שבר ברגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר ברגל
    אביגיל
    12/06/2009

שברתי עצם קובואיוד בכף הרגל. גובסתי בגבס ללא יכולת הליכה במשך 5 שבועות. בתקופה הזו רוב הזמן ישבתי הלכתי מעט עם קביים,מתחת לבית השחי.
    כאשר הורידו לי את הגבס הלכתי עם קביים של יד ,
    ההליכה שלי והיציבה נפגעו.
    כתוצאה מבצקת שיש לי ברגל המפרק הקרסול תקוע ,אני גורבת גרב מיוחדת , אני עושה פיזוטרפיה לימפטית להורדת הבצקת עובדת עם גומי ליצירת פלקס ופוינט בכף הרגל, ולצערי כתוצאה מכל מה שכתבתי יש לי גם כאב בשכמות. כאב זה הוא לא כל הזמן אלא במצבים מסוימים של מעבר משכיבה על הצד ומעבר לשכיבה על כל הגב אני מרגישה כאב , אני בטיפול של עיסוי בשיטת הטווינא הוא משתמש גם במכשיר שמעביר גלים בגב , מה לפי דעתך אני יכולה עוד לעשות כדי שכאב השכמות יעלם?
    מה עוד ניתן לעשות לבצקת שתעלם מהר? מה לעשות עם השכמות שמידי פעם מציקות וכואבות?

אתמול הייתי אצל האורטופד רופא פרטי שלא פחות ולא יותר היציע לי את נעלי אפוס 4000 ש"ח
    ולי אין בעיית ברכיים שנעליים אילו באות לעזור להן.

בקיצור אני קצת חסרת אונים כל אחד אומר לי שהנפיחות תרד זה רק ענין של זמן ובעזרת הפיזיוטרפיה ,

מה עושים עם הגב עשיתי כבר 8 טיפולים ועדין הכאב חוזר במהלך היום,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר ברגל

הוספת תגובה

• החלמה מהירה

סהר צור
    12/06/2009

שלום אביגיל

צר לי על כאבך. אני יודיע שההתאוששות לא פשוטה אך למעשה את פועלת נכון ומיישמת את כל שצריך לעשות.

טיפול הטווינה יכול לתת מענה טוב לכאבי השכמות שלך. העיסוי הלימפטי מעולה לבצקות ברגל שאכן יחלפו וזה רק עניין של זמן.. לגבי האפוס אני לא רואה מקום לשימוש בנעליים האלו במצבך!

המלצות נוספות שאני יכול לתת לך זה לנסות טיפול של עיסוי רפואי המתמקד בנקודות המעוררות כאב בשרירים המקרבים את השכמות ומרימים אותן. כמו כן התעמלות שיקומית על מנת "לשבור" את המתח השרירי שנוצר כתוצאה מפעילות יתר ומעומס על השרירים הנ"ל. אין לי ספק שזה יקל עלייך מאוד.

אם את צריכה עזרה נוספת את מוזמנת לפנות אליי למייל האישי.

מאחל לך החלמה מהירה

סהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו