מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב בלתי נסבליםדנה08/01/2013
אני סובלת כבר כמה חודשים מלחצים וכאבים בגב התחתון.
פניתי לרופא והוא הפנה אותי לצילום- הצילום יצא תקין אבל הכאבים לא עוברים.
אני מתקשה בפעולות יומיומיות, הפסקתי לנהוג וכבר לא יכולה אפילו לנקות את הבית שנראה כמו המערב הפרוע אבק ולכלוך בכל מקום.
ניסיתי כל מיני עיסויים שעזרו רגעית ומהר מאוד חזרו הכאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזדהה עם הכאב!
עמית10/01/2013גם אני סובלת מכאבי גב (שהתחילו לי לאחר הלידה) והייתה תקופה ארוכה שזה די שיתק אותי מפעילות..שלא לדבר על ניקיון הבית שבאיזשהו שלב התייאשתי מהליכלוך שהצטבר וקניתי את האקווקס (שואב רובוטי), שדי הוריד ממני את פעולת הניקיון שהייתה כמעט בלתי אפשרית עבורי. תראי מניסיון, עיסויים לא ממש עוזרים לטיפול בשורש הבעיה - זה יותר סימפטומטי, הייתי ממליצה לך ללכת לכירופרקט טוב או אפילו לדיקור סיני - שעזר לי מאוד ושיפר את הכאבים פלאים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף סוף מצאתי פתרון, לי זה עזר. !!!
סימה דרור10/01/2013זה מס' שנים שאני סובלת מאד מכאבי גב נוראיים. לפני מס' חדשים אורו עיני עם מוצר טבעי . נדהמתי לגלות מוצר מעולה שניתן להשגה בכל הארץ ונודע לי ממקריי שגם הם נהנים מהמוצר זה זמן. לפני שבועיים אמרה לי הרוקחת של שלמוצר "נולד" אחות תאומה למריחה " קרם " שיעילותו יותר טובה מכל המוצרים הדומים הספיגה מעולה, אין לו ריח חריף והעיקר העיקר שהוא מחמם ומקל מאד על הכאבים ומשחרר מאד ואני יכולה לעשות פעולות שזה זמן לא יכולתי לעשות. שווה לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב בלתי נסבלים - תגובה
סהר צור13/01/2013שלום דנה היקרה
כאב גב הינו נפוץ מאוד. הגורמים ידועים אך לא תמיד ניתן למצוא את הטיפול המתאים.
מצוין עשית כשפנית לרופא על מנת לברור את מקור הבעיה. עכשיו כשאת יודעת שאין בעיה מבנית את יכולה לטפל בעצמך במגוון רחב של טיפולים.
אינני יודע איזה סוג עיסוי עברת ועל ידי מי. אני ממליץ על עיסוי רפואי אצל מטפל בעל ניסיון קליני שיוכל אף הוא לאבחן תנועתית את מקור הכאב.
בשורה התחתונה ישנו צורך לחזק באופן קבוע את שרירי הבטן ולשמור על גמישות מפרקים בעיקר באגן הירכיים.
לעיתים רבות גם הזמן עושה את שלו אך אין זה אומר להזניח.
בינתיים תשחררי קצת לחץ מכך שהבית לא נקי - תביאי מנקה - תנשמי ותדאגי לגופך.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)