מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה: כאבים לאחר מסאזשרון24/06/2009
שלום,
עברתי מסאז לפני יומיים ע"י מסז'יסט מקצועי.
היום, יומיים אחרי, אני עדיין סובלת מכאביים בצוואר ובזרוע ימין.
הכאב כ"כ חזק שלא יכולתי לשון ואני לוקחת גם כדורי Voltaren
האם זאת תופעה מוקרת?
הבנתי לפעמים מרגישים כאבים כמו אחרי ספורט אינטנסיבי.
אשמך אם אקבל תשובות.
תודה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר טיפול
סהר צור24/06/2009שלום שרון
לעיתים קורה שישנם כאבים לאחר טיפול וזה תלוי מאוד בסוג הטיפול שעברת. לעיתים נדירות קורה שישנו כאב בלתי נסבל אשר מקשה לישון אם זאת לא לשם מכוון המטפל. התחושה של כאב כלאחר אימון הינה תחושה של "כאב טוב" שלא אמורה להפריע את שנתך אלא להיפך.. לגרום לשנתך להיות עמוקה..
דבר חשוב נוסף. ככל שתתמידי בטיפולים על בסיס קבוע ובתדירות המומלצת בהתאם לבעיות שאיתן את מגיעה כך ילכו ויפחתו הכאבים בטיפול וגם הכאבים שלאחר הטיפול.
אני ממליץ לך לפנות למטפל שלך ולהתייעץ איתו לגבי המשך טיפול.
המון בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שרון24/06/2009תודה רבה...
אני מכווה שלא נגרם נזק משמעותי לגוף ובעיקר לצוואר שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)