מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוליה רגישהטלי26/02/2009
אחת מחוליות עמוד השדרה שלי רגישה מאז ותמיד- באם נוגעים בה (גם ללא לחץ מסיבי)אני מרגישה כאב חד. החוליה בערך בקו תחתית השכמות. בנוסף, סובלת הרבה מכאבי גב- בד"כ בצד הימני של הגב ובכתף הימנית.. בשבוע שעבר טיילתי מספר ימים בנגב- טיול נודד עם ציוד על הגב. באחד הימים התחלתי להרגיש כאב חד באיזור החוליה הרגישה-והתפשטות ימינה. הכאב לא היה של שריר תפוס, כל תנועה שעשיתי הרגשתי את כאב החד. גם בישיבה/עמידה/שכיבה הכאב היה חד מאוד.הרגשתי מגבלת תנועה ברגלים ובגב. למחרת, הורדתי מרבית המשקל מהגב, הכאב נרגע באופן יחסי. המשקל שסחבתי היה זהה למשקלים שסחבתי בעבר בטיולים מסוג זה. האם הדבר מרמז על פגיעה בחוליה או שזהו סתם עומס חד פעמי? האם אפשר לטפל בכאבי גב תמידיים לא רק דרך פיזותרפיה? (עברתי מספר טיפולי פיזו' ולא הרגשתי הטבה) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוליה רגישה
סהר צור27/02/2009שלום טלי
לאנשים רבים ישנה רגישות באיזור חוליה C7 שהיא גם החוליה הבולטת בתחתית הצוואר -איזור גב עליון. הרגישות היא לרוב במגע למרות שציינת שלעיתים את מרגישה את הכאב גם ללא מגע.
איזור הגב העליון /צוואר שופע בעומסים. ישנו קשר ישיר בין המשא שלקחת ובפעולת השרירים מקרבי השכמה לבין הכאב. טיפולי הפיזי' אינם מספיקים ואינם נותנים מענה הולם במסגרת שאינה פרטית.
אני ממליץ לך בחום לשלב טיפולי עיסוי רפואי ואין לי שום ספק שזה יסייע לך מאוד ויפחית משמעותית את הכאב והרגישות שאת חשה בחוליה.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוליה רגישה
טלי01/03/2009תודה על תגובתך. לא מדובר בחוליה C7, אלא חוליה שנמצאת באיזור גב העליון- בערך בקו של תחתית השכמות. לדעתי היא שייכת לקבוצות חוליות החזה/T . האם גם זו חוליה שרגישות נפוצה לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות
סהר צור01/03/2009טלי יש לי הרושם שאת בקיאה בתחום. בכל מקרה לא ידוע לי על רגישות מסויימת למעט פתולוגיות מסויימות שאותם תבדקי אצל אורטופד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)