המודאג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המודאג
    עיסוי
    26/02/2008

שלום
    אני בן 17 ואני מתאמן בחדר כושר כבר כמה שנים.
    בכמה חודשים האחרונים מאד קשה לי להתאמן בגלל כאבים שמופיעים לי באיזור צוואר/כתף שמאל , הכאב מופיע רק בזמן מאמץ (תרגילי משקולות מכל סוג , סחיבה של תיק ביד שמאל לכמה דקות) הכאב מופיע ומורגש חזק מאד לאורך הצוואר וכתף אך עובר אחרי כחצי שעה-45 דקות מסוף הפעילות ולא מורגש יותר לכל אורך היום.
    לקחתי כדורים נגד דלקת שלא עזרו , צילום רנטגן היה נקי , והרופא לא יודע מה לעשות ושלח אותי למומחה כתף(הרופא סבור שהכל תקין ולא נתקל בבעיה כזאת)
    האם אתה מכיר את הסימפטומים האלה? יש לך איזשהו השערה למה גורם לכאבים?
    בתודה ,
    המודאג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המודאג

הוספת תגובה

• המודאג

טל זיו
    02/03/2008

שלום למודאג.
    מהנסיון שלי - תיאור המקרה והשתלשלותו מעידים באופן ברור על קיום נקודות trigger point.
    חפש בהקדם מטפל/ת בשיטה באזור מגוריך.
    אתה מוזמן לפנות גם אלי.
    יום טוב
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבת אולי על מנוחה?

דודו ספיר
    05/03/2008

הגוף שלך צועק הצילו... מניסיוני מנוחה של השרירים, אמבטיה חמה, זקוזי או סאונה ועיסוי שמחמם את השרירים באזור יעזרו הרבה יותר מהר מאשר תרופות. (אולי אפילו חמת גדר בגלל המינרלים)
    ישנם כאלו אף שאומרים שקרור האזור בגלל הדלקת יעזור.
    שווה לנסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבת אולי על מנוחה?

טל זיו
    05/03/2008

מנוחה, אכן היא מרכיב משמעותי בריפוי.

מנסיוני, ברוב המקרים, פעולות החימום השונות רק משמרות את הבעיה ומקבעות את הדפוס ההתנהגותי הכרוני. אני ממליץ על שימוש במים פושרים ועיסוי מזרים תוך כדי החימום הפושר.
    חימום שריר מקרר אותו מהר יותר והפוך, קירור יחמם.
    כמו כן אפשר לנסות פעולות של חימום וקירור לסרוגין...

בטיפול אצל מעסה... בהחלט מומלץ לחמם שריר כל עוד יודעים מה תהיה התוצאה.

בהצלחה
    טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו