מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גבעמית03/01/2012
שלום,
מיום שבת כאבים בגב תחתון (בעיקר מצד שמאל), אשר התעצמו עד למצב הנוכחי בו אני מתקשה ללכת זקוק ללא עצירה וכריעה כל מספר צעדים עקר הכאב הרב, או לעמוד/לשבת בצורה זקופה
בנוסף, איני מצליח להירדם ללא משככי כאבים
בנוסף לכך - חום נמוך (עד 38) ובחילה, סחרחורת, חוסר בתיאבון
אני לא מאמין שזה קשור, אך לפני כשנה אושפזתי עקב כריש דם ברגל שמאל, אשר החל ככאב באותו אזור בדיוק
נבדקתי ע"י רופא המשפחה, אך הוא המליץ ללא ביצוע שום בדיקה על וולטרן אשר, לצערי, אין לא שום השפעה
מה עליי לעשות?
תודה,
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב - תגובה
סהר צור03/01/2012שלום עמית
לא אוכל לענות לך תשובה מקצועית בהתכתבות באינטרנט. חסרים לי פרמטרים רבים - וגם הפציינט מול העיניים..
מה שאני מציע, בשל כל הסימפטומים שאתה מתאר. לחזור לבדיקה נוספת אצל רופא המשפחה.
יכול להיות שמדובר בהתפסות שרירית כתוצאה מתנועה לא נכונה ובנוסף משהו ויראלי שגורם לחום נמוך ולשאר התחושות אבל שוב זה לא המקום לאשר או לשלול..
גש לרופא.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב - תגובה
קובי אביב04/01/2012מבחינת תיאור כאבי הגב זה בהחלט נשמע כמו תפיסות של שרירים באזור הגב תחתון-ישבן, לאור התיאורים הנוספים שרשמת הגוף מתמודד עם משהו אחר.
לעיתים רבות השרירים מגיבים לדברים אחרים אשר קורים בגוף כגון תפיסויות שרירים וכאבים.
גם הצעתי הינה לגשת לרופא אך להתמקד יותר בבחילות, סחרחורות וחוסר התאבון ולראות מה קורה
בקשר לגב אם זה לא עובר תוך מספר ימים טפל סימפטומטית באזור ע"י
תנועה, חום וקור לסירוגין ו/או עיסוי רפואי.
רפואה שלמה
קובי פסח - מטפל בכיר בשיקום תנועתי אורטופדי, עיסוי רפואי ורפלקסולוגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)