כאב גב במחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גב במחזור
    ליאת
    13/02/2013

שלום לכם

יש לי כאב גב תחתון אחת לחודש באופן קבוע ליומיים שלוש. מתחיל יום יומיים לפני המחזור ועובר אחרי יום , יום וחצי במחזור. המחזור נמשך ליומיים שלושה נוספים אך הכאב כמו שאמרתי עובד לפני.

האם נתקלתם בתופעה?? רופאת נשים אמרה לי שיש קשר למחזור. לקח לי זמן לחבר בין שתי התופעות.. אני בת 17 וקצת ויש לי מחזור כבר ארבע שנים. אמא שלי אוהבת עיסויים ויש לה מטפל קבוע והיא הציע לי שיטפל בי אבל לא נעים לי. מוזר לי שהוא ידע שאני צריכה לקבל מחזור או שאני במחזור.

אתם מטפלים הרבה במצבים כמו שלי.?

אני אשמח לדעת

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב גב במחזור

הוספת תגובה

• כאב גב במחזור - תגובה

סהר צור
    14/02/2013

שלום לך ליאת

כאב גב תחתון הינו תופעה ידועה בתחומנו.

מטופלות רבות מתזמנות את הטיפול לזמנים של טרום ווסת - ווסת.

המבוכה שלך ברורה לי אך עם זאת זיכרי שאנו אנשי מקצוע.

כמו כן, בשל היותך קטינה את נדרשת להגיע לטיפול עם מלווה מטעמך. אמא, חברה או מי שתרגישי בנוח איתה.

אם אמא הציעה את המטפל שלה אז בכלל מבורך. נסי זאת.

בהצלחה ושלא תחושי בכאב!

סהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב גב במחזור - תגובה

קובי אביב
    14/02/2013

שלום ליאת

כאב גב תחתון בזמן לפני ובזמן הווסת הינה תופעה ידועה ומוכרת.

עיסוי בהחלט יכול להקל על הכאב, אני ממליץ לך לעשות זאת, אם ישנו קושי עם המטפל של אימך את תמיד יכולה לגשת למטפלת ואז אולי יהיה לך יותר נוח אבל אל תוותרי אל טיפול זה יעשה לך טוב.

בברכה, קובי אביב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו