מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבהרת העורלירן27/10/2008
שלום רב ד"ר שמיר.יש לי סימנים וצלקות גם מפצעי בגרות שנותרו וגם מצלקות מהשמש.במהלך הקיץ האחרון הייתי בטוח שהשמש היא זו שעוזרת להלעמת הסימנים שנשארו אך לאחר מכן קראתי שהיא עושה בדיוק ההפך ומותירה סימנים וצלקות.קראתי בתשובה שלך לאחד מגולשי האתר שקיימת דרך להחלקת האור ווהלעמת הסימנים ע"י קרם הבהרה , מסיכת הבהרה ומסיכה משקמת. אשמח והודה לך אם תוכל לתת לי מרשם איך להכין את כל אחד מהמוצרים הללו תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרת העור
ד''ר קובי שמיר28/10/2008לירן שלום
כדי להבהיר כתמים וצלקות צריך לקבל איבחון עור יסודי ורקיחה של חומרים שמתאימים באופן יסודי וספציפי לך.
בכל זאת ארשום לך מירשם למסכה משקמת:
שמן רימונים
שמן הלקריסיום
שמן בורא'ז
דילול בשמן זרעי ענבים.
קרם הבהרה לכתמים וצלקות:
חומצה קוג'ית
חומצה לקטית
חומצה סיליצילית
חומצה גליקולית.
כמו כן יש להישתמש בקרם הגנה 30 ומעלה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרים "מבוגרים" מידיסטודנטית25/10/2008
האם זה נכון שלבחורה כמוני (בת 25) שבעבר סבלה מאקנה אך זה לא העניין- שימוש במוצרי Dermalogica אינו חיוני, שכן מוצרים אלה מיועדים לעור מבוגר יותר ואם אשתמש בהם עכשיו - הם לא יהיו אפקטיביים בעתיד בבגרותי? כך אמרה לי קוסמטיקאית אחת כשאמרתי לה שקוסמטיקאית אחרת המליצה לי להשתמש במוצרים האלה... האם אותו הסיפור נכון גם עם מוצרי MD Formulatios? תודה רבה רבה מראש, אשמח מאוד לקבל מענה לעניין כי מדובר פה בסכומי כסף נכבדים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרים מייבוא.
ד''ר קובי שמיר25/10/2008בישראל מיוצרים היום תכשירים מצוינים ולא יקרים שמותאמים לאקלים בארץ ומיוצאים גם לארצות אחרות.
תוכלי לפנות טלפונית אלי אם תירצי כמובן ואפנה אותך לייעוץ וטיפול לא יקר ואפקטיבי ביותר.
התכשירים שציינת הינם תכשירי ייבוא יקרים כמו תכשירים מיובאים אחרים ללא פרופורציה לאפקטיביות שלהם.
מה רע בתכשירים כחול לבן?
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה לגבי אקנה שפשוט לא נעלמתלירן25/10/2008
שלום רב! שמי רועי כבר בגיל 15 התחילו לצאת לי פצעי בגרות.כמשך שלוש שנים לקחתי אניביוטיקה כגון טבע ציקלין , אריק ומישחות כגון אקנטרין , אקנהמיצין.לאחר שראיתי שזה לא עזר לקתחתי לתקופה של כחצי שנה ראוקוטן.אני הבנתי שאחרי שלוקחים תראוקוטן פשוט לא יוצאים יותר פצעים .כשיימתי לנטול את הראוקוטן אני ממש מקפיד לשמור על עור הפנים בעזרת תכשירים קוסמטיים כגון: מסיכה קרם לחות תרחיץ פנים הכי משובחים(חברה רפואיית) לעורי המתאים.כמשך שלוש שנים אני אוכל כמעט מה שאני רוצה ובקושי יצאו לי פצעים אחד ל.. מה שנקרא .. בתקופה האחרונה ממש חזרו לי הפצעים התחילו לצאת לי כמו בהתחלה פשוט כל יום 3 פצעים מוגלתיים וכואבים.שוב יש לי צלקות של הפצעים החדשים .וכל זה שאני שומר על עורי ממש לפי הספר כמו שציינתי. מה אני יוכל לעשות אני פשוט עובד עצות ??? למה זה בכלל חוזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה חוזרת
ד''ר קובי שמיר25/10/2008רועי שלום
יש מספר בעיות עם נושא הרואקוטן שחלקם באמת כמו שציינת שהפצעים חוזרים מעבר לבעיות אחרות שהכדורים יוצרים.
חלק ממעקב תרופה זו הינה לעבור בדיקת תיפקודי כבד וכן בדיקת ספירת דם.
המלצתי לך לפנות למומחה לטיפול טבעי פנימי וחיצוני .
זה יקח מספר חודשים אמנם אבל בסופו של דבר התוצאות מצוינות.
לשיקולך ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בדיוק הבנתי
לירן25/10/2008מה הכוונה מומחה לטיפול פנימי וחיצוני .. למי עליי לגשת? רופא עור? קוסמטיקאית?? אליך?? וכמו כן איזה סוג טיפולים אלה?(אשמח אם תציין דוגמה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר25/10/2008המלצתי לך לגשת לטיפול טבעי בנושא.
תוכל ליצור עימי קשר טלפוני ליותר פרטים ונוכל יחד להפנות אותך לטיפול יעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאהאתי23/10/2008
אני סובלת מסבוריאה לא חמורה בעור הפנים. קוסמטיקאיות שרואות את עור פני טוענות שיש צורך בטיפול מאד רציני ואינטנסיבי הכולל פציעה של הפנים ודברים דומים. השאלה שלי אם טיפול כזה הוא מומלץ?נכון לסמוך על קוסמטיקאיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה
ד"ר קובי שמיר24/10/2008התאור שלך נישמע לא סביר. לפצוע את הפנים בטיפול סבוריאה שנחשב טיפול קל יחסית לא נשמע הגיוני. כמובן שניתן לסמוך על קוסמטיקאית אבל צריך לברר המלצות וניסיון שלה בתחום ממספר רב של מטופלים. תוכלי לפנות אלי אם תירצי ואפנה אותך לטיפול מהימן. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאהAnna20/10/2008
ראיתי כאן מספר הודעות בנושא סבוריאה ולכל אחת ניתנה תשובה אחרת יש לי סבוריאה יחסית קלה, אך מעיקה. מתבטא בקילוף בראש, כמה פצעים בראש ומעט קילוף בצידי האף. לא נעים, מאוד לא אסטטי. ניסיתי כמה xudh שמפו ומשחות שניתנו ע"י 2 רופאי עור, אך ללא הצלחה. במיוחד בתקופת מעבר עונות יש החרפה של המצב. האם יש טיפול טבעי מתאים ? תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה
ד''ר קובי שמיר22/10/2008אנה שלום
טיפולי סבוריאה בקרקפת ללא תוצאות ולאחר מישחות אנטיביוטיות שנילקחו לפי תאורך ,נידרש טיפול יסודי יותר.
המלצתי לך לפנות לייעוץ או טיפול מיקצועי להתאמת פורמולות ספציפיות עבורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לחות לפניםאביבה17/10/2008
אני מחפשת לבתי בת ה-13 עם מעט פצעי בגרות בפנים, קרם לחות. האם תוכלו להמליץ לי מה הכי טוב לגיל שלה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לחות
ד''ר קובי שמיר19/10/2008אביבה שלום
פני למעבדות תפוח והם ישמחו להפנות אותך לתכשיר המתאים.
039304986* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג והבהרת העור בהריוןעינת17/10/2008
שלום, אני בשבוע ה- 18 להריוני, לפני כשנה השתמשתי בסדרת רטינול של GIGI (סבון פנים+קרם ללילה) והיא מאד שיפרה את מצב העור שלי, העור היה בריא יותר. היום במצבי הנוכחי אסור לי להשתמש בסדרה זו בגלל התרכובת... העור שלי שמן, עם כתמי שמש, ומאד הייתי רוצה לדעת האם יש פילינג והבהרה טבעיים שמתאימים לי? אם כן, איך מכינים את הפילינג ואיך מכינים את תרכובת ההבהרה לעור? כמה פעמים בשבוע אפשר לעשות? ותוך כמה זמן רואים תוצאות? תודה מראש, עינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג והבהרת העור בהריון
ד''ר קובי שמיר19/10/2008עינת שלום
בהריון עדיף תמיד להגיע לייעוץ מיקצועי ולהתאים תכשירים ותירכובות חומרים לאחר בדיקה מקיפה של העור.
אם אינך יכולה להגיע לייעוץ עדיף שתחכי מספר שבועות לאחר הלידה לפני מריחת חומרים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבותכריסטינה16/10/2008
שלום רב! אני עושה גבות אצל קוסמטיקאית. והיא עושה לי אותם עם שעווה ופינצטה. הנקודה היא שאמרו לי שהשעווה יכולה להשפיעה על העפעף העליון, בכך שבעתיד הוא יפול. השאלה שלי האם זה באמת נכון ועדיף לעשות גבות עם חוט ופינצטה או אולי פינצטה בלבד? ושאלה נוספת...:-) יש לי שקיות כהות כרוניות מתחת לעיניים לרוב הן מודגשות יותר כאשר אני לא ישנה מספיק. לאחרונה קניתי תכשיר של גרנייר "רול עיסוי מתחת לעיניים עם קופאין" האם הוא יכול להועיל? האם יש טיפול כלשהו נוסף שאתם יכולים להמליץ לי עליו? תודה מראש וחג שמח :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבות
ד''ר קובי שמיר19/10/2008לגבי השאלה הראשונה איין קשר.
לגביי שאלתך השניהאיני מכיר את התכשיר אבל תוכלי להעזר בצמר גפן קר עם חליטת קמומיל.
להשרות מעט במקרר ולהניח באזור מידי ערב למספר דקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על עזרתך!
כריסטינה20/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי שלום לךסמדר14/10/2008
יש לי ברגל מעל הכף רגל צלקת עגולה קטנה מהשעווה .. פשוט נישרפתי מהשעווה ונישארה לי מזה צלקת ואני לא רוצה שיראו את זה יש לך אולי תרופה או חומר רק להסתיר את זה ? אמשח לקבל את תשובך חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת מטיפול בשעווה
ד''ר קובי שמיר15/10/2008סמדר שלום
החומרים היעילים הינם צמא האכיניצאה ,קומפרי,רוז היפ,נר הלילה סנדלווד,אובלפיכה והילקריסיום.
הבסיס למישחה יהיה שמן נבט חיטה בשילוב תמצית רימונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי צלקת על השפתייםשלום14/10/2008
שלום ד"ר יש לי צלקת לא כל כך גדולה ואולי בקושי נראית לעין אך לי היא מפריעה בגלל שגם צבעה בהיר על השפתיים . איך ניתן לטפל? האם אפשר לגרום לצבע של הצלקת על השפתיים שיהיה בצבע של השפתיים כך שיהיה צבע אחיד. והאם אפשר למלא את הצלקת באופן ? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי צלקת על השפתיים
ד''ר קובי שמיר15/10/2008עמרי שלום
התשובה שרשמתי עבור הצלקת(בשאלה הקודמת)יעילה גם עבורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה משיגים או רוקחים את זה?
שלום15/10/2008ניתן לרכוש אצלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרקיחה
ד''ר קובי שמיר15/10/2008בכל בית מרקחת שמיתמחה בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן זרעי רימוניםעינת14/10/2008
אשמח לקבל חוו"ד, אם קיימת, לגבי שמן זרעי רימונים והשפעתו על עור הפנים והגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן זרעי רימונים
ד''ר קובי שמיר15/10/2008שמן זרעי רימונים יעיל לבעיות פיגמנטציה וכן הינו נוגד דלקת ויעיל גם לפצעונים עדינים בעור.
מדובר בשמן טהור שהפקתו יקרה לדוגמא:הפקה של 20 מ"ל שמן דרוש 2 טון זרעי רימונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת סימני מתיחה בהריוןיעל12/10/2008
שלום רב, אני בתחילתו של הריון ראשון והייתי רוצה לדעת איך אוכל למנוע סימני מתיחה בבטן, חזה, ירכיים. אני שואלת כבר בשלב זה כי אני מניחה שכדאי להתחיל כמה שיותר מוקדם תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת סימני מתיחה בהריון
ד''ר קובי שמיר12/10/2008יעל שלום
יש למעבדות תפוח תכשיר ייחודי לנושא ובכלל .
אני מציע שתיתקשרי אליהם והם ישמחו לעזור לך.
039304986
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני מתיחה בהריון
ד"ר קובי שמיר16/07/2009טיפול בסימני מתיחה בעור/ צלוליט/העלמת צלקות
סימני המתיחה הנם קווים הנוצרים בעור כתוצאה מקרעים בשכבה התחתונה של העור. בתקופת ההיריון, או בעקבות עליה משמעותית במשקל, הגוף גדל במהירות והעור אינו מספיק לייצר רקמות עור חדשות, כתוצאה מכך, נוצרים קרעים בשכבה התחתונה של העור.
בתחילה הקרעים נראים כפסים אדומים כחולים, ומאוחר יותר, נוצרת בין הקרעים רקמת עור (קולגן) שונה במבנה ובצבע מהרקמה המקורית שהייתה, רקמת עור זו צבעה לבן.
המונח המקצועי לרקמה הזו הוא STRIEA. ה STRIEA מופיעה גם אצל העוסקים בפיתוח גוף.
מי שיש לה כבר סימני מתיחה, סביר שיופיע לה סימני מתיחה נוספים במהלך היריון או עליה המשקל.
סימני המתיחה יכולים להיווצר בכל אזור הגדל בגוף: בטן חזה, מותניים, רגליים וכו. הטיפול משלב:
1. קרמים המיועדים למניעת סימני מתיחה ולא להזנה של העור, קרמים אלו חודרים לשכבה התחתונה של העור ומגמישים אותו ובכך מונעים את סימני המתיחה.
2 שיטות המסות עור וחידוש הקולגן והאלסטין במקביל נעשה ע"י שימוש בחומצות טבעיות בריכוזים שונים.
3. רקיחת משחות לשימוש ביתי למניעת תופעות לוואי לתחזוקת הטיפול ולשימור ושיפור התוצאות .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לשיערתפוח10/10/2008
שלום, אני לא יודעת אם זה המקום הנכון אבל נראה לי שכן. טוב אז ככה לא הייתי קוראת לזה ממש בעיה, צבע השיער שלי הוא חום כהה (צבע שיער טבעי) אני מעוניינת לצבוע אותו למשהו יותר בהיר אך איני מעוניין לצבוע אותו בצבעים כימיים כי זה סתם הורס את השיער. השאלה שלי האם יש דרך כולשהי להפיק צבע מהצומח בכדי לצבוע את השיער, אם כן אז מאיזה צמחים אני יכולה להפיק צבע ג'ינגי או חום בהיר. אמרו לי פעם אם אני אבשל קליפות של X בצלים במים ולאחר מכן אשים אותן (אם הנוזלים) על הראש ואעטוף את הראש בניילון ואחכה כ 5-6 שעות אז השיער יקבל את צבע הקליפות של בצל אבל השאלה היא האם זה אפשרי על שיער כהה כמו אצלי, האם יהיו תוצאות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר קובי שמיר11/10/2008כעיקרון צבע כהה אפשרי לקבל באמצעות חינה שחורה.
לגבי שיער גי'נג'י ,איין אפשרות לעבור מצבע כהה לצבע בהיר אלא לאחר חימצון השיער ולאחר מכן צובעים בהדרגה.
נושא הבצלים לא מומלץ עקב אפשרות של צריבה בעור.
המלצתי לך הישתמשי בחינה בתוספת חילבה לקבלת גוון כהה מבריק.
ישנם כיום צבעים טבעיים לשיער שתוכלי למצוא בחנויות טבע ובבתי מרקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסכת פנים ביתיתנועם09/10/2008
שלום אני נערה בת 14 ורציתי לקבל מתכונים למסכות פנים שאפשר להכין ממצרכים בבית. יש לי חצקונים מדיי פעם, לא חמורים. ואיזה 3 צלקות שנשארו מחצקונים שהיו שלא בולטות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכת פנים ביתית
ד''ר קובי שמיר15/10/2008נועם שלום
להקציף חלבון ביצה
להוסיף 6 טיפות לימון
להוסיף לאחר הרתחה 30 טיפות תה ירוק.
למרוח ולשטוף לאחר 20 דקות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצ'קונים ! מסכה או כל טיפול אחר .
שיראל28/09/2009שלום אני בת 13 ויש לי חצ'קונים מהסוג הקטן הזה לא אדום וגדול אך בכל זאת בולט על הפנים ,
[ הקוסמטיקאית אמרה שקוראים לזה שחורים ? ]
בכל מקרה , אני ממש חייבת עצה ! יש לי הרבה על הפנים ורוצה שזה כבר יירד !
ניסיתי כבר הרבה תכשירים וזה לא עזר יש איזה כדורים שנותנים הרופאים אבל אני מעדיפה כמה שיותר לא לקחת אותם אז אם יש אופציות אחרות , משחות , מסכות פנים . [ כי אני לא ממש בטוחה שהלכתי על משחות מועילות במיוחד ]
בנוסף הקוסמטיקאית הציעה טיפול אך אומרים שלא טוב לגעת בזה . האם זה באמת יזיק או שמומלץ לנסות ?
אשמח לקבל תשובה בדחיפות !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצ'קונים.
ד''ר קובי שמיר29/09/2009שיראל שלום.
המלצתי לך לגשת לטיפול מיקצועי.
הורדת קומודונים ואיבחונם בטיפול יעיל בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל זאת ..
שיראל29/09/2009תודה על התשובה , אך הרופא הציע לקחת את הכדורים האלו שאני מנסה להמנע מהם.
אז לפני שאני מתחילה לקחת את הכדורים האלה , שת'אמת אני גם די חוששת מהם , רציתי לדעת אם ישנה דרך אחרת להיפטר מהחצ'קונים או לפחות להפחית אותם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר29/09/2009במיקרה של אקנה גשי לטיפול אם תיבחרי טבעי ואל תיסתפקי בטיפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם טבעי שיכוסה במכסה משעםאור06/10/2008
שלום אני מכינה קרמים טבעיים ורוצה להכניסם לכלי מיוחד מזכוכית אשר לצערי אין לו מכסה מתאים. האם לדעתך אפשר לסגור את הקרם במכסה משעם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכסה שעם
ד''ר קובי שמיר07/10/2008איין בעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)