוע תופעות כמו קילופים בעור אדמומיות וכ"ו.
ההמסות מורכבות מסוגי חומצות ,צמחי מרפא ,גבישים ושמנים שונים בהתאם לבעיה.
הטיפול יכול בריכוזים מסוימים להעשות גם על עפעפיים.
כמו כן חומרים אלו מטפלים גם בסימני המתיחה בעור.
לשימוש ביתי ניתנים גם תכשירים טיפוליים לשימור ושיפור הטיפול ולמניעת תופעות לוואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרה והסרת שיער בלייזראושר13/05/2009
שלום ברצוני לדעת האם אפשר להשתמש במשחת הבהרה תוך כדי הסרת שיער בלייזר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה לאיזור הפנים *
אושר13/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחת הבהרה
ד''ר קובי שמיר13/05/2009איין בעייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לשיקומית לטיפול בפטרייהיפית12/05/2009
לד"ר שמיר שלום,
אתמול התחלתי להשתמש ב"שיקומית" לטיפול בפטרייה באצבע שברגל.
בהוראות השימוש רשום שצריך למרוח את החומר מעל ומתחת לציפורן.
הציפורן כ"כ צמודה לעור שאין שום אפשרות למרוח את החומר מתחת לציפורן.
האם מריחת החומר רק מעל הציפורן הינה יעילה?
בתודה מראש,
יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בציפורן
ד''ר קובי שמיר12/05/2009יפית שלום
התכשיר הינו למריחה על הציפורן תנסי להטביל עם החומר סביב הציפורן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! יש לי שאלה נוספת
יפית13/05/2009שלום רב,
הציפורן הסמוכה לזו שנגועה בפטרת, לא ברור אם היא נגועה גם כן או לא.
יש עליה מעין נקודה לבנה -בהירה.
במידה והנקודה הלבנה לא מתפשטת, האם ניתן להסיק מכך שלא מדובר בפטרייה?
האם כדאי לי בכ"ז למרוח עליה את השיקומית, או שזה עלול להזיק?
בתודה מראש,
יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה בציפורן
ד''ר קובי שמיר13/05/2009כן למרוח על כל הציפורניים שיש חשש לפטרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינגנועה11/05/2009
שלום,יש לי קצת צלקות אקנה בפנים וסימנים(לא רבים)עם קצת אדמומיות.זה יותר נראה כמו מן שורה של נקודות אדומות קטנות איפה שהיו הפצעים אז אני לא יודעת אם זה נקרא בכלל צלקת או לא או סימנים קטנים(כרגע אין לי פצעים).בכל מקרה רציתי לדעת אם פילינג שטחי יכול לטשטש קצת את הסימנים?ואם הוא גם מפחית מהאדמומיות?ואם אחרי פילינג שטחי מותר להיחשף לשמש?
אני יודעת שאפשר גם לעשות פילינג בינוני כימי או פילינג עמוק אבל אני די חוששת מהם ולא ככ מעוניינת בזה.(מכיוון שזה יכול לגרום להרבה סיבוכים).רציתי לדעת אם יש אולי עוד איזה טיפול שאפשר לעשות לסימני אקנה מלבד פילינג עמוק או כימי?
אשמח לתשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג
ד''ר קובי שמיר11/05/2009עועה שלום
במיקרה שלך צריך לבצע בדיקת עור יסודית
ולאחר מיכן להתאים תכשירים לצלקות ולפיגמנטציה(חומרים טבעיים בלבד).
תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני לתאום(נימצא בפתיח).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)