פריצת דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצת דיסק
    עדי ב.
    10/11/2008

שלום אני בן 23 ולפני 3 שנים עברתי ניתוח פריצת דיסק בחוליות L5 S1 שלא עזר. במקום נוצרה דלקת וצלקת והפריצה פרצה גם לצד השני באותו גובה.אני סובל מכאבי גב תחתון אך בעיקר מהקרנות לשני הרגליים בכל סוגי הכאב האפשריים כמו נימול, שריפה,כאבים חדים והמומים. ניסתי מגוון טיפולים כמו טיפול פיזוטרפיה במחלקת שיקום חיילים למשך חודשיים, טיפול במרפאת כאב לקבלת 8 זריקות אפידוראליות (קורטיזול) שלא הועילו , כמו כן עברתי טיפול בדיקור סיני שלא עזר. עד היום אני סובל מכאבים אלה יום ולילה ונוטל משככי כאבים (טיפות טרמדקס). מה אני יכול לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריצת דיסק

הוספת תגובה

• פריצת דיסק

סהר צור
    10/11/2008

שלום עדי

צר לי על מצבך. המקרה שלך הוא מורכב ובמקרים מסוג זה אין חוקיות מסויימת. אני מציע מספר דברים כשהראשון הוא למצוא מומחה לעמש"ד אשר יבחן אופציה לפעולה כירורגית נוספת ויתן לך המלצות לאפשרויות נוספות. אם תרצה אני יכול להמליץ לך אבל אך ורק לפניה במייל.

דבר שני, לא להתייאש! תמשיך לנסות אופציות אלטרנטיביות. אם לא הלך אצל מדקר אחד תנסה אחר.

שלישי, ישנם תרגילים שאני מניח שאת רובם אתה מכיר מהשיקום שלך ומהפיזיו' שרצוי שתיישם באופן קבוע על מנת לשמר את כח השרירים הקיים ואת יחסי איזון הכוחות באגן.

לגבי טיפולי מגע לרבות עיסוי רפואי יש לי ספק רב אם זה מה שיועיל לך כרגע.. לטיפולי מגע ישנה השפעה על מנגנון שער הכאב אך במקרה שלך המעורבות העצבית היא חזקה כל כך שהאפקט הזה כמעט ולא יתן מענה לכאב מהסוג שאתה חווה. מה שכן, ייתכן וזה יקל על רבדים אחרים בגופך.

עדי, כבחור צעיר פוטנציאל ההשתקמות שלך הוא גבוה. אל תתייאש ושיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו