מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיסאות נוחים לישיבה ממושכתאבי18/12/2011
מחפש המלצות ודעות נוספות על כסאות ליסיבה ממושכת.
אנחנו פותחים משרג חדש - לא הרבה עובדים ורוצים לעצב אותו ולצייד אותו בריהוט ובציוד איכותי שישמש אותנו לאורך שנים...
אנחנו בגישה כי אם קונים מוצר איכותי לא צריך להחליף אותו שנים רבות..
אז נשמח להצעות...
ראיתי בפורומים שונים כמה המלצות על כסאות.
הייתי רוצה לשמוע מה חושבים פה..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיסאות נוחים לישיבה ממושכת - תגובה
סהר צור18/12/2011שלום
אני מציע לפנות לפורום ארגונומיה וסביבת עבודה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיסאות נוחים לישיבה ממושכת - תגובה
קובי אביב19/12/2011שלום עומר
דבר ראשון ברצוני לומר לך כל הכבוד על כך שאתה דואג לבריאותכם.
מעבר להתייעצותך עם ארגונומים אני אישית מציע גם להחזיק במשרד מספר כדורי fitball, כמו שמשתמשים בפילאטיס וזאת על מנת לאפשר לעובדים לגוון בתנוחות הישיבה.
הכדור מכריח אותך לשבת זקוף על ידי הפעלת שרירי היציבה באופן קבוע.
הכדור הוא הכסא מחשב השני שלי, גם אני ורבים ממטופלי מעריכים מאד את הישיבה עליו. מעניין לשאול אותם בפורום ארגונומיה גם על נושא זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך עומר המלצה ממני, המזכירה - תגובה
סהר צור25/12/2011בבקשה לא לפרסם פוסטים פרסומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)