כאב גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גב
    משה
    06/07/2014

שלום בן 27 לאחרונה אני סובל מכאבים באמצע הגב שאני קם משינה ובמשך כל היום.
    הכאבים מקרינים לצלעות והחזה בנשימה עמוקה ובזקיפת הגב.
    ממצאי הרנטגן תקינים הרופא גב אמר לי שאני סובל מהייפר קיפוזיס והייפר לורדוזיס.
    והכאבים קשורים ליציבה. אז למה רק עכשיו אני סובל מזה? מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב גב

הוספת תגובה

• כאב גב - תגובה

קובי אביב
    07/07/2014

שלום משה

לעיתים רבות וברוב המקרים אנשים סובלים מליקויי יציבה וחיים עם זה בשלום עד שמתחילים הכאבים הראשונים וזה גם סימן האזהרה שלך שיש להתחיל לטפל בליקויי היציבה.

לדעתי הכאב הנוכחי מופיע כתוצאה מתפיסות באחד משרירי זוקפי הגב שאחראיים בין היתר לעבודת הנשימה (הזזת הצלעות) ולכן הכאב בנשימה וגם בהזדקפות.

ראשית אני ממליץ לפנות למטפל שריר שלד על מנת לטפל בשרירים האלו ולהוריד את רמת הכאב שלב שני יש לשפר את היציבה והתנועה ע"י עבודה נכונה, גם לשם כך ישנם מטפלים שמתמחים בכך יחד עם זאת זו בהחלט עבודה שלך לתחזק את גופך ולשמור עליו.

בהצלחה רבה
    קובי אביב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסהר צור

משה
    12/07/2014

מי מטפל בליקוי יציבה? אני כרגע בפיזותרפיה של הקופת חולים. באיזה תחומים אפשר לטפל בליקוי יציבה מבחינת מראה וגם מבחינת כאבים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסהר צור - תגובה

סהר צור
    13/07/2014

שלום משה

תתייעץ עם הפיזיותרפיסט המטפל שלך. יש לו את כל התשובות בשבילך.

סהר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו