לימוד עיסוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימוד עיסוי
    יהודה
    01/10/2014

רציתי להתייעץ אתכם לגביי לימודי עיסוי , ישנם בתי ספר ידועים בהם הקורס אורך כ8-10 חודשים וישנם מקומות אחרים בהם הקורס אורך כ 3-4 חודשים , האם זה אומר שהשניים בהכרח אינם רציניים ? מה אני צריך ביד { תעודה ? מטעם מי ? לימודים פרטיים אצל מטפל } על מנת שיתאפשר לי שיווקית ואתית לטפל , יש קורסים עם כל מיני בונוסים של אבנים ועוד , זה באמת נצרך למעסה מתחיל ?
    ובקיצור מה יש לכם לייעץ ולהמליץ לבחור צעיר שהשתחרר מהצבא ,עוד לא סגור על עתידו אך רואה את הכלי הזה ככלי טוב לעצמו למשפחתו להתנדבות ולעשות פרנסה קטנה מהצד , עד שאדע לאן אני הולך , ייתכן גם שאוהב את התחום מאוד ואמשך פנימה אליו ביתר רצינות

תודה רבה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימוד עיסוי

הוספת תגובה

• לימוד עיסוי - תגובה

קובי אביב
    01/10/2014

אני אישית ממליץ על קורסים ארוכים יותר שכוללים יותר תכנים הגדש כמובן צריך להיות על לימודי אנטומיה, פיזיולוגיה, יציבה ותנועה נכונה, הבונוסים של אבנים חמות וכדו' כשמם הם, בונוסים.. והתעודה אמורה להיות מוכרת ע"H איגוד העיסוי ויש לזה מינימום של 120 שעות לימוד כמדומני לכל ענף ( עיסוי ומדעים) אתה יכול לבדוק את באיזגוד העיסוי.

רוב המכללות המוכרות המכבדות את המקצוע מלמדות קורס של כ חצי שנה ומעלה כפי שציינת ומקבלות את אישור האיגוד.

המלצה חמה מאד מבחינתי היא ללכת לשיעורי נסיון עם המורים הרלוונטיים ולראות למי אתה מתחבר הכי טוב, זה מאד חשוב במקרה הזה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יהודה
    02/10/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליהודה - בהמשך לתשובה של קובי

שני הראל
    12/12/2015

שלום יהודה,
    אכן ככל שמעמיקים בידע הרווח האישי והמקצועי רק גדל שהקורס יותר אינטנסיבי.
    מהניסיון של חבריי המטפלים אני יכולה לספר שיש יתרונות רבים להעמקה גם לתחושה האישית שלך כמטפלת וגם כראייה ההוליסטית

אני למדתי ב 3 בתי ספר שונים כל תחום בנפרד ומעל 120 שעות כל קורס

לגביי התחום כקריירה בהתחלה השכר לא גבוהה ולא מפצה על שנות הלימוד אך עם הזמן שמשיגים תיק לקוחות של לקוחות מרוצים אפשר להתפרנס בכבוד.

ממליצה להתחיל ללמוד את הבסיס ולראות שאתה אוהב את זה ואז ללמוד את כל האנטומיה שהיא חובה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו