כאבי גב במקרים מסויימים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב במקרים מסויימים
    בן
    24/09/2008

יש לי כבר זמן רב כאבי גב שבאים והולכים,הלכתי לרוא הוא אמר שמה שיש לי זה תופעה שיש להמון אנשים,והוא הציע לי פזיוטרפייה,אין לי זמן לפיזיוטרפייה (אני בן 17) יש לי כאבי גם במיוחד שאני יושב מול המחשב עם כסא שנשען אחורה,אחרי נהיגה,ובלילה שאני הולך לישון קשה לי להרדם לפעמים מכאבים. לגבי השינה האם זה שייך לצורת השינה שאני יוןש?אפשר לדעת איך כדאי לישון? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב במקרים מסויימים

הוספת תגובה

• כאבי גב במקרים מסויימים

סהר צור
    24/09/2008

שלום בן

עיקר הבעיה היא במנח בו אתה יושב מול המחשב. כאשר אתה נשען אחורה, העומס על חוליות עמש"ד תחתון הינו עצום.

כמו כן אני ממליץ לך בלילה כשאתה נכנס למיטה להתכווצץ לתנוחה עוברית-כפיפה של הברכיים ולכיוון החזה בשכיבה על הצד. זה יפחית את הלחצים "שנאגרו" בשרירים במהלך היום.
    דבר נוסף , מתיחות לשרירי הירך האחוריים יועילו גם הם.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

בן
    25/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו