מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כואב...שרון27/08/2012
שלום רב כבר זמן מה(באופן עקבי) שאני סובלת מכאבי גב חזקים.זה בעיקר מתמקד בצד הימני העליון כלומר צוואר כתף שכמה וסוחב לי מאד ליד ימין עדכדי שזה מרגיש לי כמו כאב דלקתי בפנים.
בסהכ אני מרגישה את הגב והצוואר מאד מאד תפוס והכאבים ועוצמתם נעים במהלך היום.
הכאב ביד גם קצת מלחיץ אותי והכל יחד מאד מרגיש לא נוח ונעים.
האם כדאי לקחת איזשהו כדור??
לקחתי אופטלגין אבל זה לא ממש עזר.
עשיתי גם לפני שבוע עיסוי אבל זה גם לא ממש עזר.
אשמח מאד לחוות דעת והמלצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו
שרון28/08/2012שמתי לב שהכי כואב לי בבוקר ,אחרי כמה שעות שינה שינה וכשצריכה לקום מהמיטה.
השיכמה הימנית והכתף מאד כואבים וההקרנה ליד מאד מאד חזקה(לאמה בעיקר אבל לעיתים גם עד הזרוע) אחכ בהמשך היום זה קצת נרגע והכאב יותר נסבל.
האם זה מצריך ממני ללכת לרופא?? או שזה משהו שפשוט עם הזמן יחלוף ואני יכולה לעזור לעצמי בעזרת תרגילים מסויימים ,אולי שוב עיסוי או שיאצו(מה השיטה המועדפת במצב כזה?) איזה כדור מסויים שכדאי שאקח להקל? וטיפים אולי גם ממה להימנע.....
האם זה תוצר של מזגנים ומאווררים???
אני עושה קצת יוגה(די חדשה באופן יחסי) וכבר חוששת לאור הכאבים שלא חולפים שאולי במשהו עלולה גם להזיק לי אם לא נזהרת. האם אתה יכול להציע לי ממה להימנע???
בקיצור כרגע זה נראה כמו משהו שתקף ולא מרפה.
בברכה ותודה
דקלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכואב... - תגובה
קובי אביב28/08/2012שלום מיכל
יכול להיות בהחלט שאימון היוגה שהתחלת לא מכבר גרם לשריר באזור המדובר (שכמה, כתף,צוואר) להיתפס ולהקרין מטה לכיוון היד, אין מה להיבהל מכך.
הגוף גורם להליך דלקתי על מנת להתמודד עם העניין ומשם באים גם כאבים, אם את מחפשת כדור את יכולה להיוועץ עם רופא והוא ייתן לך משהו אנטי-דלקתי אשר יפסיק את הכאב יחד עם הדלקת (אולי??) אבל לא יפתור את הקושי.
הצעה שלי היא לטפל בשיטת טריגר פוינט (שיקום תנועתי אורטופדי) אשר מסוגלת ע"י אבחון מדויק להבין איזה שריר הוא שורש הבעיה ואת המסלול ההשפעה שלו ומשם לטפל, גם בשרירים עמוקים יותר אם צריך,
כרגע אני מציע לנסות לא לישון על הצד הזה של הגוף, לבצע כמה שיותר תנועה חופשית לאזור צוואר,כתף, שכמות, ואף מתיחות עדינות (אבל לא יותר מדי מפני שהמתיחות יכול לגרום לתפיסות חזקה יותר לעיתים)
את יכולה ליטול כדור מגנזיום ו MSM שהם כדורים טבעיים להקלה על דלקת, (בכל מקרה הם לא מזיקים באופן כלשהו).
אם צריך ייעוץ טלפוני את מוזמנת ליצור קשר בכיף.
קובי אביב - שיקום תנועתי אורטופדי, עיסוי רפואי ורפלקסולוגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה...
שרון28/08/2012קובי תודה רבה על תגובתך.
האם נכון לחמם את המקום??אני שמה כרית חשמלית לעיתים ,בעיקר כששוכבת.נראה שזה קצת מקל אבל אולי דווקא לא כדאי...?
האם נכון להמשיך כרגע עם היוגה וממה להימנע??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)