עקמת גב תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת גב תחתון
    טל
    25/11/2008

שלום רציתי לדעת האם ייתכן שכתוצאה מכפיפות בטן שאני עושה כבר 3 חודשים נהיה לי עקמת בגב התחתון אני כבן 20 וחודשיים וכואב לי שם כבר 3 חודשים ואם אני מסתכל במראה אני חושב שזה עקמת בכללליות אני בצבא ויושב רוב היום על כסא וגם בעבודה בשמירה אני יושב על הכסא האם אילו סיבות שנוצרו לי העקמת ? ובכלל ממה נוצר העקמת בגב התחתון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת גב תחתון

הוספת תגובה

• עקמת גב תחתון

סהר צור
    25/11/2008

שלום עידן

עקמת הינה תוצאה של חוסר איזון שרירי אשר גורמת לרוטציה בחוליות עמוד השידרה. עקמות נוטות להתפתח לרוב בגילאי הילדות, כאשר עקמת או חוסר איזון שרירי אינם מזוהים בזמן בגילאים הצעירים, נוצר מה שאנו מכנים "שינוי מבני" או רוטציה מבנית בשלד.

הסיכוי שנגרמה לך עקמת כתוצאה מכפיפות בטן קלוש ביותר. יתכן שמה שאתה רואה לעין אינו מדויק מכיוון שאין לך יכולת לאבחן את עצמך.

בכל מקרה, אם אתה חש בכאבים אני ממליץ לך לגשת לבדיקה אצל אורטופד. לאחר האיבחון אני מציע לך לגשת למטפל המתמחה בעיסוי רפואי.

אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן לפנות אליי במייל.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו