הריון וכאב גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון וכאב גב
    שמי
    20/08/2008

אני סובלת מכאבי גב עוד לפני ההריון .ובטח זה רק יחמיר לי בהריון. אל איזה סוגי ספורט הייתם ממליצים לי לעשות בזמן הריון? האם עיסויים באופן קבוע יכולים לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון וכאב גב

הוספת תגובה

• תשובה לשמי

קובי
    22/08/2008

דבר ראשון המון מזל טוב

הריון הוא סיבה ידועה לתחילת כאבי גב כידוע ועיסוי בהחלט יועיל לכאבי הגב..
    חשוב מאד לא לקבל עיסוי בטרימסטר הראשון של ההריון זהו שלב התפתחותי מאד גבוה של הולד ואין להתערב בפעילות של הגוף בשלב זה.. לאחר מכן כל מגע הוא מבורך.
    אני מציע לך בחום להתחיל לשחות, השחיה משלבת את רוב פעילות השרירים בגוף, תקל משמעותית על כאבי הגב ותהיה נעימה מאד לך ולתינוק/ת
    כמו כן שימי לב ליציבתך בזמן ההריון שיפור היציבה ומספר תרגילים יכול להועיל משמעותית ולהקל על הסבל

שתהיה תקופה מהנה ואושר לרוב

קובי פסח
    מטפל הוליסטי רב תחומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב

קובי
    22/08/2008

מאד ממליץ גם על פילאטיס מפני שמלבד הפעילות הגופנית את גם לומדת יציבה נכונה בזמן ההריון

שבת שלום

קובי פסח
    מטפל הוליסטי רב תחומי
    052-5531212

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו