מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב.בתיה13/10/2012
שלום רב ושבת שלום.
בסוף שבוע שעבר הייתי עם בעלי במלון בטבריה, החל מיום שבת ועד עצם היום הזה יש לי כאב גב, בימים הראשונים הכאב היה מאד חזק וזה בא לידי ביטוי במיוחד כאשר אני מסובבת את הראש לצדדים או מכופפת אותו קדימה, לאחר כמה ימים אפשר לומר שהכאב פחת אך עדיין כואב לי במיוחד כאשר אני קמה משינה וזה משתפר ככל שחולפות השעות.
ברצוני לציין שאני בת 46 ומעולם לא ידעתי מה זה כאב גב, כמו כן ברצוני לשאול באם זה קשור לכך שהמיטה במלון והכריות בלשון המעטה היו נעימות ובקושי ישנתי רק הסתובבתי מצד לצד.
לתשובתכם אודה מראש.
בתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב. - תגובה
סהר צור13/10/2012שלום בתיה
יכול מאוד להיות שכתוצאה משינה במנחים לקויים נתפסו לך השרירים.
משאלתך לא הבנתי בדיוק היכן בגב כואב לך.. האם בגב העליון?
על כל מקרה חלפו להם שבוע ימים, מספיק זמן בשביל להתאושש מהתפסות רגילה ולכן אני ממליץ לך לגשת לאורטופד לבירור ולאחר מכן (אם טרם עשית זאת) להזמין לך תור לעיסוי רפואי שיחזיר אותך לתפקוד תקין.
בהצלחה ושבוע טוב
סהר צור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך.
בתיה18/10/2012בוקר טוב,
ראשית תודה על התשובה, לצערי עברו שבועיים ימים והכאב בגב טרם חלף לגמרי.
האמת שאני לא יכולה להצביע בדיוק היכן מרכז הכאב אבל, אני יכולה לומר שזה בחלק העליון של הגב, זה בא לידי ביטוי יותר כאשר אני מסובבבת את הראש לצדדים במיוחד לצד שמאל, אפשר לומר שהכאב כאילו מתחיל מהעורף לחלק העליון של הגב.
כמו כן אפשר לומר שהכאב מעט משתפר במשך היום, כלומר הכאב יותר חזק בשעות הבוקר לאחר שאני קמה.
מה דעתך?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך. - תגובה
סהר צור18/10/2012נשמע קלאסי. אחד מהשרירים שמרימים ומקרבים את השכמה הוא הבעייתי.. הם נאחזים באזור העורף בגולגולת וזה מתאים למה שאת מתארת.
אני מציע מכל הלב לגשת למטפל בעיסוי רפואי ורצוי מאוד בגישת טריגר פוינט.
יוכל להקל עלייך משמעותית ויתר מכך למנוע אפקט דומינו- מצב שהשרירים שיוצרים פיצוי תנועתי בשל הכאב יחלו גם לאותת ולהכאיב ולמנוע תנועה תקינה.
אם תרצי פרטים נוספים אשמח לייעץ לך גם טלפונית או במייל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)