שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    איילת
    02/11/2008

שלום רב, אני בת 23, תכף סטודנטית. אני סובלת מזה שנים טובות מכאבי גב, לפעמים עד כדי כך שאני הולכת כולי כפופה. עוד לפני הצבא עשו לי פיזיוטרפיה, אך זה לא עזר יותר מדי. הכאבים כמובן חוזרים. האורטופד שהלכתי אחרי הצבא אמר לי שאין לי כלום אפילו מבלי לעשות לא רנטגן ולא כלום וזה כאבים של שנים כבר שלא חולפים. לעומת זאת הפיזיוטרפיסיטית אמרה לי שמרוב הזנחה אפילו הכתפיים שלי כבר לא מאוזנות. לאחר שלא קיבלתי שום טיפול מהאורטופד, אנשים המליצו לי על עיסויים רפואיים. התקשרתי למוקד בקופה בה אני מנויה ונאמר לי להגיע אליהם לפגישת יעוץ, וכל טיפול כמובן עולה כסף. מה דעתכם? האם עיסויים רפואיים במקרים האלה באמת יכולים לעזור? אני האמת קצת סקפטית, רק שמרוב כאבים ללא פתרון, זה הפתרון שאני רוצה למצות גם אולי בתקווה לכך שבעזרת תרגילים וכו' אולי יפחתו/יוקלו הכאבים. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה

סהר צור
    02/11/2008

שלום איילת

אני מצטרף להמלצותיהם של האנשים שהציעו לך טיפולי עיסוי רפואי אך חשוב להבהיר כי זה לא מה שיפתור לך את הבעיה. אני מציע לך להירשם לחדר כושר ולבקש מהמדריכים תוכנית אימון מסודרת לחיזוק חגורת הכתפיים ולאיזון השרירים. את גם יכולה להתייעץ עם הפיזיטרפיסטית שטיפלה בך בנוגע לתרגילים ספיציפיים.

העיסוי הרפואי יקל רבות על כאבייך ויאיץ את השגייך לאיזון חגורת הכתפיים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו