מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גבמירי14/03/2012
שלום רב וסליחה מראש על האורך.
בספטמבר האחרון, הרמתי סל כביסה. באותו רגע שמעתי מן קנק והתחלתי להרגיש כאבים בחלק האחורי ימני תחתון של הגב שהקרין לאזור הקדמי. הייתי אצל רופאי משפחה ואורטופדים, עברתי אולטראסאונדים והכל יצא תקין. הרופאים טענו שזו כנראה דלקת ונתנו לי תרופות לדלקת (לא אנטיביוטיקה). תרופות מאוד חזקות שעשו לי בעיות בכיבה וצרבות קשות. הדבר היחיד שעזר לי היה טיפול בדיקור ומשחה סינית. הבעיה היא שאני גננת, ומאז המקרה, הכאבים לא נעלמו לגמרי והם חוזרים בכל פעם מחדש, בעיקר בעקבות עבודתי. אני מרגישה כאבים בכל פעם במקום אחר בגב, המשחה הסינית עוזרת זמנית ואני שוב מתחילה דיקור. מה שקורה, זה שלאחרונה, שמעתי על מקרי סרטן שהתגלו בעקבות כאבי גב והכנסתי לעצמי לראש שיכול להיות שאני חולת סרטן, ואני כבר לא יודעת אם הכאבים קשורים למה שקרה לי בספטמבר או שזה זה משהו אחר. אני מאוד לא רגועה ומאוד לחוצה כל הזמן. הכאב הוא לא כאב בלתי נסבל, אלא יותר מציק, אך נמצא שם כל הזמן במהלך היום. אין לי כאבים בלילה וגם לא מתעוררת מהכאבים. הכאב יכול להיות יום אחד בגב העליון, לפעמים בצוואר, לפעמים בגב התחתון. אשמח מאוד שתעייצו לי מה לעשות וגם אם זה היה סרטן האם כך הייתי מרגישה. הייתי אצל האורטופד פעמיים וכבר יש לי תור שלישי, ואני מרגישה שלא תופסים אותי ברצינות ולא מרגישה שבודקים לעומק. תודה, מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב - תגובה
סהר צור14/03/2012שלום מירי
אני מבין את חששותייך.
אורתופד אמור להפנות אותך לבדיקת מיפוי עצמות.
כאב ממקור שרירי יכול לגרום לתופעות שציינת במיוחד בעבודתך כגננת שמצריך אותך לשבת על כסאות נמוכים, עם זאת חשוב להמשיך עם מעקב ובירור רפואי.
בהצלחה ורפואה שלמה
סהר צור מטפל בדיקור ועיסוי רפואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב - תגובה
קובי אביב15/03/2012שלום מירי
אם שמעת "קנק" ואז התחלת להרגיש כאבים אז אני מאמין שלא צריך לדאוג מעניינים אונקולוגים.
פעמים רבות כאשר מתעוררים כאבי גב למיניהם חלק מהתרופה זו מנוחה ומי כמוני יודע בתור בעל לגננת שמנוחה זה לא משהו שנמצא אצלכן בסדר העניינים.
חשוב להמשיך בטיפול שמקל עלייך כגון דיקור, טיפול במגע כגון עיסוי רפואי או טריגר פוינט וכמובן לקבל המלצות על דרכים להתנהלות נכונה בסגנון עבודתך.
לאשתי מאד עוזר קינזיו טייפינג במקרים כאלה אבל כל אדם לגופו וכמובן לא לשכוח לנוח.
תרגישי טוב,
קובי פסח - מרצה ומטפל בכיר בשיקום תנועתי אורטופדי, עיסוי רפואי ורפלקסולוגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)