מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עירום במסאז', כן או לא?נעמה27/07/2009
אני וחברותי התווכחנו בינינו: מה הפרוצדורה לגבי מסאז' בעירום? לא מדובר, כמובן, במסאז' אירוטי, אך גם לא ברפואי, סתם מסאז' בשביל הכיף. האם אני, כאישה, יכולה לבקש להישאר עירומה על המיטה או שזה לא מקובל? ואם כן, האם זה רק במקרה בו יש מסאז'יסטית?
מהם ה"חוקים" בנושא?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עירום במסאז
סהר צור27/07/2009שלום נעמה
שאלת יפה ובפשטות אך כמובן שזה מורכב מאוד. כל מה שאענה כאן מייצג אך ורק דעה אישית מכיוון שאין התוויה אחת מקובלת.
ההמלצה שלי היא ללכת עם מה שאת מרגישה ועם מה שמקובל עלייך. אני מציע שעל כל מקרה לא להישאר עירומה בטיפול הראשון עד שאינך מכירה את המטפל/ת.
ככל שנוגע לי. אני אינני מתיר עיסוי בעירום גם בגלל אופי הטיפולים שאני מעניק שהם יותר קרובים לטיפולי פיזיוטרפיה מאשר לטיפולי גוף מענגים וגם בגלל הגדרה ברורה של גבולות הטיפול. עם זאת יש לי מספר מטופלים אשר מטופלים באופן קבוע בארה"ב ושם נהוג לבצע טיפול עיסוי ספיציפיים-לישבנים למשל בעירום מלא והאופן שבו אני חושף את אזור הטיפול עם התחתון אינו נוח להם ולכן אני מתיר להם להישאר ללא התחתון כשלגופם הסדין בלבד. בכל מקרה אינני חושף איברים אינטימיים וגם לתלמידיי אני מגדיר בקנאות גבולות טיפול ברורים.
האם תשובתך נענתה?
שיהיה יום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין
אורח04/08/2009מעניין שלך אומרים ללכת עם מה שאת מרגישה, ולי קוראים סוטה..
מעניין אותי, למה את רוצה להתפשט? להציל רעבים בסומליה? להגן על חיות מהתעללות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)