הכתפיים כל הזמן תפוסות!!!! :(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכתפיים כל הזמן תפוסות!!!! :(
    דידי
    28/07/2009

שלום, כבר כמה שנים שיש לי באופן תמידי לחץ בכתפיים והרגשה של "תפוס". השרירים שלי דיי מאסיביים (אני בחורה דיי גדולה) והייתי בכמה מסאג'ים אבל כל הזמן זה בשכיבה ולכן גם כשמתמקדים באיזור הכתפיים השרירים לא מקבלים את מלוא המסאג' כי העור ועודף השומן שלי עוטף אותם....
    הקטע הוא שאין לי כאבים או שרירים תפוסים בגב העליון או השכמות / גב תחתון - רק בכתפיים ובצאוור...
    איזה מסאג' עליי לבקש? מה עושים במצב כזה? האם יש סוג של מסאג' ספציפי שעליי לבקש?
    אשמח לכל תשובה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש מה לעשות

סהר צור
    29/07/2009

היי דידי

אני ממליץ לך על טיפול מגע שנקרא טווינא. טיפול זה מתבצע על גבי מיטת טיפולים כשאת מכוסה בבגד דק וגם על גבי כסא טיפולים. אני מניח שטיפול בישיבה יתן לך את המענה הנדרש.

המון בריאות ובהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה. עוד שאלה: ביררתי

דידי
    29/07/2009

ב"מכבי" והם מבצעים את הטיפול אך נדרש ממני קודם להגיע לייעוץ מומחה ממרפאת הרפואה הטבעית שלהם (בתשלום) ורק לאחר מכן ייקבע לי מועד לטיפול. (גם בתשלום)
    אני לא מבינה מה בדיוק צריך לבדוק אותי ועל מה לקבל ייעוץ?
    מה בעצם נעשה בטיפול הזה? ולמה עליי להביא גרביים נוספות ובגדים נוחים? :O
    אני גם משתתפת בטיפול? עליי לעשות פעילות מסויימת במהלך הטיפול?
    אשמח לעוד מידע על הטווינא כי במכבי רק רצו להפנות אותי לייעוץ מומחה.
    ולפי מה שהבנתי הקטע בטווינא זה שחרור לחצים והקלה על כאבי ראש וכו'.
    האם זה באמת מתאים לי ולמה שכתבתי בהודעה הקודמת?
    תודה ענקית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש זריזה

סהר צור
    29/07/2009

אני שמח שבדקת..

אכן יש צורך להגיע לייעוץ אצל רופא ממיין. תפקידו הוא לבדוק אותך גופנית ,לתשאל ולבדוק את הרקע הרפואי על מנת להתאים לך את הטיפול שהכי נכון לך. את כמובן יכולה לדרוש משהו ספציפי ובמידה ולא קיימת איזו שהיא בעיה הוא יאשר זאת.

הבגדים הנוחים מתבקשים בשל אופי הטיפול- כפי שאמרתי זהו טיפול שנעשה על גבי הבגד ולכן חשוב שיהיה נוח. מידת ההשתתפות שלך בטיפול היא נמוכה. כל שעלייך לעשות הוא להרפות ולתת מבטחך במטפל/ת שלך.

נראה לי שטיפול זה נכון לך. הכי חכם ונכון מצידך יהיה שתיגשי לאיבחון/ייעוץ וכך המאבחן יוכל לאבחן אותך כפי שצריך ולא בפורומים.

אשמח אם תעדכני אותי בחווית הטיפול שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, רק עוד משהו שלא מובן:

דידי
    29/07/2009

פשוט להגיע אליו ולהגיד לו "כואבות לי הכתפיים והצאוור באופן תמידי"? הוא לא יגיד לי : "לכי לספא ותבקשי שאיזה גבר חסון יעשה לך מסאג' טוב?"
    כלומר, הטווינא מיועד גם למצב כמו שלי?
    ואם בכל זאת ארצה לקבל מסאג' מפנק באיזה ספא, איזה סוג של מסאג' עליי לבקש? שוודי רגיל אבל פשוט בישיבה כשמתמקדים בכתפיים?
    תודה ענקית על התשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכייף

סהר צור
    30/07/2009

זה בדיוק מה שאת צריכה לומר לו. הוא לא יענה לך תשובה שכזו. אחרת למה הוא שם? אגב טיפולים אלטרנטיביים במסגרת קופ"ח לרוב הרבה יותר איכותיים ומקצועיים ובמחיר סביר לחלוטין מה שיאפשר לך לבצע סדרת טיפולים במחיר שפויי ובהמשך טיפולי תחזוקה שימנעו מבעיותייך לשוב ולהטריד אותך..

עיסוי מפנק תמיד טוב ובריא גם לנפש. במקרה שלך עיסוי שוודי בספא לא ייתן את המענה הנדרש. אין טיפול של עיסוי שוודי בישיבה. את יכול לבקש עיסוי רקמות עמוק או לחילופין עיסוי נקודות טריגר. בכל מקרה הטווינא בישיבה אמור לתת לך מענה מדויק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו