מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי צווארהייטקיסט דואב06/08/2007
מזל טוב לפורום החדש
אני עובד מול מחשב הרבה שעות והצוואר שלי תפוס באופן תמידי. אין לי זמן ללכת לטיפול רצוף אז אני הולך מדי פעם למסאז' וזה עוזר לי קצת אבל אחרי יום יומיים זה חוזר לכאוב, עד הפעם הבאה שאני הולך לטיפול או עד שיש סופ"ש שאני נח בו ולא עושה כלום. יש איזה תרגילים קלים שאני יכול לעשות לבד או לבקש מהחברה (אבל לא ארוכים מדי, גם היא בחורה עסוקה...).
תודה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הייטקיסט דואב
טל זיו07/08/2007תודה על האיחולים.
ישנם מספר דברים שאתה יכול לבצע במקביל:
1. לבדוק את סביבת הישיבה שלך מול המחשב - גובה כסא, מנח ידיים, גובה הצג וכו'... ניתן להיעזר במומחה ארגונומיה -
שינוי בסביבת העבודה יכול להקל על העומסים בעורף.
2. בחן את מערך ההליכה והשינה שלך - האם אתה זקוק למדרסים, האם מזרן השינה והכרית שלך טובים,
3. האם אתה יושב בחדר קר, תחת מזגן וכו'...
3. להיבדק אצל אורטופד כדי לשלול בעיה גרמית/סחוסית.
4. לגשת למעסה/פיזיותרפיסט מיומן שיודע לאבחן שרירים ומערך יציבתי כולל ולקבל ממנו טיפול והנחיות ליום יום.
עיסוי מאזן שאינו בעל אורינטציה אורטופדית יועיל קלות אך לא יעשה את השינוי והריפוי המתאימים.
5. בהחלט לאמץ מספר תרגילים לביצוע כל שעה עגולה, כמו סיבובי ידיים, כתפיים ועורף עדינים, ריצה של 2 דקות במקום.
6. האם התזונה שלך מאוזנת ?
7. האם אתה שותה מספיק מים - המים חשובים להולכה העיצבית הקשורה לפעילות השרירים.
8. להוריד מתחי יומיום - מתחים מתיישבים בדרך כלל בעורף ובשכמות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)