שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ציפי
    19/11/2008

שלום רב, אני רוצה לעשות לבן זוי מסאז' איכותי באופן קבוע אבל אני לא יודעת. יש במקרה ספר או מקור שמלמד כיצד לעשות מסאז'? אפשר המלצה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה

סהר צור
    19/11/2008

שלום ציפי

הדרך המעולה ביותר ללימוד עיסוי היא באופן מעשי.
    ישנו צורך בתירגול רב של יציבת המטפל במהלך הטיפול ובשימוש בטכניקות אשר ינצלו את משקל הגוף ויחסכו בהוצאת אנרגיה. זהו משהו שקשה להעביר דרך ספר.

בכל זאת יש לי המלצה חמה לספר שנקרא בשם "עת לעסות" של גדליהו הורטיג וזהו ציטוט מתוך ההוצאה:

עת לעסות – נולד מתוך אמונה שכל אדם זקוק למגע.
    עת לעסות – נולד מתוך אמונה שכל אחד יכול להעניק עיסוי.
    עת לעסות – מחבר את הצורך במגע עם החמלה, האהבה והחום.

"הספר בנוי כספר לימוד לתרגול עצמי של עיסוי במטרה להעניק את ההנאה שבמגע ואולי לפתוח את עולמה המופלא של הרפואה המשלימה בדרך הנעימה ביותר הקיימת – העיסוי.

גדליהו – מרצה ומטפל בכיר במקצועות הרפואה המשלימה שיאצו, רפלקסולוגיה, עיסוי שבדי הוליסטי, עיסוי רקמות עמוקות, עיסוי לומי לומי, עיסוי ביו-אנרגתי, רייקי, הילינג.

רק בריאות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומלץ בחום

אנוש
    31/03/2009

אני קראתי ובאמת ספר שכתוב בשפה שמובנת לכול
    ועם הרבה תמונות להמכשה..
    לי אישת הספר הוסיף המון..
    מומלץ!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומלץ ולא יקר

ניסים הסובל
    08/08/2009

קניתי גם את הספר הזה בשבוע הספר והוא לא היה במבצע והוא לא יקר. יש בו תמונות צילומים והוא פשוט ועוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

גדליהו
    25/02/2011

תודה על הפירגון . גדליהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו