כאבי גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב
    אורי
    06/09/2008

שלום, אני נער, ויש לי כאבי גב בעיקר שאני יושב או שוכב, לא חזקים. הכאבי גב או שהם בצדדים, או למטה. מה זה יכול להיות? זה קשור אולי לזה שיש לי פלטפוס שכואבת לי הרגל? או שזה יכול להיות קשור לכליות, או לבטן, כי יש לי בצידי הבטן, איפה שהמעיים נראה לי, כאבים לפעמים. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן

אורי
    06/09/2008

שכחתי לציין, שלא תמיד יש את הכאבים, והם לא כל הזמן, הם באים בעקיצות בדרך כלל. אולי זה קשור לגדילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

קובי פסח
    21/09/2008

היי אורי

אתה מציין כאבים רבים בכל חלקי גופך, לא ציינת בן כמה אתה אך כמובן שכאבים יכולים להתהוות עקב צמיחת העצמות למרות שזה לא אמור לכאוב כל כך.

הפלטפוס יכול בהחלט לגרום ליציבה לא נכונה ומכאן לכאבי גב, רגליים ועוד

אני ממליץ בחום לגשת למטפל מוסמך על מנת שיראה אותך, יאבחן ויחד תגלו מהיכן נובעים הכאבים ותטפלו בהם.

בהצלחה ובריאות רבה

קובי פסח
    מטפל מוסמך
    0525531212

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו