כאבי גב בלתי נסבלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב בלתי נסבלים
    דנה
    08/01/2013

אני סובלת כבר כמה חודשים מלחצים וכאבים בגב התחתון.
    פניתי לרופא והוא הפנה אותי לצילום- הצילום יצא תקין אבל הכאבים לא עוברים.
    אני מתקשה בפעולות יומיומיות, הפסקתי לנהוג וכבר לא יכולה אפילו לנקות את הבית שנראה כמו המערב הפרוע אבק ולכלוך בכל מקום.
    ניסיתי כל מיני עיסויים שעזרו רגעית ומהר מאוד חזרו הכאבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב בלתי נסבלים

הוספת תגובה

• מזדהה עם הכאב!

עמית
    10/01/2013

גם אני סובלת מכאבי גב (שהתחילו לי לאחר הלידה) והייתה תקופה ארוכה שזה די שיתק אותי מפעילות..שלא לדבר על ניקיון הבית שבאיזשהו שלב התייאשתי מהליכלוך שהצטבר וקניתי את האקווקס (שואב רובוטי), שדי הוריד ממני את פעולת הניקיון שהייתה כמעט בלתי אפשרית עבורי. תראי מניסיון, עיסויים לא ממש עוזרים לטיפול בשורש הבעיה - זה יותר סימפטומטי, הייתי ממליצה לך ללכת לכירופרקט טוב או אפילו לדיקור סיני - שעזר לי מאוד ושיפר את הכאבים פלאים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוף סוף מצאתי פתרון, לי זה עזר. !!!

סימה דרור
    10/01/2013

זה מס' שנים שאני סובלת מאד מכאבי גב נוראיים. לפני מס' חדשים אורו עיני עם מוצר טבעי . נדהמתי לגלות מוצר מעולה שניתן להשגה בכל הארץ ונודע לי ממקריי שגם הם נהנים מהמוצר זה זמן. לפני שבועיים אמרה לי הרוקחת של שלמוצר "נולד" אחות תאומה למריחה " קרם " שיעילותו יותר טובה מכל המוצרים הדומים הספיגה מעולה, אין לו ריח חריף והעיקר העיקר שהוא מחמם ומקל מאד על הכאבים ומשחרר מאד ואני יכולה לעשות פעולות שזה זמן לא יכולתי לעשות. שווה לנסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב בלתי נסבלים - תגובה

סהר צור
    13/01/2013

שלום דנה היקרה

כאב גב הינו נפוץ מאוד. הגורמים ידועים אך לא תמיד ניתן למצוא את הטיפול המתאים.

מצוין עשית כשפנית לרופא על מנת לברור את מקור הבעיה. עכשיו כשאת יודעת שאין בעיה מבנית את יכולה לטפל בעצמך במגוון רחב של טיפולים.

אינני יודע איזה סוג עיסוי עברת ועל ידי מי. אני ממליץ על עיסוי רפואי אצל מטפל בעל ניסיון קליני שיוכל אף הוא לאבחן תנועתית את מקור הכאב.

בשורה התחתונה ישנו צורך לחזק באופן קבוע את שרירי הבטן ולשמור על גמישות מפרקים בעיקר באגן הירכיים.

לעיתים רבות גם הזמן עושה את שלו אך אין זה אומר להזניח.

בינתיים תשחררי קצת לחץ מכך שהבית לא נקי - תביאי מנקה - תנשמי ותדאגי לגופך.

רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו