מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב גבמשה06/07/2014
שלום בן 27 לאחרונה אני סובל מכאבים באמצע הגב שאני קם משינה ובמשך כל היום.
הכאבים מקרינים לצלעות והחזה בנשימה עמוקה ובזקיפת הגב.
ממצאי הרנטגן תקינים הרופא גב אמר לי שאני סובל מהייפר קיפוזיס והייפר לורדוזיס.
והכאבים קשורים ליציבה. אז למה רק עכשיו אני סובל מזה? מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גב - תגובה
קובי אביב07/07/2014שלום משה
לעיתים רבות וברוב המקרים אנשים סובלים מליקויי יציבה וחיים עם זה בשלום עד שמתחילים הכאבים הראשונים וזה גם סימן האזהרה שלך שיש להתחיל לטפל בליקויי היציבה.
לדעתי הכאב הנוכחי מופיע כתוצאה מתפיסות באחד משרירי זוקפי הגב שאחראיים בין היתר לעבודת הנשימה (הזזת הצלעות) ולכן הכאב בנשימה וגם בהזדקפות.
ראשית אני ממליץ לפנות למטפל שריר שלד על מנת לטפל בשרירים האלו ולהוריד את רמת הכאב שלב שני יש לשפר את היציבה והתנועה ע"י עבודה נכונה, גם לשם כך ישנם מטפלים שמתמחים בכך יחד עם זאת זו בהחלט עבודה שלך לתחזק את גופך ולשמור עליו.
בהצלחה רבה
קובי אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסהר צור
משה12/07/2014מי מטפל בליקוי יציבה? אני כרגע בפיזותרפיה של הקופת חולים. באיזה תחומים אפשר לטפל בליקוי יציבה מבחינת מראה וגם מבחינת כאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסהר צור - תגובה
סהר צור13/07/2014שלום משה
תתייעץ עם הפיזיותרפיסט המטפל שלך. יש לו את כל התשובות בשבילך.
סהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)