כאבים מוזרים ( בשבילי ) בגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים מוזרים ( בשבילי ) בגב
    ליאור
    15/03/2009

לאחרונה התחילו לי כאבים מוזרים מבחינתי בגב ליתר דיוק במרכז הגב העליון. הכאבים מתבטאים בצורה של דיקרות וכל הזמן תחושה של אי נוחות במקום. הכאב הוא לא רצוף ויכול להעלם למספר שעות אפילו ימים ולחזור. כאשר אני נוגע במקום מיד אני מרגיש את הדקירות והכאבים. יש לציין שאינני מרגיש בכל הקרה למקום אחר בגוף. וכאשר אני מצליח להוציא "קנאק" המגב דבר נדיר אם תוכלו לתת לי עצה איך לעשות זאת ? אז אני חש בהקלה מסויימת תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב מוזר

סהר צור
    16/03/2009

שלום ליאור

חסרים נתונים רבים על מנת שנדע לאתר את מקור הבעיה ולאבחנה.. מתי הכאב תוקף לרוב? שעות הערב-בוקר? האם ישנו קשר לאופי עבודתך? האם אתה פעיל גופנית/מתאמן? חל שינוי לאחרונה באופי פעילותך? וכו'

זהו מקרה קלאסי לגשת לאיבחון אצל מטפל מוסמך בעיסוי רפואי. כמו כן אם אתה מרגיש ש"קנאקים" מקלים עליך אזי יש אנשים שזהו המקצוע שלהם-להוציא "קנאקים" לאנשים.. קוראים לתחום הזה כירופרקטיקה ולמטפלים כירופרקטים - אגב טיפול מומלץ בשילוב עם עיסוי רפואי.

המון בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו