מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב בלילה לאחר כמה שעות שינהאלכס06/07/2016
שלום,
יש לי כאבי גב בלילה המתחילים לאחר כמה שעות שינה, בד"כ לקראת הבוקר.
הכאב בצד ימין באמצע/למטה (לא בעמוד השדרה). במהלך היום אין לי כאבי גב.
ניסיתי להחליף כסא לעשות ספורט וגם המזרן הוא לא חדש כך שלא חושב שיש קשר אליו.
מה זה יכול להיות והאם ישנה דרך לטפל בזה בבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב בלילה לאחר כמה שעות שינה - תגובה
סהר צור06/07/2016שלום אלכס
יתכנו מספר גורמים לתופעה.
אתה מוזמן להגיע לפגישת ייעוץ אבחון ללא תשלום.
יום נעים
סהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף לשאלה
דוד27/07/2016שלום, גם אני חווה את אותה התופעה בדיוק. אני בן 24 ובריא בד"כ. אשמח לשמוע אם יש חוות דעת מקצועיות נוספות בנושא. כרגע הפסקתי פעילות גופנית וללא הועיל במשך שבוע וחצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי
דני04/08/2016גם אני בדיוק אותו דבר ...מה עושים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לכאבי גב
ארמן מנוקיאן11/09/2016כאבים שמתחזקים או מופיעים בלילה ובמנוחה מצביעים בדרך כלל על תהליך דלקתי כרוני. מכיוון שמדובר על השינה בעיקר, כדאי לנסות לשנות את התנוחה שבה הינך שוכב. תנוחה מסוימת יכולות לגרום לכאב.
בברכה ארמן מנוקיאן - ספורט תרפיסט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)