כאבי גב או כליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב או כליות
    טליה
    23/08/2009

שלום רב,
    לאחרונה היתגלו אצלי בשתן חיידקים ואני מטופלת בזינט..יש לי חיידק אי קולי, וקיבלתי 10 ימים זינט, עשיתי בדיקת שתן ובתרבית יצא שוב קולי, ושוב קיבלתי זינט, אחרי מספר ימים שלא הייתי בטיפול היתחלתי שוב ועברו מספר ימים ויש לי כאבי גב ימין ממש בתפר בין הישבן העליון בצד , אלא שגם הרגל כשהייתה בתנועה של הרמה גרמה גם לכאב הגב, עשיתי עוסוי גב, מנורה כחולה, והמקום כואב בנגיעה אם כי אני יותר משוחררת מאתמול, האם ייתכן שהכאב הוא מהכליות ולא מהגב? הרי אני מטופלת בזינט, למרות שלא עוזר לי...אייך אפשר להבחין בין סוגי הכאב והמיקום, אם יש לך תמונה שמראה בדיוק את מיקומה של הכלייה הימנית..אני לא מצאתי... ואם יש קשר בתנועתיות, שכן בתנועות מסויימות יש כאב...וגם בלי תנועות...
    אגב בשבוע שעבר קיבלתי זריקה בצד השני ביכלל והוא התחיל לכאוב לי...הזריקה נועדה לבדיקת ציסקופיה..לדרכי השתן...והזריקה משום מה כואבת..האם ייתכן שיש איזה קשר? ואם לא אני מוטרדת מהכליה ורוצה יותר טיפים..
    תשובתך חשובה לי מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב או כליות

הוספת תגובה

• דורש בדיקה

סהר צור
    03/09/2009

שלום טליה

אני מציע שתפני את השאלות הללו לרופא המטפל.

רפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו