מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צוואר תפוסדויד06/08/2009
שלום,
שמי דויד, בן 25 בריא, ועוסק בספורט (לא מקצועי, אבל באופן תדיר).
לרגע אחד באמצע היום, נתפס לי הצוואר. סיירתי באינטרנט, ועל פי המידע - אני מסיק שהכאב הוא אקוטי כלומר חד, מיידי ומשתק לרגע. הוא מקרים על השכמות וקצת על הכתף. תנועת הראש לצד שמאל מוגבלת למרות שאתמול (היום שנתפס לי הצוואר), טווח התנועה לצד שמאל דווקא גדל במעט (אולי זה בגלל משחת טייגר בלאם ששמתי). יש לציין, שהצוואר שלי נוטה (לא ישר).
בכל אופן, זה פעם ראשונה שאני חווה תופעה כזאת, ודי נבהלתי. ייעצו ללכת לעיסוי או טיפול משלים לפני פנייה לאורטופד (אם בכלל זה הרופא שמתעסק עם זה). אבל פשוט, יש כל כך הרבה. עיסוי שוודי, כירופקרטיה, פלנדקרייז, אוסתופיה, עיסוי הודי והרשימה עוד ארוכה ובהתאמה גם התלבטות.
אני מכיר במגבלות התמיכה דרך האינטרנט, אבל אשמח אם תוכל לעזור בהכוונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניין של זמן
סהר צור07/08/2009שלום דוד
התופעה נפוצה ומוכרת. כל התהליך יימשך בין יומיים לחמישה ימים עם ובלי טיפול ומעבר לכך אם לא חולף לאחר פרק זמן זה יהיה צורך בבירור רפואי אצל אורטופד. אני מאמין שזה יחלוף במהרה.
ציינת מספר שיטות טיפול שחלקן מסייעות יותר במצבים מעיין אלו ואציין אותן.
- כירופרקטיקה
- אוסטאופתיה
- פלדנקרייז יסייע כטיפול מונע יותר מאשר למצבך הנוכחי.
ממליץ על עיסוי רפואי בגישת טריגר פוינט. ישנו חומר רב על שיטה זו באינטרנט. זהו טיפול לנק' מעוררות ומקרינות כאב במערכת התנועה.
מאחל לך רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)