כאבים בגב התחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגב התחתון
    דניאלה
    30/04/2012

שלום
    אני עובדת בישיבה 9.5 שעות ביום. לפעמים אני ממש סובלת מכאבי גב כשאני מגיעה הביתה. מה ניתן לעשות? האם עיסוי יעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בגב התחתון

הוספת תגובה

• כאבים בגב התחתון - תגובה

סהר צור
    30/04/2012

שלום דניאלה

אלו שעות רבות מדי לישיבה, אני מקווה שהישיבה אינה רצופה.

ההמלצה היא לקום כל 25 דק' ו"לחלץ" עצמות. ללכת במרחב, מעט מתיחות..

עיסוי בהחלט יכול לסייע אך יותר מכך עלייך לשמור על רמת פעילות גופנית ותחזוקת גוף טובה כאשר אינך בעבודה, חרף הקושי של יום העבודה הארוך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בגב התחתון - תגובה - תגובה

קובי אביב
    30/04/2012

שלום דניאלה

מצטרף להמלצתו של עמיתי לקום כל כחצי שעה ולנוע, למתוח איברים, לשתות כוס מים אם צריך. אפשר אפילו לכוון את השעון המעורר בסלולרי לתזכורת (כך אני הייתי מתזכר את עצמי )
    כרגע כן אמליץ על טיפול לצורך שחרור הרקמות המכווצות ואפילו קבלת תרגילים רלוונטיים והעצמת המודעות.

כמו כן ממליץ על ישיבה על גבי באלאנס פיתה, הדבר יכריח אותך לתנועה ולעבודה על שרירי הליבה גם בזמן ישיבה, כדאי לנסות.

הרבה בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזקת את עמיתי ומוסיפה

ליאת ג'רבי
    16/05/2012

להתחיל לעשות פעילות גופנית מתאימה לחיזוק שרירי הליבה, להנחייה לתנועה נכונה ביומיום ובכלל

ליאת, ליאתנועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו