שחמה צד חמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחמה צד חמין
    יעקב ב
    11/04/2009

היי
    בן 43 בריא בד"כ
    גובה 190 87 משקל
    לפני כחודשיים החלו לי כאבי ם באזור השחמה הימנית עם הקרנה לחלק האחורי של הזרוע ואפילו הרגשתי מעין נימלול באזור הזרת והאמהמעין חט שנמתח לאורך הזרוע האחורית ומלווה בכאב לא חזק אך ממש מטריד
    הייתי אצל אורטופד שנתן כדורי וולטרן 10 ימים אך ללא הועיל הים שמתי לב כי הכאבים מתחלים לאחר קימה ואשתי טוענת שהיא רואה אותי יישן בצורה מעוותת לקראת אמצע סוף היום יש הקלה רבה בכאב אך לא לגמרי
    האם יש לך הערכה ומהו הטיפול?
    לתשובתך אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחמה צד חמין

הוספת תגובה

• הקרנת כאב

סהר צור
    11/04/2009

שלום יעקב

מתיאורך אני מניח שזוהי הקרנת כאב של נקודת טריגר אשר כל הסממנים מעידים על כך.
    אני מציע לך להגיע לאיבחון ולטיפול בקליניקה.

שבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודת טריגר

יעקב ב
    13/04/2009

בוקר טוב האם תוכל לפרט בבקשה "טריגר"
    והאם על סמך ניסיונך ניתן לטפל ובאיזה צורה?
    אשמח לקבל יותר אינפורמצייה בטרם אקבע פגישה
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לו אתר

חן
    13/04/2009

אתה יכול להיכנס לאתר שלו יש לו שם פירוט על מה זה נקודות טריגר.
    אני הגעתי אליו (לסהר) על ידי הקשת מילות החיפוש "נקודות טריגר" בגוגל אחרי שקראתי כתבתי בגוגל "סהר צור" והגעתי לפורום הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתר

סהר צור
    13/04/2009

תודה על הפירגון.

חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודת טריגר

סהר צור
    13/04/2009

שלום יעקב

טריגר פוינט הינן נקודות מעוררות כאב במערכת התנועה-שרירים ומעטפת השריר. לנקודות אלו דפוס הקרנת כאב. על סמך ניסיוני ניתן לטפל במספר שיטות שהנפוצה ביותר הינה מגע! עיסוי של נקודות אלו. החביבה עליי הינה הדיקור.
    בשיטת טריגר פוינט ישנו מיפוי מדויק של נקודות הטריגר על כל אחד משרירי מערכת התנועה בגופנו כולל דפוסי הקרנת הכאב של כל נקודה ונקודה. חשוב לציין שנקודות טריגר הינן נקודות שניתן למדוד את רמת הפעילות החשמלית שלהן באמצעות מכשיר E.M.G פשוט והשיטה נתמכת בעקרונות ובנורמות המקובלים בעולם הרפואה המערבית.

אם טרם נכנסת לאתר האישי שלי אז אתה אכן מוזמן. ישנו חומר רב באינטרנט על נקודות טריגר וחומר רב יותר באתרים מחו"ל.

דבר נוסף בנימה אישית. לפעמים מאוד מפתה לאבחן דרך דפי הפורום או במיילים אך אין זה נכון לעשות ועוד יותר-לא מקצועי. לכן אין מנוס. כשרוצים למצוא פיתרון אין ברירה אלא להגיע לאיבחון.

אם ישנן שאלות נוספות אתה מוזמן לפנות אליי במייל.

מקווה ששאלותיך נענו.

מאחל לך בריאות וחג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו