מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים מוזרים ( בשבילי ) בגבליאור15/03/2009
לאחרונה התחילו לי כאבים מוזרים מבחינתי בגב ליתר דיוק במרכז הגב העליון. הכאבים מתבטאים בצורה של דיקרות וכל הזמן תחושה של אי נוחות במקום. הכאב הוא לא רצוף ויכול להעלם למספר שעות אפילו ימים ולחזור. כאשר אני נוגע במקום מיד אני מרגיש את הדקירות והכאבים. יש לציין שאינני מרגיש בכל הקרה למקום אחר בגוף. וכאשר אני מצליח להוציא "קנאק" המגב דבר נדיר אם תוכלו לתת לי עצה איך לעשות זאת ? אז אני חש בהקלה מסויימת תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב מוזר
סהר צור16/03/2009שלום ליאור
חסרים נתונים רבים על מנת שנדע לאתר את מקור הבעיה ולאבחנה.. מתי הכאב תוקף לרוב? שעות הערב-בוקר? האם ישנו קשר לאופי עבודתך? האם אתה פעיל גופנית/מתאמן? חל שינוי לאחרונה באופי פעילותך? וכו'
זהו מקרה קלאסי לגשת לאיבחון אצל מטפל מוסמך בעיסוי רפואי. כמו כן אם אתה מרגיש ש"קנאקים" מקלים עליך אזי יש אנשים שזהו המקצוע שלהם-להוציא "קנאקים" לאנשים.. קוראים לתחום הזה כירופרקטיקה ולמטפלים כירופרקטים - אגב טיפול מומלץ בשילוב עם עיסוי רפואי.
המון בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)