מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב,שירן23/04/2008
הייתי אצל מעסה תאילנדי מקצועי, סתם כי רציתי להנות ממאסג'.
עכשיו כבר 4 ימים אני עם כאבי גב תחתון חזקים.
האם זה מקובל שיש כאלו כאבים, או שהוא לא היה מעסה טוב.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט כן!
מתי קרפ23/04/2008שלום שירן...
גם אני כשקיבלתי עיסוי תאילנדי בתאילנד הרגשתי יום אחרי כאבי גב תחתון ואף סבלתי משילשולים
לכן בהחלט כן....
המעסה הוא כנראה כן מקצועי אך היה צריך לטפל בצורה עדינה יותר מפני שהעיסוי היה בשביל הכייף.
העיסוי התאילנדי הוא די עמוק יחסית לשוודי, לכן גם בטיפולים עדינים די "נכנסים" עמוק.
אני באופן אישי ממליץ על עיסוי שוודי לכייף ולהרגעה.
לגבי הכאבים חכי עוד יום יומיים ואם הכאבים לא עוברים חפשי מעסה רפואי מתאים כדי שיעזור לך לכאבים.
תרגישי טוב.......
מתי קרפ - מומחה בעיסוי רפואי בגישת trigger points therapy* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיסוי תאילנדי
עוז26/04/2008שלום,
לדעתי,ואני מטפל מוסמך בעיסוי תאילנדי הכאבי גב תחתון שלך אינם אופיינים ואינם צריכים להופיע עקב העיסוי במיוחד לא לאור חוזקם ומשכם-4 ימים הם היו צריכים כבר לעבור.
האם נעשו מתיחות/רוטציות חזקות מדי באזור הגב התחתון /אגן? ייתכן ומשהו נקרע...
כדאי לחזור למטפל ולספר לו מה קרה
אם הכאבים אינם חולפים במשך שלושת הימים הבאים נא לפנות לאורתופד.
אנא עדכני אותנו מה קורה ותרגישי טוב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)