מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלותמגי14/02/2009
למה לא עונים לי? איך מכינים סבון לפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
ד''ר קובי שמיר14/02/2009בקשר לסבון צרי קשר עם המרום שרכשת את הסבון ובררי איזהסבון זה ולאיזה סוג עור הוא מתאים וחזרי אלי לפורום
לשאלתך השניה ישנם מספר מיצויים כגון סיידר,סירופ ,חליטה וכ"ו.
לאיזה צורך הינך זקוקה,האם לשימוש שוטף או לבעיה מסוימת?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבון פנים
מגי15/02/2009הסבון הוא טבעי ולכל סוגי העור (כך נאמר לי), וללא S.L.S. המיצוי יהיה לניקוי יומיומי של הפנים. נראה לי שסירופ יהיה לי טוב לצורך זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מכינים סבון טבעי לפנים.
ד''ר קובי שמיר16/02/2009מגי שלום
רכיבים:
100 גרם שמן דקלים
100 גרם שמן קוקוס 150 גרם שמן זרעי ענבים 50 גרם שמן שומשום
200 מ"ל מיים מזוקקים
100 מ"ל מי גרניום לימוני או מי מנטה או עץ התה.
30 גרם חימר מעורב בקאולין
10 טיפות אקסטרקט אשכוליות
25 מ"ל ויטמין e
אפשרי להוסיף 5 גרם b קומפלקס
שמנים אתרים פלמה רוזה,לבנדר.
בהצלחה
נ.ב.
סבון מכינים מכינים משומן וסודה קאוסטית ומים מזוקקים.
אפשרי להכין מפאזה מימית ,שומנית ותערובת של שניהם.
זה תהליך מורכב ומסוכן בגלל הסודה קאוסטית ולכן מומלץ שתיגשי אולי להישתלמות בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתןדה רבה!
מגי16/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלאלה הקשורה למוצר תפוחאלעד13/02/2009
שלום רב אשמח לקבל תשובה איך וכיצד מייס תפוח בהעלמת כתמיי העור ומניעת פצעים? אני שואל זאות מכיוון שאני שוקל טיפול במוצר. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
אלעד13/02/2009מסייע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרי תפוח
ד''ר קובי שמיר14/02/2009צור קשר ישירות עם החברה הם ישמחו לעזור לך
039304986* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה - כתמים!אירה11/02/2009
שלום הייתי רוצה לקבל עצות לטיפול טבעי בלבד בכתמים שנשארו בפנים עקב דלקת (כתמים פוסט דלקתיים) האם יש חומרים טבעיים שיכולים לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
ד''ר קובי שמיר12/02/2009אירה שלום
ראי תשובתי הקודמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בושם שנרקח במיוחדמיכלולי09/02/2009
שמעתי על בושם מיוחד שנרקח במיוחד עבור אישה אחרי שהגבר שלה בדק עם רוקח מיוחד מאיטליה איזה צמחים הכי מתאימים לה ונוצר בושם עם ריח ששייך רק לה.. הבנתי שלבושם גם סגולות נוספות בשל הצמחים שהוא עשוי מהם.. איזה מיוחד זה.. איפה אפשר לעשות כזה בארץ? איזה צמחים עדיף להשתמש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בושם שנירקח במיוחד
ד''ר קובי שמיר11/02/2009נישמע קצת מוזר שהרוקח נימצא באיטליה והלקוחה בארץ לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעתי על הסיפור הזה ונשמע לי שטות
נועה14/02/2009לי זה נשמע כמו שטות גמורה. כבר סיפרו לי על הסיפור הזה של הבושם המיוחד עם הבעל והאשה, ובאמת לא צריך לנסוע במיוחד לאיטליה וגם לא להשקיע. זה לא כזה סיפור לערבב ריחות. אני זוכרת שהיתה אפילו פעם חנות כזאת בתל אביב שיכולת לבחור תמציות ולערבב לעצמך בושם. (היא בטח כבר איננה מרוב שאנשים אצו רצו להכין לעצמם בושם)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבושם מיוחד
ורד04/03/2009טוב תכף יום האישה ואני עכשיו הולכת חזק עם למצוא גבר שישיג לי את הבושם הזה חייבת אותו!! (גם את הגבר..:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאויש שמעתי על זה גם
דריה18/02/2009אחותי כל הזמן מקשקשת על הסיפור האידיוטי הזה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם שמעתי על זה
מירית23/02/2009הכרתי פעם את אותה חנות בתל אביב, אבל הבנתי שזה לא הדבר הזה, נשמע דווקא אחלה גבר, חבל שהגבר שלי לא עושה את זה. אבל מי יודע אולי רק באיטליה, הרומנטיקה פורחת. אבל באמת...מה הצמחים הכי טובים לעשות מהם בושם? שלא יהיה חריף למשל...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמים
ד''ר קובי שמיר24/02/2009ישנם כ1500 סוגי צמחים וזה מאד אינדוודואלי וספציפי וההתויה לפי טעם הלקוח לדוגמא:בשמים מתוקים,חריפים,אביבייים,חורפיים וכ"ו וכ"ו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
לילך09/03/2009הבושם הזה מהצמחים שהוא רקח לה באיטליה זה בושם אורגני תגידו? יש דבר כזה בכלל בושם אורגני??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגני?
מאי10/04/2009לא יודעת.. עכשיו כבר הכל אורגני אז הכל יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים שהשאירו כתמיםמיכלי08/02/2009
הפצעונים שהיו לי על איזור הסנטר והלחי השאירו כתמים מאד מקווה שלא יהפכו לצלקות איך אפשר בצורה טבעית בלי כימיקלים לחדש את העור, לבצע פילינג ולהעלים כתמים? ומה הטיפול הכי יעיל לאקנה קלה? (יש אפשרות טבעית להתמודד עם העניין? נכון לעכשיו- נוטלת כמוסות סבוקלם לעור בריא רוחצת את הפנים בסבון מתוק+מי פנים+קרם לחות דל שומן של סבוקלם משתדלת לא לאכול מטוגנים ומתוקים ושותה הרבה מים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצועונים וכתמים בעור הפנים
ד''ר קובי שמיר09/02/2009מיכל שלום
לקבלת תוצאות טובות הינך זקוקה לתכשירים שמותאמים לסוג עורך כולל תכשירים להבהרת כתמים
המלצתי לך לגשת לאיבחון עור מיקצועי כדי להתאים לך חומרים שיסירו את הפצעים ויבהירו את כתמי העור.
פילינג ותכשירים אך ורק אצל מטפלים מיקצועיים כדי לא לקבל החמרה בעור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?...
מיכלי09/02/2009אין משהו טבעי שאוכל לעשות בעצמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר11/02/2009טיפים בטיפול ביתי רק יכולים להחמיר את המצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויות מרובות בפנים בגלל בנזמיציןהחוש השישי07/02/2009
שלום, השתמשתי פעמיים במשחה בנזמיצין טופיקל ג'ל וניהיה לי אלרגיה חריפה עם גרד ועכשיו גם איפה שמרחתי הצבע העור התכהה ממש ולא עובר כבר כמה ימים מה עלי לעשות? זה נראה ממש נורא האם זו כוויה לכל החיים? אם המוצר עושה כוויות למה מוכרים אותו? איך להתמודד כרגע עם הכוויה הזאת? האם משחה בטאקורן יכולה לעזור? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כויות בעור
ד''ר קובי שמיר08/02/2009שלום
המישחה שקיבלת הינה במירשם ועליך לפנות לרופא שנתן לך אותה.
בכל מיקרה הינך זקוק לאיבחון עור ואם במיקרה בחרת בתחום הטבעי כתוב אלי שוב ואראה איך אוכל לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת עזרה דחוף
אירה11/02/2009הכוויות שבפנים לא חולפים ועדיין נראים לעין כתמים חומים ומרובים כיצד אפשר להעלים אותם באמצעות חומרים טבעיים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים
ד''ר קובי שמיר12/02/2009במצב של כויות טריות מומלץ ביותר טיפול מיקצועי ולא טיפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכויות בפנים
ד''ר קובי שמיר12/02/2009גש לאיבחון וטיפול אם תיבחר בתחום הטבעי בהקדם.
כמו כן תוכל גם לבחור לפנות לרופא שנתן לך את המישחה ולהיתייעץ איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגביי קרם הבהרהאלעד02/02/2009
יש לי כמה שאלות ואשמח לקבל תשובה.. 1.האם בקרם הבהרה בין היתר יש גם לחות ?? אני שואל זאות מפני שאני כבר שלושה שבועות משתמש בקרם והפנים שלי החריפו במקום להשתפר נהיו לי פנים ממש לא חלקות להבדיל מלפני השימוש. 2. איזה כמות מורחים בערך מהקרם ההבהרה? אולי אני מורח יותר מידי?? וכיצד מורחים? אשמח לקבל תשובה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם הבהרה
ד''ר קובי שמיר03/02/2009איין מספיק לחות בקרם הבהרה היות והתכשיר ממיס ומפרק תאים ולכן הוא יוצר יובש.
חייב תכשיר מתאים וניפרד.
המריחה על הכתמים בלבד בשיכבה דקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוץ ים המלח לטיפול באקנהבדוי01/02/2009
שלום , שמעתי שבוץ מים המלח טוב לטיפול באקנה , שמעתי שאם שמים את הבוץ על הפצעון הוא " נשאב " , נעלם באותו הרגע. אשמח לדעת אם זה נכון , באיזה סוג בוץ להשתמש בדיוק , ואשמח לשמוע הסבר על כך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוץ ים המלח לפצעי בגרות
ד''ר קובי שמיר01/02/2009בוץ מים המלח יכול מאד לגרות פצעים פעילים וצריך להישתמש בזהירות.
כעיקרון חומרים מים המלח וכן חומרים נוספים כגון אבץ למשל בטווח ארוך יכולים לשפר אבל אינם מעלימים באותו הרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו טבעי למניעת ריח זיעה?שירה29/01/2009
שלום אשמח לקבל שמות של מוצרים שמונעים ריח זיעה (עדיף, לסובלים מהזעת יתר) ללא כימיקלים מזיקים כמו אלומיניום ואלכוהול ואם אפשר אז שלא יכילו חומרים מזיקים אחרים... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח זיעה
ד''ר קובי שמיר01/02/2009טלק טבעי יעיל להזעת יתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר. שאלות המשך...
שירה01/02/2009מה זה טלק טבעי? הטלק הרגיל שמוכרים בבתי מרקחת? האם זה לא מכיל אלומיניום? והאם זה יעיל גם לבית השחי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלק המשך
ד''ר קובי שמיר03/02/2009תישתדלי שהתכשיר יהיה ללא אסבסט .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיעת יתר
נטלי13/06/2009מה אפשר לעשות אם אני מזיעה בקיץ..וזה עושה לי מעין שלולית על החולצה..
מה אתה מציע לעשות..?? חוץ מבוטוקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיעת יתר
ד''ר קובי שמיר14/06/2009רחל שלום.
אופציות טבעיות נוספות
אבן מינרלית - מורחים אותה בבתי השחי. היא נטולת ריח בעצמה ומשמשת לנטרול ריחות.
הסודה לשתייה מנטרלת את חומציות הזיעה, ובאין להן מצע חומצי לא יכולות הבקטריות להתרבות.
איך עושים את זה? שמים את הסודה לשתייה בתוך מלחייה ומפזרים בבתי השחי בבוקר., זה עובד גם אחרי הרבה שעות עבודה בחוץ..
משחת לבנדר בתוספת טלק טבעי לערבב ולמרוח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן זית / שמן שקדיםמיה28/01/2009
האם שמן זית או שמן שקדים יכולים לשמש לצורך הסרת איפור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמנים להסרת איפור
ד''ר קובי שמיר28/01/2009לא ,אלה שמני בסיס ואינם יעילים להסרת איפור.
להיפך האיפור ייספג טוב יותר מעל השמנים הנ"ל.
שמנים יעילים להסרת איפור הינם מגוונים ומותאמים ספציפית לסוג העור לדוגמא לעור יבש :סנדלווד ,היפריקום,פלמה רוזה ועוד.
לעור שמן:רוז היפ,לבנדר,מאי צ'אנג,סטלריה ,קלנדולה,גזר ועוד רבים וטובים.
צריך כמובן לערבב במינונים נכונים עם שמני בסיס מתאימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרופילרינה26/01/2009
שלום כיצד מכינים שמן הידרופילי מימי להסרת איפור מהעניים? שאלה נוספת מה ם החומרים שגורמים למיצוק העור והיכן אני יכולה לרכוש את החומצה קוגית וגליקולית שהזכרת באחת מתשובתך ? תודה רבה אודות הפורום המבורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרופילי
ד''ר קובי שמיר28/01/2009רינה שלום
שאלתך מורכבת וצריך ידע להכנה בכימיה אורגנית וברוקחות טבעית והתהליך ארוך וזה לא המקום לפרט ,תוכלי אולי להעזר בקורס לרוקחות טבעית
בקצרה:חומרים למיצוק הם בעיקר על בסיס קולגן ואלסטין.
בקשר לרכישת החומצות תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני ולהסביר לי לאיזו מטרה הינך זקוקה לחומצות (טיפול או לתכשירים),ואראה איך אוכל להפנות אותך לחומרי גלם איכותיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוברינה26/01/2009
שלום אני בהירת עור ועורי מחוספס ועבה ואני ועורי לא רגיש כלל מהם החומרים הטבעיים שגורמים לקילוף העור ולפילנג רציני? שאלה נוספת נאם מריחת שמנים ארומטיים מהולים בשמני בסיס גורמים לעור יבש ולפיגמנטציה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג
ד''ר קובי שמיר28/01/2009רינה שלום
חומרי פילינג טבעיים ישנם למכביר כיום
הם בעיקר עשויים מהפקה של חומצות פירות ,גבישים ועוד בריכוזים מסוימים הם מבצעים פילינג די עמוק.
לשאלתך השניה תלוי איזה חומרים ולאיזה סוג עור מישתמשים בשמנים.
כמובן שבמקביל צריך להישתמש בחומרי הרגעה ומסנני קרינה כדי לא לגרום לגרוי וכתמים בעור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותשירן24/01/2009
שלום. יש לי פטריה באצבע ביד, מה אני יכולה למרוח או לשים על זה , כדי שזה יעבור? ויש לי הרבה חצ'קונים בפנים, מה אפשר לעשות זה ממש מפריע לי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
ד''ר קובי שמיר25/01/2009לשאלתך הראשונה
מירקחת של לבנדר,היפריקום ,ופלמה רוזה בשמן זרעי ענבים כבסיס.
לשאלתך השניה
הינך זקוקה לייעוץ מיקצוע להתאמת תכשירים לפצעים ולצלקות.
טיפים אקראיים לא ישיגו תוצאה טובה עקב המשך היווצרות פצעים בעור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן ניתן לקנותר23/01/2009
שלום היכן אני יכולה לרכוש: משחת שמן לבנדר ו שמן זרעי ענבים ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכן ניתן לקנות
ד''ר קובי שמיר23/01/2009בתי טבע,בתי מרקחת ופארמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שלא ניתן ישירות ממך ,
bafi24/01/2009מדוע אני צריכה לקנות מפארמים וחנויות טבע? המחירים פשוט מטורפים שם וברור ששם אני לא אקנה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול טבעי בפנים בעת שימוש ברואקוטןרחלי21/01/2009
שלום אני משתמש ברואקוטן. אשמח לדעת איזה חומרים טבעיים יכולים לשמש אותי בתקופה הזאת - לצורך הסרת איפור כמסיכה לפנים לסיוע במניעת סימנים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפנים בזמן לקיחת תרופות
ד''ר קובי שמיר23/01/2009מיה שלום
ישנם סוגים שונים של חומרים לטיפול מקביל לרואקוטן ולשם כך הינך זקוקה ליעוץ ובדיקת העור במיוחד עקב לקיחת תרופות שדורשות בדיקת תיפקודי כבד ועוד.
טיפים לא מומלצים עקב לקיחת התרופה.
כמו כן הינך חייבת להיות תוך כדי ושנה לאחר התרופה במעקב של הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)